milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
τεσπα.για κλεοπατρα γνωριζει κανεισ τιποτα να κατηφορισω;
Μηπως ξερεις απο που ειναι η Alexia?Η Ευα η καβλα μαλον σταματισε. Αλλα καποτε δεν σταματαμε ;)
Μια δική της επιχείρηση. Άσχετη με το θέμα του αγοραίου έρωτα και κάθε τι ροζ. Η ίδια μου το είχε πει. Από τις λίγες κοπέλες με πραγματικό sex attitude. Δεν ήταν ιερόδουλη, αλλά παρτενέρ σου στο κρεβάτιh eua.ti magazi;
ΛευκορωσίαΜηπως ξερεις απο που ειναι η Alexia?
Δεν ειπα οτι εισαι βαλτος φιλε!Φίλε spoon δε παραμυθιάζω κανένα και δεν είμαι βαλτός ! Λέω τη προσωπική μου αποψη !
Και μην αναρωτιέσαι για την ώρα ! 12.30 ! οκ ?
ΕυχαριστωΛευκορωσία
Kαλυτερα που δεν σου αρεσε tsiboukios γιατι αρκετος Ντορος γινετε και δεν χωραμε ολοι !!!Πρώτη εμπειρία σήμερα με Σόνια. Πολύ κακό για το τίποτα θα έλεγα !
Πρόκειται για μίλφ εντελώς ,με επιθετικούς προσανατολισμούς στο σεξ !
Εχεις την αίσθηση πως θέλει να τελειώνει το μάτς στα γρήγορα και προσπαθεί απο τα πρώτα λεπτά να βάλει το γκολ!
Δε με έφτιαξε η εμπειρία και παρά τη πολύ κουβέντα που έχει γίνει εδώ δε νομίζω οτι είναι στα τοπ.
Καλά ρε ΒΑΒΥ, μη μας δείρεις. Τις απόψεις μας είπαμε. Συγγνώμη δηλαδή αν παρεξηγήθηκες...Οχι ουτε με τις ωρες ουτε με τα φεγγαρια εχουν να κανουν !!!
Απανταω εγω δεν νομιζω οτι πειραζει !!
Α και εγώ νόμιζα οτι ειρωνευόσουνα...Σιγα ρε μαγκες , αντιθετος σας ευχαριστησα που δεν με κανετε να περιμενω στην ουρα !!!
Τότε τι ξύνεσαι για την ώρα ?
Λές οι υπηρεσίες της συγκεκριμένης να έχουν να κάνουν με την ώρα ή με τα φεγγάρια ???
Λες ?
Οχι βεβαια δεν πειραζει!Οχι ουτε με τις ωρες ουτε με τα φεγγαρια εχουν να κανουν !!!
Απανταω εγω δεν νομιζω οτι πειραζει !!
Oxi απλα ειναι καλυτερα ετσι γιατι δεν εχει και πολλα σκαλακια βλεπεις !!!Α και εγώ νόμιζα οτι ειρωνευόσουνα...