You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ασε εσυ την Ντοριν τωρα και συγκεντρωσου!Οντως!!Καθε τσατσα λεει τα δικα της!!Αλλη μου ειπε πως θα ξεκιναγε προχθες....αλλη που ρωτησα χθες μου ειπε πως δεν γυρισε απο το χωριο της ακομα!!Τρεχα γυρευε!
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μηπως επιασε κανενος το ματι την Doreen στην συμπρωτευουσα !!!!
Έτσι εξηγείται γιατί δεν την πετύχαινα ούτε στα κοινά μας λημέρια!
Thanks μαέστρο!
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
μαγγες, μολις εγραψα κριτικη αλλα δε ξερω ποτε θα δημοσιευθει...χτες θησεως 35 καλλιθεα απογευμα ηταν μια σιλβια βουλγαρα , ξανθια με πολλα ταττου στη πλατη,βυζαρες και περουκα και η τσατσα λεει το παραμυθι νεα κοπελα μπες ολοι εμειναν ευχαριστημενοι κλπ. λοιπον , ειναι η χαλια μαυρα βερονικα που δουλευε φυλης 71β και ηταν...τσεχα συμφωνα με την ευα.δε κανει ουτε για κλωτσιες η γκομενα,δειτε και κριτικες απο φ71β και προσεχτε τα λεφτα σας !
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
χτες βραδυ μετα τις 11 περιπου 17/2 :
λελας κλειστο.
παρασιου ανοιξε...η τσατσα λεει νεα κοπελα στη δουλεια(δε θυμαμαι με τη ονομα τη συνεστησε αυτη τη φορα..)..και βγαινει η νινα η βουλγαρα απο κεφαλληνιας,αχαρνων106 κλπ.
θησεως35 καλλιθεα τα ειπα πριν...η απαραδεκτη ! >
λελας κλειστο.
παρασιου ανοιξε...η τσατσα λεει νεα κοπελα στη δουλεια(δε θυμαμαι με τη ονομα τη συνεστησε αυτη τη φορα..)..και βγαινει η νινα η βουλγαρα απο κεφαλληνιας,αχαρνων106 κλπ.
θησεως35 καλλιθεα τα ειπα πριν...η απαραδεκτη ! >
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Ανανεώσεις βαρδιών www.studio55-gr.com/schedule]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url], www.kamasutrastudio-gr.com/schedule]KamaSutra Studio (Φραντζή 47)[/url] και www.vouliagmenis83.com/schedule]Studio Γοργόνες (Βουλιαγμένης 83)[/url].
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Γιατι ρε συ?Το προγραμμα του 55 για Παρασκευη-Σαββατο ειναι BIG KATASTROFA!!!!
Επισκέπτης
Καθώς ανεβαίνεις το τελευταίο τμήμα της σκάλας πριν από την πόρτα,σε παρακολουθεί η τσατσά από την μικροκάμερα που υπάρχει αριστερά επάνω της πόρτας και κινεί τη μικροκάμερα ακολουθώντας σε.Ετσι κάνει μία καινούργια(σε σχέση με τις δύο παλαιές επί εποχής Λεμπέση,1-1,5 χρόνο δουλεύει εκεί)παχουλή μεσήλικη τσάτσα με κοντό μαύρο μαλλί(πριν από έξι μήνες),που μου είχε πει οτι είναι βουλγάρα.Ξέρει κανείς αν αυτή η αγενής σπαστικιά δουλεύει ακόμα εκεί;πραγματικά δεν ξέρω για πόσο καιρό θα το κάνω αυτό στη Δροσοπούλυ 97 και στην Κεφαληνίας 75. Πλέον με ειρωνεύονται χοντρά και στα ίσια, αλλά τι να κάνω που έχουν όλο τις ίδιες; Και να φανταστείς ότι και στα δυο έχω αφήσει αρκετό χρήμα. Για Κλαούντια η τσατσά η χοντρούλα και όχι η αγενής γριά μου είπε ότι δεν θα ξανάρθει
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Ανανέωση βαρδιών στο Studio Paradise (Αγ. Μελετίου 37).
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
_Κηφισού 30 η ισπανίς Ανέττα πρώην Παρασίου, πολύ σέξυ
_Ιάκχου 7 το αστέρι Τζένη
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Πολυ καλο το Τζενακι!!_Κηφισού 30 η ισπανίς Ανέττα πρώην Παρασίου, πολύ σέξυ
Επισκέπτης
Και εχει και ωραια μαλλουρα !!!Πολυ καλο το Τζενακι!!
Επισκέπτης
Kαλλιτέχνες καλημέρα. Λέω να κάνω μία επίσκεψη στην Tατιάννα στο στούντιο γοργόνες. Έχει κανείς προσωπική γνώμη; Γλύφει @@? Πάντως από νταρντανοκορμάρα σκίζει...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Εγω δεν θα την τιμουσα ουτε με 15 γιουρια!Μετριοτατη κοπελα!!Kαλλιτέχνες καλημέρα. Λέω να κάνω μία επίσκεψη στην Tατιάννα στο στούντιο γοργόνες. Έχει κανείς προσωπική γνώμη; Γλύφει @@? Πάντως από νταρντανοκορμάρα σκίζει...
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Και εχει και ωραια μαλλουρα !!!
που να δειτε και τι φόραγε σήμερα
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Kαλλιτέχνες καλημέρα. Λέω να κάνω μία επίσκεψη στην Tατιάννα στο στούντιο γοργόνες. Έχει κανείς προσωπική γνώμη; Γλύφει @@? Πάντως από νταρντανοκορμάρα σκίζει...
Την Hooks στο Police Academy την θυμάσαι? Ισως η πιο τσιριχτή αντικαυλέ φωνή ever.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K