Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Πού είναι ρε το κόκκινο κουμπί; Να ανατινάξω το προφιλ;
Υπάρχουν αυτοί που τους αρέσουν όμωςΝα μου λεγες τρεις αλβανικές κωλάρες να τρέξω του σκοτωμου. 50αρια για Φιλιππινέζες ,Κινέζες και τάο κιο ξού βεν βίνω.
Υπάρχει κάτι καινούριο και δεν το ξέρουμε; Το μόνο καινούριο είναι η Μόνικα και δυστυχώς έχουν φύγει και τα παλιά ...Άσε ρε Αρίστιππε κι εσύ και οι φαντασιώσεις σου. Κανένα πραγματικό μουνι βρήκες καινούργιο;
Βεβαίως. Είναι τοσοι πολλοί εδώ μέσα που τους μετράς στο ένα δάχτυλο.Υπάρχουν αυτοί που τους αρέσουν όμως
Τα παλιά, ποια εννοείς; Μήπως εκείνη τη Μαρία- τετραγωνη και άσπρη σαν ψυγείο Πίτσος;Υπάρχει κάτι καινούριο και δεν το ξέρουμε; Το μόνο καινούριο είναι η Μόνικα και δυστυχώς έχουν φύγει και τα παλιά ...
Στις εκλογές που έρχονται έχουμε δύο επιλογές, πρώτη επιλογή:
μετέχουμε στην σημερινή άθλια κατάσταση της πατρίδας μας ψηφίζοντας κόμματα του κοινοβουλίου. Επίσης, δίνουμε ψήφο ανοχής σε αυτούς που υπερχρέωσαν το κράτος με πολλά δισεκατομμύρια ευρώ και συνεχίζουν ακόμα. Λέμε ευχαριστώ σε αυτούς που μας έφτυσαν με το δημοψήφισμα, λέμε ευχαριστώ σε αυτούς που μας απαγόρευσαν να κινούμαστε ελεύθερα μέσα στην πατρίδα μας και μας επέβαλαν εμβόλια με γνώμονα ξένα συμφέροντα φαρμακοβιομηχανιών.
Στις εκλογές που έρχονται, όποιος έχει λίγη τσίπα, όποιος πιστεύει ότι το έδαφος αυτό μας ανήκει και δεν το πουλάμε, ούτε το διαπραγματευόμαστε, ας ψηφήσει ένα μικρό πατριωτικό κόμμα που έχει προϋποθέσεις να μπει στην βουλή. Προτείνω να ψηφήσουμε το Νίκη, όχι επειδή συμφωνώ σε όλα, ούτε καν τους ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι τουλάχιστον αυτοί έχουν κάποιες αξίες και αρχές σε σχέση με τους υπόλοιπους , έχουν προϋποθέσεις να μπουν στην βουλή και εκεί θα τους κρίνουμε καλύτερα.
Δυστοιχώς, δεν έχουμε την πολυτέλεια της επιλογής, είμαστε ανάμεσα σε αυτούς που ξέρουμε ότι θα μας καταστρέψουν και στους άλλους που ενδέχεται να μην το κάνουν, εξαναγκαστικά επιλέγουμε το δεύτερο.
Ρε φίλε ας κάνουν ότι θέλουν, εγώ τα λέω διότι πολλοί κράζουν τους άλλους για τις επιλογές τους και οι ίδιοι δεν λένε την δική τους επιλογή. Επιγραμματικά, προσπάθησα να εξηγήσω για ποιο λόγο δεν πρέπει να ψηφήσουμε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΛΥΣΗ, μπορώ να γράψω βιβλίο αλλά έγραψα μόνο ελάχιστα. Προτείνω το Νίκη, διότι είναι το μόνο μικρό πατριωτικό κόμμα με προϋποθέσεις να μπει στην βουλή και να μην πάει χαμένη η ψήφο μας, για κανέναν άλλο λόγο.Τζάμπα τα λες. Θα πέσει κανένα προεκλογικό ψωροεπίδομα πάλι,καμία φοβερη αύξηση των 5 ευρώ το μήνα και πάλι τα ίδια θα ψηφίσουν.
