Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
απλα υπομονή και θα σας ενημερωσω.σωστή απόφαση!
απλα υπομονή και θα σας ενημερωσω.σωστή απόφαση!
απλα υπομονή και θα σας ενημερωσω.
στη Σολωμού ξερει κανεις τι παιζει?
λες να παμε και εκει για βολτα? αλλά κλεινουν νωρις εκει τα μαγαζια.έχω καιρό να πάω αλλά φαντάζομαι μέτρια μιλφ
στη Σολωμού ξερει κανεις τι παιζει?
Καλησπερα αδερφια!
Βρηκα 60 ευρω (+69) στον δρομο και λεω να τα καταθεσω στην Κων/λεως 94..
Λιντα η Σονια..????????????
το Σάββατο το μεσημέρι που μας πέρασε στο επάνω ήταν κλασικά η ασχημούλα μελαχρινη με το πλαδαρό σώμα (αλβανιδα πρέπει να ειναι). Αυτη έχει πιάσει αράχνες εκει τόσα χρόνια...ήμαρτον!
στο κάτω έχει γίνει ανακαίνηση και βρήκα την Χριστίνα την Ρωσογερμανιδα που δουλευε παλια στο στουντιο της Αχαρνών,(ξανθιά, ωραίο στήθος φυσικό 3άρι και έχει ενα μεγάλο τατου στα πλευρα). Εχει χαλάσει πολύ ομως στο πρόσωπο....
πραγματικά μεσα σε ολα!!! γι αυτό μια φορα που περασα απο μπροστα είδα εναν παππου να ανεβαινει...το Σάββατο το μεσημέρι που μας πέρασε στο επάνω ήταν κλασικά η ασχημούλα μελαχρινη με το πλαδαρό σώμα (αλβανιδα πρέπει να ειναι). Αυτη έχει πιάσει αράχνες εκει τόσα χρόνια...ήμαρτον!
στο κάτω έχει γίνει ανακαίνηση και βρήκα την Χριστίνα την Ρωσογερμανιδα που δουλευε παλια στο στουντιο της Αχαρνών,(ξανθιά, ωραίο στήθος φυσικό 3άρι και έχει ενα μεγάλο τατου στα πλευρα). Εχει χαλάσει πολύ ομως στο πρόσωπο....
Ποια δουλευει μετα τις 5?Αδερφε Zero πηρα τηλ.πριν απο λιγο και μου ειπε η τσατσα οτι δουλευει μετα τις 5!!
Οποτε περιμενω ..νεα απαντηση!
ποια και που? παρακαλω.Ποια δουλευει μετα τις 5?
Αδερφε Zero πηρα τηλ.πριν απο λιγο και μου ειπε η τσατσα οτι δουλευει μετα τις 5!!
Οποτε περιμενω ..νεα απαντηση!
δουλεύει η λιντα σημερα?Λιντα το απολυτο PSE
σκαμπίλια, αφρια πίπα 9εμενα πόνεσε το καβλι μου) , δίνει κώλο, θα σε ρουφηξει...οταν βγείς θα πονανε τα ποδια σου...
Αν μπει με τιποτα δονητες στο δωματιο φυλάξου! πες της να τους βάλει μόνο στις τρύπες της!χαχαχα
Σόνια: πολύ πιο ωραία γυναικα. Αρχοντική, με αψογο στηλ.
οχι τόσο pse αλλά περισσότερο gfe κατάσταση. Αψογη επαγγελματιας, θα σε κάνει να νοιωσεις θεός!
εξαρταται τι θέλεις...
...
Κωνσταντινουπολεως94 απο τις 5 και μετα!δουλεύει η λιντα σημερα?
αντε να παμε να την δοκιμασουμε να εχουμε και προσωπική γνώμη. Θα με προσέξει ελπίζω γιατί σκοπεύω να παρω φουλ προγραμμα. δινει και κωλο απου διάβασα. με πόσα?Κωνσταντινουπολεως94 απο τις 5 και μετα!
αντε να παμε να την δοκιμασουμε να εχουμε και προσωπική γνώμη. Θα με προσέξει ελπίζω γιατί σκοπεύω να παρω φουλ προγραμμα. δινει και κωλο απου διάβασα. με πόσα?
να το δοκιμασουμε και αυτό...