PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Kαλα θυμομουνα το ονομαεγω μια στριπτιτζου λορι ξερω μονο....
Αχαρνων 106 εχει τιμηθει απο τον Xilnik
Kαλα θυμομουνα το ονομαεγω μια στριπτιτζου λορι ξερω μονο....
Να μας προσεχει ωστε να το προσεχουμε ;)Ενα μεγαλο ευχαριστώ στο γλυκό ντορινακι....ουφ ...ξαλάφρωσα......να το προσέχουμε το
κοριτσακι
Ειναι στις 3 ομορφοτερες πουτανες του 50αρικου ΕΥΚΟΛΑ!!!μας προσεχει ...μας προσεχει....απλως είναι μικρό και θέλει με το μαλακό για να πάρει
μπροστά το τούρμπο......
.........κι εγώ πιστεύω πως είναι ομορφότερη κι από την πολυδιαφημισμένη CarolineΕυκολα αυτο , το επειβεβαιωνω και γω.
.......όπως επίσης πιστεύω πως με 100€ το turbo θα πάρει μπροστά αμέσως, είναι θέμα καυσίμου όπως με την απλή αμόλυβδη και την super αμόλυβδη ένα πράμα......!!!!!μας προσεχει ...μας προσεχει....απλως είναι μικρό και θέλει με το μαλακό για να πάρει
μπροστά το τούρμπο......
Σωστος............κι εγώ πιστεύω πως είναι ομορφότερη κι από την πολυδιαφημισμένη Caroline
.......όπως επίσης πιστεύω πως με 100€ το turbo θα πάρει μπροστά αμέσως, είναι θέμα καυσίμου όπως με την απλή αμόλυβδη και την super αμόλυβδη ένα πράμα......!!!!!
Σωστος...
Καλη χρονια G.G XXX ;)
Την διαβασα την κριτικη σου...Κινηθηκες ταχιστα ως πρεπει σε αυτες τις περιπτωσεις και την πετυχες τις πρωτες μερες ;) Διπλοβαρδιες δουλευει τωρα το κοριτσι καταλαβαινεις ποσο θα εχει πεσει η αποδοση της!!Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου καλή χρονιά και σε σένα
και επί τη ευκαιρία να σ'ευχαριστήσω και για την "επιμονή" σου
να δοκιμάσω την Caroline, πράγματι με την κατάλληλη "προθέρμανση"
"πέταγε φωτιές" το μωρό.......!!!!!!!
Την διαβασα την κριτικη σου...Κινηθηκες ταχιστα ως πρεπει σε αυτες τις περιπτωσεις και την πετυχες τις πρωτες μερες ;) Διπλοβαρδιες δουλευει τωρα το κοριτσι καταλαβαινεις ποσο θα εχει πεσει η αποδοση της!!
Κοιτάξτε σίγουρα το κατοσταρικάκι θα τη κάνει πιο πρόθυμη..αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα...δεν ειναι και
καμμιά επιχειρηματίας να κάθεται να μετράει...
το κοριτσι τρώει πούτσους 12 ώρες κάθε μέρα...πώς θα περάσει η κολοώρα του...σφραγίδες να βάραγε μπορεί
να ήταν πιο ενδιαφέρον
Θελω να πώ ότι με λίγη κουβεντούλα και λίγο fun...και πλακίτσα ..θα τα δώσει..για αυτό παιδιά το ντορινάκι
μας με το μαλακό...
Aυτο το επιβεβαιωνω και εγω,που ημουν την πρωτη μερα κιολας εκει!(και ευχαριστω αυτον που με εστειλε)Ναι γιατί από την κοσμοσυρροή κατάλαβα πως το μωρό πάει για "κάψιμο" και δεν είμαστε για τέτοια, πάντος όσοι πήραν σοβαρά και τα λεγόμενα του BABY πιστεύω πως δεν βγήκαν χαμένοι
(είχε πει πως όποιος πάρει το πρόγραμμα των 50€ να μην έχει και μεγάλες απαιτήσεις)
και πιστεύω πως αυτό ισχύει ακόμα και ένας λόγος παραπάνω τώρα που πλέον τα "χιλιόμετρα"
θα έχουν φτάσει τουλάχιστον σε τριψήφιο αριθμό.......!!!!!!!!
Mηπως μιλαμε για την Λορι που εχει κανει και ενα φεγγαρι στο Συγγρου 248 και τα κανει ολα !!Γι αυτην την Λορι ξερουμε τιποτα παραπανω Nick?
Kαπου το εχω ξαναακουσει αυτο το ονομα αλλα δεν θυμαμαι απο που
Βριλησσου 57 Αλεξια-Αλισα-ΕμιλυΚαλημέρα συναθλητές! Ξέρει κανείς το σημερινό πρόγραμμα για Βριλησσού 55 ή 57?
Την εχει τιμησει ο xilnik στο Αχαρνων 106 BABY!Εμφανισιμο κομματι με προκλητικοτατο για κωλοσκαμπιλα πατο ..Τσεχιζε αρκετα παντωςMηπως μιλαμε για την Λορι που εχει κανει και ενα φεγγαρι στο Συγγρου 248 και τα κανει ολα !!
Δηλωμενη Τσεχα με πολυ καλο service!!!!