life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ΠΡΙΒΕΤ ΜΑΛΙΣ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φωτια και λαβρα εισαι βρε Αλισα !!!!!!!!!Αντε να μαs παρει το ποταμι , να μαs παρει ο ποταμοs..........
ΠΡΙΒΕΤ ΜΑΛΙΣ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θα μπεί και αυτο ;) στον κατάλογοΜια παρακληση προς τους μοντς!Αν γινεται να προστεθει στον καταλογο των στουντιο
το Αριστοτελους177Α το οποιο ξαναανοιξε...και θελω να βαλω κριτικη
Ωραιο το περουκινι της Αλισας δεν λεω !!!Σημερα Βριλησσου 57 Αλισα-Αγαπη-Ζλατα
Μια παρακληση προς τους μοντς!Αν γινεται να προστεθει στον καταλογο των στουντιο
το Αριστοτελους177Α το οποιο ξαναανοιξε...και θελω να βαλω κριτικη
Σωστός ο Piatsas!! Περνούσα τυχαία απο κει και το είδα ανοιχτό (δεν μπήκα βέβαια μέσα) και ήθελα να το πω αλλά μετά ξεχάστηκα..
έχω πάει τρεις φορές, δν μπορώ να πω οτι είδα κάτι άξιο λόγου. όμως όταν δεν πέρασα η τσατσά μου είπε να με στείλει σε μια διεύθυνση σε πολυκατοικία όπου θα ήταν μια ρωσίδα που με 60 ευρώ έκανε και ακά. Βαρέθηκα και δεν πήγα.
Tα πρωινα παιζει μια Μαιρη Ελληνιδα την οποια δεν εχω δει και τα απογευματαέχω πάει τρεις φορές, δν μπορώ να πω οτι είδα κάτι άξιο λόγου. όμως όταν δεν πέρασα η τσατσά μου είπε να με στείλει σε μια διεύθυνση σε πολυκατοικία όπου θα ήταν μια ρωσίδα που με 60 ευρώ έκανε και ακά. Βαρέθηκα και δεν πήγα.
Tι εννοεις??Ρε παιδια τα αλλα στουντιο τι εγιναν???
Α τα banner εννοεις!Εχουν μεινη μονο τρια τα υπολοιπα που πηγαν?Οπως Αγ.Μελετιου και.....
Μου φανηκε οτι το ξερει το επαγγελμα,η πιπα της αν και γρηγορη ητανρε συ PIATSAS για αυτην εδω..."Μπανγκ μπανγκ Λούκι Λουκ!"
δεν ολοκληρωσες,που θα επρεπε να δουλευει τελικα για να ειναι καλυτερη.......
Μου αρεσε αυτο το ΝΑΙ ΜΟΥΡΟ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΟΥΡΟ ΜΟΥ δεν μπορω να πω !!!!Μου φανηκε οτι το ξερει το επαγγελμα,η πιπα της αν και γρηγορη ηταν
μερακλιδικη το πηγαινε το γραμμα!Απλα ο συγκεκριμενος χωρος εκτος του οτι ειναι
σαν καταφυγιο τα δωματια,με δυσκολια χωραει ανθρωπος,εχει τρομερο πηγαινεελα οποτε
υπαρχει και καποια χρονικη πιεση στην πραξη!Ακομα κι η Ευα που δουλευει εκει
αν εξαιρεσουμε την πιπα της που διαρκει ωριτσα με το που την γαμας αρχιζει τα
ναι μουρο μου ναι μουρο μου!
Πηγαιντε τη Ευα σε στουντιο λεμεεεεεΜου αρεσε αυτο το ΝΑΙ ΜΟΥΡΟ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΟΥΡΟ ΜΟΥ δεν μπορω να πω !!!!