Γενικα..ανοιγοκλεινει..δε βρισκεις ακρη με δαυτο..μηπως να μη κανεις και το κοπο καθολου..Καλησπέρα, προσπαθώ να επικοινωνήσω με το Κροκεων 6 όροφο για το πρόγραμμα και το τηλ εμφανίζεται μονίμως κλειστό. Ξέρετε τι παίζει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)
ε, αν μου άρεσε κατά τα άλλα, γιατί όχι; Καμιά δεν είναι τέλειασε νοιώθω μεν, αλλά εσύ γιατί πήρες κοπέλα που ΔΕΝ δέχεται γλύψιμο 5 φορές?
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.770
- Πόντοι
- 3.246
μπορει να τον αφηνε μετα την 10η να το γευτει λιγακι που ξερεις ?σε νοιώθω μεν, αλλά εσύ γιατί πήρες κοπέλα που ΔΕΝ δέχεται γλύψιμο 5 φορές?
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.770
- Πόντοι
- 3.246
Αφου δεν ειναι πλεον της μοδας ο κωρονας πως κολλησες? α ρε γκαντεμηωραιο μουνι αυτο δειχνει, το εχει δει καποιος? live εννοω θα πηγαινα αλλα ειμαι με κορωνα σπιτι
Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα μάγκες, κατηφορίζω από Σαλόνικα για λίγες μέρες και θέλω να μου προτείνετε κάποια καλά στούντιο σε νορμαλ τιμές,εννοείται πως όχι Μεταξουργείο.
Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Αυτήνα η εμινε που έπαιξε σε τσόντα σε πιο στούντιο δουλεύει ;
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Ποιος ειπε δεν ειναι της μοδός? Ο κακος χαμος γινεταιΑφου δεν ειναι πλεον της μοδας ο κωρονας πως κολλησες? α ρε γκαντεμη
3η φορα ειναι που το περναω αλλα αυτη ειναι αρκετα ενοχλητικη
Ιζαμπέλα
Από Κηφισού 30 Κηφισού 60 Μπουζιάνη 2
Υποτίθεται Γαλλίδα εμένα για Βαλκάνια φάνηκε. Νόστιμη κοπελίτσα κάπου 28-30 χρονών. Ωραίο σωματάκι. Στήθος φυσικό μπόλικο που αρχίζει να πέφτει, αλλά καλό. Πρόσωπο νορμάλ, όχι άσχημο. Οι φωτογραφίες αληθινές.
Από υπηρεσίες νορμάλ όχι κάτι ιδιαίτερο. Κάνει ελεύθερο στοματικό (70). Πρωκτικό δεν δοκίμασα, ανακοινώνουν ότι κάνει αλλά δεν μπορούσα να πληρώσω τόσα λεφτά.
Στο απλό πρόγραμμα δίνουν δώρο άλλα δύο από τα τέσσερα δηλαδή δύο από τα ισπανικό 69 μασάζ ποδολαγνεία. Τα γράφουν. Απλώς ζητήστε τα γιατί μπορεί να θέλουν να σας τα φάνε.
Από Κηφισού 30 Κηφισού 60 Μπουζιάνη 2
Υποτίθεται Γαλλίδα εμένα για Βαλκάνια φάνηκε. Νόστιμη κοπελίτσα κάπου 28-30 χρονών. Ωραίο σωματάκι. Στήθος φυσικό μπόλικο που αρχίζει να πέφτει, αλλά καλό. Πρόσωπο νορμάλ, όχι άσχημο. Οι φωτογραφίες αληθινές.
Από υπηρεσίες νορμάλ όχι κάτι ιδιαίτερο. Κάνει ελεύθερο στοματικό (70). Πρωκτικό δεν δοκίμασα, ανακοινώνουν ότι κάνει αλλά δεν μπορούσα να πληρώσω τόσα λεφτά.
Στο απλό πρόγραμμα δίνουν δώρο άλλα δύο από τα τέσσερα δηλαδή δύο από τα ισπανικό 69 μασάζ ποδολαγνεία. Τα γράφουν. Απλώς ζητήστε τα γιατί μπορεί να θέλουν να σας τα φάνε.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.739
- Πόντοι
- 5.946
ε βέβαια, γιατί η Μπέλλα είναι ωραίο μουνί και καλό τρελλό παιδί!ε, αν μου άρεσε κατά τα άλλα, γιατί όχι; Καμιά δεν είναι τέλεια
αλλά να σε ενημερώσω πως η συγκεκριμένη κοπέλα, χώρια από την καριέρα της στο στούντιο, έχει μεγάλη ιστορία στα μασατζίδικα Μπακνανά και Σίλβερ ως Σβετλάνα και φυσικά στο Τόυς στριπ στο Γκάζι...
την έχω πάρει πάνω από 30 φορές και ποτέ δεν μου αρνήθηκε 69 ή γλυφομούνι...
οπότε μην βιάζεσαι να θυμώσεις με αυτούς που γράφουν πως της έγλυψαν το μουνί...
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Δεν είχα ιδέα για ποιά λέτε, την έψαξα. Ωραία κοπέλα, κρίμα που σκέπασε όλο της το σώμα με τατουάζ.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.845
- Πόντοι
- 3.715
είναι ακριβώς ο λόγος που δεν την επισκέφτηκα και δε θα την επισκεφτώ. Ξενερώνω εντελώς με τις μουτζούρες. Γούστα είναι αυτά, προσωπικά.Δεν είχα ιδέα για ποιά λέτε, την έψαξα. Ωραία κοπέλα, κρίμα που σκέπασε όλο της το σώμα με τατουάζ.
από το σαλόνι ανακοινώνεται ότι δεν κάνει 69. Ούτε στο κατοστάρικο. Αν το έχει αλλάξει πρόσφατα πάω πάσο.Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, η Μπέλλα από Συγγρού 232 δεν δέχεται 69 ούτε στα μεγάλα προγράμματα ;
Δεν εννοώ αν είσαι παλιός πελάτης.
Μιλάω για τον απλό πελάτη που θα τη δει και θα περάσει .
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Είδα την Αλεξάνδρα και Λίζα, Αρ.5, εμένα μου άρεσαν, ήθελα κάτι διαφορετικό από τις λατινοφόλες των μασάζ, αλλά και ένα διαφορετικό σωματότυπο, Αν.Ευρώπη μεριά(που προτιμώ) .
Απλό πήρα εγώ. Καλά πέρασα και με τις δύο προσωπικά, ευχάριστες.
Ναι, δεν είναι για δυνατές συγκινήσεις όπως με κάποια γνωστά ονόματα των μασάζ, αλλά ήξερα γιατί πήγα και τι ήθελα.
Απλό πήρα εγώ. Καλά πέρασα και με τις δύο προσωπικά, ευχάριστες.
Ναι, δεν είναι για δυνατές συγκινήσεις όπως με κάποια γνωστά ονόματα των μασάζ, αλλά ήξερα γιατί πήγα και τι ήθελα.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Λεωφόρος Αθηνών 318 Περιστέρι
Sex Studio Λεωφόρος Αθηνών 318 Περιστέρι, Αθήνα. Κορίτσια στούντιο, πληροφορίες, φωτογραφίες.
www.athinon318.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K