Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Για όσους ψάχνουν MAIRA απο Κεφαλληνίας πλέον πέζει Πιπίνου 65 απόγευμα με 20 euro και extra +10 !
αυτη ηταν μαλλον που πηρε κακη κριτικη απο τον analprison.μακρυα λεει ο συναδελφος.την δοκιμασε κανεις αλλος στο πιπινου και ηταν οκ οπως στο κεφαλληνιας?

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Για όσους ψάχνουν MAIRA απο Κεφαλληνίας πλέον πέζει Πιπίνου 65 απόγευμα με 20 euro και extra +10 !
αυτη ηταν μαλλον που πηρε κακη κριτικη απο τον analprison.μακρυα λεει ο συναδελφος.την δοκιμασε κανεις αλλος στο πιπινου και ηταν οκ οπως στο κεφαλληνιας?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kαλες οι κριτικες που γραφεις nikolaki72

απλα γραψε και για κανενα αλλο μαγαζι και οχι μονο του ομιλου της Λελας Καραγιαννη  γιατι στο τελος θα πουν οτι ειναι και δικα σου .  :think:
Καλως τον φιλο μας τον κλωνο dr.vah με τις ωραιες κριτικες .
Μην τις γραφεται κολιτα ρε παιδια τις κριτικες γιατι σας περνουν χαμπαρι .
Προτιμοτερο ειναι να φτιαξεται τα banner σωστα να ξερει ο κοσμος τι θα συναντησει , μην τραβιεται αδικα παρα να βαζεται τις τσατσαδες να γραφουν κριτικη.

oreos1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας η Στέλλα που δούλευε Βουλιαγμένης 83 που βρίσκεται τώρα?

asta_la_vista

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα!! Καμιά ενημέρωση για Βριλησσού υπάρχει?? Ευχαριστώ!!

:rolleyes: :rolleyes:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Πηρε το αφτι μου οτι αυριο επιστρεφει η Αγγελικη στο Δροσοπουλου 97!!!! :smitten: :smitten: :smitten:

Επιτελους θα δουμε ασπρη μερα και εμεις!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Χθες κατά τις 00:30 αντίκρυσα για δευτερη φορά την Κρίστυ από studio 55 και συναφή!!!! Έπαθα πλάκα! Βγήκε με ένα απίστευτο κορμάκι που από πίσω ήταν κορδόνι!!!! Τι κωλαράκι είναι αυτό?  :o :o :o :o :o Κρίμα που που κατέθεσα νωρίτερα και δεν μου είχαν απομείνει ψιψιψίνια!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Αν την έχει δοκιμάσει κανείς ας πει...please... :grin: :grin: :grin: :grin:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Κρίμα που που κατέθεσα νωρίτερα και δεν μου είχαν απομείνει ψιψιψίνια!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Αν την έχει δοκιμάσει κανείς ας πει...please... :grin: :grin: :grin: :grin:
Και μετά που να συνδέσεις τα ψιψιψινια με τα κοκοκοψαρα έ??? Δυστυχώς δεν την έχω πετύχει φίλε...καλό ακούγεται!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Και μετά που να συνδέσεις τα ψιψιψινια με τα κοκοκοψαρα έ??? Δυστυχώς δεν την έχω πετύχει φίλε...καλό ακούγεται!
εμένα μου άρεσε αρκετά!!!! και όλο το βράδυ την σκεφτόμουν στα 4!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Και εγω κατι τετοια ονειρα βλεπω και τη μερα τρεχω και δεν φτανω!!! :2on1: :2on1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom