Κι εγω καλα ειχα περασει, κι ας χαζογελαγε..δε με χαλασε..απεναντιας ο αυθορμητισμος ειναι κατι ομορφο! Αν και λιγο χαζοχαρουμενη...καλα κι εγω δε παω πισω..αμα με πιασει η χαρα μετα το σεξ!Εγώ με την Ζένια όταν ήταν στην Βριλησσού την είχα πάρει αρκετές φορές και πάντα πέρναγα καλά. Γενικά από υπηρεσίες ήταν πολύ καλή και δεν ήταν ποτέ βιαστική κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα πλέον. Τώρα και σε εμένα χαμογελούσε αλλά να σου πω την αλήθεια μου άρεσε που ήταν έτσι ευχάριστη και είχε καλό σοσιαλ, γενικά ήταν παιχνιδιαρα. Τώρα σε άλλους δεν ξέρω πώς ήταν. Εμένα ήταν στανταρακι μου αλλά έφυγε οπότε δεν ξαναπήγα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.586
- Πόντοι
- 3.246
Φιλαρακο διαλεγεις και παιρνεις εχουμε τα παντα σ αυτο το νημα, κρεββατια σκετα, κρεββατια με κοπελες,Μα πραγματικά θέλω να μου εξηγήσεις για ποιον λόγο μας δείχνεις το κρεββάτι ειλικρινά απορώ…
Κρεββατια με καθρεφτες και ψωλες,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμα γαμα ζηλευουνΈπεσε καλό γαμησι εκείνο το βράδυ και τράβηξα το κρεβάτι αναμνηστική. Ξεκόλλα.
Οκ ρε φιλαράκι εγώ έχω να παω 10 χρονια σε στούντιο απλά μου φάνηκε παιδικό αυτό που έκανες peace δεν τρεχει τίποταΦιλαρακο διαλεγεις και παιρνεις εχουμε τα παντα σ αυτο το νημα, κρεββατια σκετα, κρεββατια με κοπελες,
Κρεββατια με καθρεφτες και ψωλες,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμα γαμα ζηλευουν
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 3.715
όλοι μας είμαστε παιδιά με επιθυμίες μεγάλων παληκάρι.Οκ ρε φιλαράκι εγώ έχω να παω 10 χρονια σε στούντιο απλά μου φάνηκε παιδικό αυτό που έκανες peace δεν τρεχει τίποτα
Πέρασμα μόλις από αριστοτέλους 5. Εκεί υπήρχαν 4 παρουσίες η αλεξάνδρα, valeria, maria και μια ακόμη που το όνομα δε το θυμάμαι. Η αλεξάνδρα και η μαρία ειναι όπως της φωτό. η βαλέρια όχι όμως. Ειναι αρκετά κιλά παραπάνω και η μόνη που θα έλεγα ότι δεν έμπαινα.
Αρχικά και οι 4 κοπέλες ήταν πίσω στο δωματιάκη που μιλούσαν μεταξύ τους και επειδή έχει έναν καθρέυτη που βλέπεις τη γίνεται μέσα και ειναι και 4 και μιλάν μεταξύ τους, έχει μία πολύ ωραια αίσθηση. Όχι σαν πας να αγοράσεις απλά κρεας. Πέρασα με την Αλεξάνδρα η οποία νομίζω ότι χαμογέλασε όταν την επέλεξα. Ύψος γύρω στο 170 μουνάρα πολύ όμορφη.
Πίπα παρα πολύ υγρή και αρκετή ώρα. Σώμα πολύ ωραίο. Και το προσωπάκι της πολύ γλυκο.
με την πίπα της είχε λιπάνη το πέος μου τόσο πολύ που μπαινόβγαινε τόσο εύκολα. Όχι σαν κάτι αλλες. Και γενικά κάναμε πολύ ωραιο σεξ
Θα πρότινα και την κοπέλα και το μαγαζί. Και η περιοχή καλή
Το μόνο αρνητικό ειναι οτι δε ξέρει καθόλου ελληνικά ούτε αγγλικά οπότε τη βγάλαμε στη μούγκα.
Για 50 ευρώ πολή καλή
Αρχικά και οι 4 κοπέλες ήταν πίσω στο δωματιάκη που μιλούσαν μεταξύ τους και επειδή έχει έναν καθρέυτη που βλέπεις τη γίνεται μέσα και ειναι και 4 και μιλάν μεταξύ τους, έχει μία πολύ ωραια αίσθηση. Όχι σαν πας να αγοράσεις απλά κρεας. Πέρασα με την Αλεξάνδρα η οποία νομίζω ότι χαμογέλασε όταν την επέλεξα. Ύψος γύρω στο 170 μουνάρα πολύ όμορφη.
