σε χθεσινό βραδυνό μεταμεσονύχτιο πέρασμα από αλιεν, είδα Βικτώρια, Τζούλια και Ρενάτα.
Βικτώρια τεζα πατσαβουρα και βουτηγμενη στην κυτταριτιδα. εννοείται καμία σχέση με προμοφωτός, που μάλλον πρέπει να είναι από τοτε που ήταν 20-25 χρονωνε η' της κόρης της (αν έχει) για δόλωμα.
σκάει μπροστά μου και τρώω ένα ξενερωμα μέχρι το στομάχι, γυρνάει και στη θέα του σαπιου κώλου της, το ξενερωμα συνέχισε και έφτασε μέχρι τις ιδρωμενες κάλτσες μου.
η Τζούλια χαχανιζε με έναν κακομοίρη μέσα και την περίμενα όσο προσπαθούσα να συνελθω από το αρχικό σοκ.
βγαίνει και βλέπω μια μιλφοθειτσα αδιάφορη παντελώς, έως άκυρη.
εννοείται και εδώ καμία σχέση με φωτός, αν και δε δείχνει πρόσωπο ούτε μπλερντ.
κάτι ξέρει προφανώς.
πάω απέναντι και βγαίνει η Ρενάτα που δυστυχώς έχει μπαγιατεψει ένεκα χρόνου. αν έβγαινε με κάπως πιο σεξουλιαρικα λινζερι, ίσως και να περναγα για να θυμηθώ τις παλιές καλές εποχές, που έσπερνε στην κόκκινη πόρτα του φ.66.
βγήκε γυμνόστηθη με ένα απλό βρακάκι και τα πορνοτακουνα, έκανε μια έντονη περιστροφή μπροστά μου, είπε καλησπερα σας με ένα χαμόγελο ψιλοφεηκ και μπήκε ξανά μέσα.
μαλλί ίσιο μέχρι ώμους.
δε με έπεισε, αν και ήθελα.
βγαίνω και πάω παραπάνω στο 12.
εκεί βγηκαν 3 μιλφοθειτσες.
Γιάννα, Εύα και άλλη μία που δε θυμάμαι όνομα ένεκα ξενερας.
Γιάννα με κοντό μαλλί αλλά μπαγιατεμενη πολύ, Εύα μελαχρινή με πιο μεγαλη περιφερεια μαζι με κυτταριτιδα εννοειται και άλλη μία καστανή.
όλες αδιάφορες και εννοείται δεν αξίζουν τα 50 ευρα για μένα λόγω μέτριας εικόνας και μετριου σώματος.
κατέβηκα στο Κηφισού 30 και βγήκε μια Εηζια (Asia).
πιο νέα σαφώς, πιο καλύτερη εικόνα εννοείται, ωραίο λεπτό κορμί συνολικά, μέτρια προς καλή φάτσα, αλλά το στυλακι της δε με έπεισε για να σκάσω το 50αρικο. μου έβγαλε κάτι ξεπετεξ.
κατέληξα Φώκαιας 25 όροφος που πέτυχα παλομα από το πουθενά και της έδωσα το μουνι στο χέρι, μιας και με θυμόταν από το φυλής 56 που της έχω κριτική.
το πτυχίο δυστυχως ήταν κλειστό επίσης.
θα επανέλθω με στουδιοτσαρκα σε λίγο καιρό πάλι...