Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Συνάδερφοι βοηθήστε. Η επιλογή της Λάουρας (Δροσοπούλου 95) για σήμερα είναι καλή? Δεν έχει πολλές κριτικές για να είμαι σίγουρος αλλα δείχνει καλή στις φωτογραφίες.
Eχει πολλες κριτικες η Λαουρα συναγωνιστη...απο οσες διαβασα πρεπει να ειναι πολυ καλη περιπτωση!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Πήρα τη Μαρίνα, απίστευτα όμορφη με φοβερό σώμα επιπέδου πρωτοκλασάτης στρίπερ...Αν δε σας χαλάει το 60άρι, αξίζει μια δοκιμή...
Προσωπικά, λέω να την τιμήσω αρκετές φορές :rockon:

μπαλες γλειφει?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
τι λιλυ απο το τετραγωνο συγγρου-τριγγετα-ισμηνης-ιπποκρατους τελικα κανεις δεν την εχει πιτσιλισει ;
Την ειχα δει κι εγω πριν καιρο στο Ισμηνης2 και μου αρεσε...ο κωλος της ειδικα...αλλα απο οσες κριτικες διαβασα δεν πολυενθουσιαστηκα ωστε να την τιμησω!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν το studio 60 στη Βριλησσού έχει κλείσει? Το βλέπω κλειστό τις τελευταίες μέρες.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν το studio 60 στη Βριλησσού έχει κλείσει? Το βλέπω κλειστό τις τελευταίες μέρες.
Φιλε μεχρι την Τριτη που μας περασε ηταν ανοιχτο!
Μονο αυτο ξερω!
Το βραδακι αν περασω απο εκει θα ενημερωσω!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μολις πέρασα από κει. Χθες επίσης κλειστό και προχθές. Καλά απλά από περιέργεια δεν είναι και κανένα αξιόλογο studio κατ' εμέ.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Την ειχα δει κι εγω πριν καιρο στο Ισμηνης2 και μου αρεσε...ο κωλος της ειδικα...αλλα απο οσες κριτικες διαβασα δεν πολυενθουσιαστηκα ωστε να την τιμησω!

που διαβασες κριτικες ; εγω δεν εχω δει πουθενα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
που διαβασες κριτικες ; εγω δεν εχω δει πουθενα
Oντως εχεις δικιο  ;) Μαλλον σε καποιο scouting θα ειχα δει την Σαρα και μαλλον γι αυτην θα διαβασα και τις μπερδεψα!!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Oντως εχεις δικιο  ;) Μαλλον σε καποιο scouting θα ειχα δει την Σαρα και μαλλον γι αυτην θα διαβασα και τις μπερδεψα!!
καλισπερα παιδια! ρε παιδια τι παιζετε στο στουντιο τις ΙΑΚΧΟΥ 7Α? πολλουσ παπουδες ειδα σιμερα να ανηφοριζουν τα σκαλια του στουντιου.....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
καλισπερα παιδια! ρε παιδια τι παιζετε στο στουντιο τις ΙΑΚΧΟΥ 7Α? πολλουσ παπουδες ειδα σιμερα να ανηφοριζουν τα σκαλια του στουντιου.....
Θα ηταν παλιοι μαγκες του Βοτανικου οι παπουδες...
Εκει δουλευει κυριως η Μελινα..εχει φωτογραφιες της στο banner του στουντιο!
Δυο φορες που εχω παει δεν πετυχα κατι που να με ενθουσιασει ωστε να προχωρησω στα ενδοτερα!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Δυο φορες που εχω παει δεν πετυχα κατι που να με ενθουσιασει ωστε να προχωρησω στα ενδοτερα!
:boobies:  :boobies:  :boobies:
:rockon:  :rockon:  :rockon:

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
μου εκανε εντιπωση τοσοι παπουδες? ειχα παρκαρη το αυτοκινιτο μου απεναντη αλλα διστιχος δεν μπορουσα να ανεβω ειχα μαζι μου τον γιο μου... ελα στον παπου μελινα??? χεχεχε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.993
Πόντοι
42.697
Συνάδερφοι βοηθήστε. Η επιλογή της Λάουρας (Δροσοπούλου 95) για σήμερα είναι καλή? Δεν έχει πολλές κριτικές για να είμαι σίγουρος αλλα δείχνει καλή στις φωτογραφίες.

πολύ καλη περίπτωση η Λάουρα!
αξίζει τα λεφτά της και με το παραπανω.
να πας καθαρος μόνο γιατι δεν γουσταρει τους βρωμύλους

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μολις γυρισα απο Μαντυ μαγκες και δεν ειμαι ευχαριστημενος καθολου!
Δεν εχω κατι αρνητικο να πω, απλα οτι δεν ειναι το εργαλειο που παρουσιαζεται στις κριτικες!
Αν και κουρασμενη απο τα ωραρια που εχει τις τελευταιες μερες ηταν πολυ εξυπηρετικη!
Πηρα το φουλ προγραμμα,δεν τα κλαιω αλλα μεχρι εκει!
Ισως και να επεσα και σε λαθος μερα! :think:
Δεν πειραζει,την επομενη θα εχει Λιντα για να ξερομε τι μας περιμενει! :rockon:
Και μιας και το 'φερε η κουβεντα μετα απο τηλεφωνικο mini scouting να πω οτι η Λελας εχει μια Ευα  :think: καινουρια κοπελα απ'οτι μου ειπε η υπηρεσια αλλα και απο την αλλη σιγουρα θα ειναι γιατι διαφορετικα θα την ηξερα! :2funny:
Πιπινου 118:Συνδεση με Καιρο!
Κων/λεως 94:Συνδεση με Ισλαμαμπατ!
Μαλλον θα περιμενουν τις μεγαλες Κυριες Σονια και Λιντα για να κανουν ποδαρικο!
Περασα και μια βολτα απο Αχαρνων μπας και βρω την Αγνη αλλα επεσα πανω στην Ευα απο Κεφ/νιας 75!
Πολυ εκφυλο προσωπο με βυζι πυροτουβλο!
Τελος απο περιεργεια περασα και απο Φυλης 59 να δω και εγω την ερωμενη του φιλου PIATSA,Βανεσα! :o
Αυτα για σημερα και υπομονη μεχρι την αλλη εβδομαδα για να βρω και εγω τα ισια μου! :rockon: :rockon: :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Περασα και μια βολτα απο Αχαρνων μπας και βρω την Αγνη αλλα επεσα πανω στην Ευα απο Κεφ/νιας 75!
Πολυ εκφυλο προσωπο με βυζι πυροτουβλο!
Τελος απο περιεργεια περασα και απο Φυλης 59 να δω και εγω την ερωμενη του φιλου PIATSA,Βανεσα! :o
Αυτα για σημερα και υπομονη μεχρι την αλλη εβδομαδα για να βρω και εγω τα ισια μου! :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτη η Ευα αν λεμε την ιδια...ξανθια με τατου πανω απο τον κωλο και σιλικονατα βυζια...σαν να μου φαινεται οτι δεν πρεπει να ειναι γυναικα εκ γεννετης  :think:
Το Βανεσσακι τι ελεγε??  :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom