Μια ερωτηση εκανα ο κακομοιρης!
Αμεσως το μυαλο σου στο κακο!
Προφανως κανεις ξερουν και οι πετρες οτι τις εισαι ΑΠΙΣΤΟΣEμενα ποιος με μαρτυρησε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!
Μια ερωτηση εκανα ο κακομοιρης!
Προφανως κανεις ξερουν και οι πετρες οτι τις εισαι ΑΠΙΣΤΟΣEμενα ποιος με μαρτυρησε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!
Το ξερω spoon απλα οποιος ειναι μαγκια του !!! ;)
Εμενα ο ΝΟΥΣ μου ειναι στο κακο και ο δικος σου στο ΓΑΜΗΣΙΜια ερωτηση εκανα ο κακομοιρης!
Λες εεεεε μπορει να ειναι και ετσι !!!Προφανως κανεις ξερουν και οι πετρες οτι τις εισαι ΑΠΙΣΤΟΣ
Εκτος και αν εισαι τοσο ΜΟΡΤΗΣ και ΜΑΜΑΣ φιλεναδες τηςΛες εεεεε μπορει να ειναι και ετσι !!!
Δεν το ειχα σκεφτη !!!
Εμενα ο ΝΟΥΣ μου ειναι στο κακο και ο δικος σου στο ΓΑΜΗΣΙ
Ποιος ειναι BAD BOY Εγω εχω παισει σε καταθλιψη και περιμενω την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ της αφου να φανταστεις επισκεπτομαι STUDIO και δεν κανω κριτκη στο site για τις κοπελες για να μην το μαθει ασε που εχω την υποψια οτι υπαρχει ως μελος του SITE και κοζαρει ποιος απο εδω μεσα τις ειναι πιστος
Bad boy forest!!!
Eσυ πολλα νομιζεις οτι ξερεις!!!Ποιος ειναι BAD BOY Εγω εχω παισει σε καταθλιψη και περιμενω την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ της αφου να φανταστεις επισκεπτομαι STUDIO και δεν κανω κριτκη στο site για τις κοπελες για να μην το μαθει ασε που εχω την υποψια οτι υπαρχει ως μελος του SITE και κοζαρει ποιος απο εδω μεσα τις ειναι πιστος
Δεν ξερω δεν απαντωEσυ πολλα νομιζεις οτι ξερεις!!!
Για πες μας και εμας να μαθουμε!
Ποια επιστροφη περιμενεις!
Δεν ξερω δεν απαντω
Ολοι οι δρομοι οδηγουν............Run Forest run!!!
[size=20pt]Το νου σου!!!![/size]θα σε παρακαλουσα SPOON να μην με μαρτυρησεις μετα το πμ που σου εστειλα
Θα ζητησω υποστηριξη απο τον BABY μονο αυτος μπορει να με προστατεψει[size=20pt]Το νου σου!!!![/size]
το Ιντερνετ.Eμενα ποιος με μαρτυρησε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!
Ειμαι η Αλεξαντρα,και δεν εχω καμια σχεση με το φοτο :-* :-* :-*καλημέρα. Η γλυκούλα ποιά είναι? Εχει καμία σχέση με το avatar της?
Ειμαι η Αλεξαντρα...
Και μολις τελειωσες;
Το Αριστομενουσ 72 δεν ξανανιγει.Την Εβιτα να βρεισ στην Φραντζη οταν να γιριζει,μετα το 16.02.Ξέρει κανείς πότε ανοίγει πάλι Αριστομένους 72? Ψάχνω το Εβιτάκι με τρέλα.
Και χινω ακομα!Και μολις τελειωσες;