Πίπα παρα πολύ υγρή και αρκετή ώρα. Σώμα πολύ ωραίο. Και το προσωπάκι της πολύ γλυκο.
με την πίπα της είχε λιπάνη το πέος μου τόσο πολύ που μπαινόβγαινε τόσο εύκολα. Όχι σαν κάτι αλλες. Και γενικά κάναμε πολύ ωραιο σεξ
Το μόνο αρνητικό ειναι οτι δε ξέρει καθόλου ελληνικά ούτε αγγλικά οπότε τη βγάλαμε στη μούγκα.
Για 50 ευρώ πολή καλή
NetCall95
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2023
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Από πού είναι η Μαρία;Πέρασμα μόλις από αριστοτέλους 5. Εκεί υπήρχαν 4 παρουσίες η αλεξάνδρα, valeria, maria και μια ακόμη που το όνομα δε το θυμάμαι. Η αλεξάνδρα και η μαρία ειναι όπως της φωτό. η βαλέρια όχι όμως. Ειναι αρκετά κιλά παραπάνω και η μόνη που θα έλεγα ότι δεν έμπαινα.
Για 50 ευρώ πολή καλή
Ε δε ξέρω. ΟυκρανοΡουμανοΜολδαβη φάσηΑπό πού είναι η Μαρία;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.798
- Πόντοι
- 6.946
Ναι, η Βαλ έχει κιλά αρκετά. Όμορφη κοπέλα πάντως, πρέπει να το προσέξει.Πέρασμα μόλις από αριστοτέλους 5. Εκεί υπήρχαν 4 παρουσίες η αλεξάνδρα, valeria, maria και μια ακόμη που το όνομα δε το θυμάμαι. Η αλεξάνδρα και η μαρία ειναι όπως της φωτό. η βαλέρια όχι όμως. Ειναι αρκετά κιλά παραπάνω και η μόνη που θα έλεγα ότι δεν έμπαινα.
Για 50 ευρώ πολή καλή
Για ποιά Αλεξάνδρα αναφέρεσαι; Έχει δύο, την μαυρομάλλα με τα τατουάζ και την καστανόξανθη, φαίνονται και οι δύο στο πρόγραμμα.
Μαύρο μαλλί με τατουάζΝαι, η Βαλ έχει κιλά αρκετά. Όμορφη κοπέλα πάντως, πρέπει να το προσέξει.
Για ποιά Αλεξάνδρα αναφέρεσαι; Έχει δύο, την μαυρομάλλα με τα τατουάζ και την καστανόξανθη, φαίνονται και οι δύο στο πρόγραμμα.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.610
- Πόντοι
- 5.946
σύμφωνα με ιστοσελίδα ερωτικού πόρταλ, ενημέρωσης για τις βάρδιες στα στούντιο, μπορείτε μόνο για σήμερα στην Νέα Φιλαδέλφεια, στο Alien Girls, να γαμήσετε το παρακάτω πιπίνι...
έστω και μέχρι 50% να είναι κοντά η φωτό στην πραγματικότητα θα έπρεπε να πάμε τρέχοντας...
δεν νομίζετε?
έστω και μέχρι 50% να είναι κοντά η φωτό στην πραγματικότητα θα έπρεπε να πάμε τρέχοντας...
δεν νομίζετε?
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.586
- Πόντοι
- 3.246
Μη το εκτιθεις το κοριτσι ρε αφου του χουν θολωσει το προσωπο στο πορταλσύμφωνα με ιστοσελίδα ερωτικού πόρταλ, ενημέρωσης για τις βάρδιες στα στούντιο, μπορείτε μόνο για σήμερα στην Νέα Φιλαδέλφεια, στο Alien Girls, να γαμήσετε το παρακάτω πιπίνι...
δεν νομίζετε?
Οι τυποι το χουν παει σε αλλο λεβελ σε ψευτικες φωτο θολωνουν το προσωπο
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.610
- Πόντοι
- 5.946
έστω και λίγο να μοιάζει φίλε είναι γκανιάν!Μη το εκτιθεις το κοριτσι ρε αφου του χουν θολωσει το προσωπο στο πορταλ
Οι τυποι το χουν παει σε αλλο λεβελ σε ψευτικες φωτο θολωνουν το προσωπο
και δεν φταίει το πόρταλ, το στούντιο βάζει ψεύτικες φωτό...
