Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Ασταμάτητα;; Μωρε μπράβοΦίλε εσύ με €50 την πήδαγες για 10' και εγώ με €200 για 1 ώρα ασταμάτητα ...
Δεν σταματάει να λέει μαλακίες ο ασταμάτητοςΑσταμάτητα;; Μωρε μπράβο
Η Τζάσμιν ξέρουμε που βρίσκεται αδερφέ ;Ούτε Σάρα ούτε Τζέσσικα ούτε Τζάσμιν στο 94… μια Χριστίνα και μια Σίσσυ και οι δύο μπαλότσες… απογευματινή βάρδια… τους έλεγα για Τζάσμιν και κάναν τις Κινέζες…
Ναι φίλε μου η ίδια είναιΓνωριζει κανεις αν η Βαλερια που ειναι στο Κασσανδρας 6 αυτες τις μερες ειναι η ιδια κοπελα που ηταν στο Κασσανδρας 3 τον προηγουμενο χειμωνα;
Ιδέα δεν έχωΗ Τζάσμιν ξέρουμε που βρίσκεται αδερφέ ;
Περασες και την ειδες μονο ? η μπηκες κιολας?Ναι φίλε μου η ίδια είναι
Μπηκα εννοείται είχα ένα χρόνο και να την δω κ πέρασα.Περασες και την ειδες μονο ? η μπηκες κιολας?
να εισαι καλα φιλε!Ναι φίλε μου η ίδια είναι
Θυμάσαι μήπως που σε ποιο στριπ δούλευε; Ήταν πάρεα με νταρλυ κ Ντομινίκ ;να εισαι καλα φιλε!
Δεν τις ειχα πετυχει καθολου σε στριπ εγω τις κοπελες.Θυμάσαι μήπως που σε ποιο στριπ δούλευε; Ήταν πάρεα με νταρλυ κ Ντομινίκ ;
Την νταρλυ κ Ντομινίκ τις ξέρω από το 2017 όταν πρώτο ξεκίνησαν στο κινκυ. Μετά κάναν τις μεταγραφές μασαζ- στούντιο- γραφειο-στριπ. Περεσα καλα μαζί τους εντός στούντιο κ εκτός κατά τη διάρκεια της καραντίνας που ψαχνονταν για εξτραδακια.Δεν τις ειχα πετυχει καθολου σε στριπ εγω τις κοπελες.
Πρωτη φορα ειχα περασει με Νταρλυ στο Κασσανδρας 6 πριν τις καραντινες, εκει την γνωρισα.
Η Βαλερία έχει αρκετά κιλά παραπάνω. Δε λέει για εμέναΚρίμα που το 108 έγινε λατινάδικο. Παλιά ήταν ρωσο-ουκρανικής ή ευρωπαϊκής κυριαρχίας και μεσουρανούσε ένδοξα
Αυτή η βαλέρια στο αριστοτέλους 5 τι λέει; έχει εντυπωσιακές φωτό εφόσον δεν είναι ψεύτικες
Όντως πολλά κιλά και από μένα είναι όχιΗ Βαλερία έχει αρκετά κιλά παραπάνω. Δε λέει για εμένα
Την ανεφερα ως αριστοτελους 6 κτλ δε ξεχνιουνται οι γερμανοι , οι Γερμανοι ηταν δυναμη στο παρελθον
Οριστε και μια φωτο απ τα παλια ,