πάνε συ κι αν βγεί μάπα η Σόφι γάμα την Πωλίνα, πάλι κερδισμένος θάσαι!
Anakasioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Την είδα, ούτε στο 1% δεν πλησιάζει την κοπέλα στη φωτό, δυστυχώς.σύμφωνα με ιστοσελίδα ερωτικού πόρταλ, ενημέρωσης για τις βάρδιες στα στούντιο, μπορείτε μόνο για σήμερα στην Νέα Φιλαδέλφεια, στο Alien Girls, να γαμήσετε το παρακάτω πιπίνι...
δεν νομίζετε?
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.610
- Πόντοι
- 5.946
φτούσου, γαμώτο, μας κοροιδέψανε πάλι...Την είδα, ούτε στο 1% δεν πλησιάζει την κοπέλα στη φωτό, δυστυχώς.
P;an
ΞεφτίλεςΤην είδα, ούτε στο 1% δεν πλησιάζει την κοπέλα στη φωτό, δυστυχώς.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Καλά δεν ειναι η πρωτη φορά που το εν λογο ευαγες καταστημα που κοροιδευει τον πελατη με ψευτικες φωτο, συνηθεια πλεον ειναι για το alien οπως λειβαδιας. Αλλες κοπελες στις φωτο αλλες βλεπεις απο κοντα, να ειχανε εστω μια καποια σχεση νταξει παει στο δια.... αλλα εδω μιλαμε εχουν πιασει πάτο ποιο πάτο δεν υπαρχει.Καποτε ημουνα πελατης αλλα με αυτες τις μακακιες εδωσα το μπουλελε, πλεον δεν υπαρχει περιπτωσαρα να παω εστω και για να δω αφου ξερουμε την πολιτική τους.
Μαλιστα αν ρωτησεις την τσατσα γιατι δεν ειναι η ιδια κοπελα με τη φωτο σου απανταει δε ξερω τις φωτο που βαζει το ιντερνετ και αμα την πιεσεις αρκετα σου λεει οτι εχεις επιλογη αν σου αρεσει να περασεις η οχι και οτι δεν παιζει ρολο η οποια φωτο του ιντερνετ, βεβαια δεν μπορουν να καταλαβουν οτι υπαρχουν πελατες που ερχονται απο του δια... τη μανα για να δουνε την μουναρα λεμε τωρα και ανταυτου ερχεται το καθε σκατομπαζο και η κουτση στραβη χωρις δοντι να λειπει το ενα ματι κοπελια.
Μαλιστα αν ρωτησεις την τσατσα γιατι δεν ειναι η ιδια κοπελα με τη φωτο σου απανταει δε ξερω τις φωτο που βαζει το ιντερνετ και αμα την πιεσεις αρκετα σου λεει οτι εχεις επιλογη αν σου αρεσει να περασεις η οχι και οτι δεν παιζει ρολο η οποια φωτο του ιντερνετ, βεβαια δεν μπορουν να καταλαβουν οτι υπαρχουν πελατες που ερχονται απο του δια... τη μανα για να δουνε την μουναρα λεμε τωρα και ανταυτου ερχεται το καθε σκατομπαζο και η κουτση στραβη χωρις δοντι να λειπει το ενα ματι κοπελια.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 3.715
μάλλον είχε απόκλιση το όνομα του ιδρύματος από αυτό που πραγματικά ήθελε να προσφέρει, αλλά όπως αποδεικνύεται με επιμονή κι υπομονή στο σαλονάρισμα σκάει και το ίδιο το Alien παρέα με τα αυγά του.Καλά δεν ειναι η πρωτη φορά που το εν λογο ευαγες καταστημα που κοροιδευει τον πελατη με ψευτικες φωτο, συνηθεια πλεον ειναι για το alien οπως λειβαδιας. Αλλες κοπελες στις φωτο αλλες βλεπεις απο κοντα, να ειχανε εστω μια καποια σχεση νταξει παει στο δια.... αλλα εδω μιλαμε εχουν πιασει πάτο ποιο πάτο δεν υπαρχει.Καποτε ημουνα πελατης αλλα με αυτες τις μακακιες εδωσα το μπουλελε, πλεον δεν υπαρχει περιπτωσαρα να παω εστω και για να δω αφου ξερουμε την πολιτική τους.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.798
- Πόντοι
- 6.946
Καμιά άποψη για Τατιάνα και Λορένα στο Μελαντίας;
Παρόμοια θέματα