Ρε φίλε ας κάνουν ότι θέλουν, εγώ τα λέω διότι πολλοί κράζουν τους άλλους για τις επιλογές τους και οι ίδιοι δεν λένε την δική τους επιλογή. Επιγραμματικά, προσπάθησα να εξηγήσω για ποιο λόγο δεν πρέπει να ψηφήσουμε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΛΥΣΗ, μπορώ να γράψω βιβλίο αλλά έγραψα μόνο ελάχιστα. Προτείνω το Νίκη, διότι είναι το μόνο μικρό πατριωτικό κόμμα με προϋποθέσεις να μπει στην βουλή και να μην πάει χαμένη η ψήφο μας, για κανέναν άλλο λόγο.
Ρε φίλε ας κάνουν ότι θέλουν, εγώ τα λέω διότι πολλοί κράζουν τους άλλους για τις επιλογές τους και οι ίδιοι δεν λένε την δική τους επιλογή. Επιγραμματικά, προσπάθησα να εξηγήσω για ποιο λόγο δεν πρέπει να ψηφήσουμε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΛΥΣΗ, μπορώ να γράψω βιβλίο αλλά έγραψα μόνο ελάχιστα. Προτείνω το Νίκη, διότι είναι το μόνο μικρό πατριωτικό κόμμα με προϋποθέσεις να μπει στην βουλή και να μην πάει χαμένη η ψήφο μας, για κανέναν άλλο λόγο.
Ρε δε πατε να γαμηθειτε και σεις και τα κομματα σαςΕγω πάντως το ψηφοδέλτιο το χω πάλι έτοιμο,εκεί που το χα και στις πρώτες εκλογές. Το φτυσα και το κόλλησα στα παπαρια μου σαν γραμματόσημο.
Και τι κατάφερες; Να πάρει 40% η ΝΔ, ίσως το χειρότερο πολιτικό μόρφωμα που υπάρχει. Υποδύονται τους δεξιούς και φέρνουν νόμους που θα ζήλευε και ο ποιο θολοκουλτουριάρης εθνομηδενιστής ψευτοαριστερός.Εγω πάντως το ψηφοδέλτιο το χω πάλι έτοιμο,εκεί που το χα και στις πρώτες εκλογές. Το φτυσα και το κόλλησα στα παπαρια μου σαν γραμματόσημο.
Ρε δε πατε να γαμηθειτε και σεις και τα κομματα σας
γραψε για κανα μουνι η γαμηστε κανα μουνι γιατι εχετε θολωσει
Τίποτα. Απλά δεν ασχολούμαι. Οι δεξιοί εθνικοπατριωτες παρεμπιπτόντως ανέκαθεν ήταν οι μεγαλύτεροι μειοδοτες. Οι αριστεροί μέχρι πρόσφατα ήταν μειοδότες μόνο στα χαρτιά.Και τι κατάφερες; Να πάρει 40% η ΝΔ, ίσως το χειρότερο πολιτικό μόρφωμα που υπάρχει. Υποδύονται τους δεξιούς και φέρνουν νόμους που θα ζήλευε και ο ποιο θολοκουλτουριάρης εθνομηδενιστής ψευτοαριστερός.
Ποια τζούλια λες; Την μεγαλύτερη φόλα 2022 με διαφορά από την δεύτερη; Από Μελαντίας κτλ; Πολύ ωραίο μουνί, τι να το κάνεις; Βάλε μια τσόντα και παίχτον, θα περάσεις καλύτερα, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι.Στη Τζούλια εστιάζω τώρα, αλλά κωλύομαι γιατί το γύρισε σε Βραδυνή βάρδια και δουλεύει στο σπίτι του Κόμη Δράκουλα.
Τίποτα. Απλά δεν ασχολούμαι. Οι δεξιοί εθνικοπατριωτες παρεμπιπτόντως ανέκαθεν ήταν οι μεγαλύτεροι μειοδοτες. Οι αριστεροί μέχρι πρόσφατα ήταν μειοδότες μόνο στα χαρτιά.
Αυτη κατά τα λεγόμενα. Το 2023 μπορεί να αλλαξε. Ότι και να ναι πιστεύω θα μ αφήσει να τηνΠοια τζούλια λες; Την μεγαλύτερη φόλα 2022 με διαφορά από την δεύτερη; Από Μελαντίας κτλ; Πολύ ωραίο μουνί, τι να το κάνεις; Βάλε μια τσόντα και παίχτον, θα περάσεις καλύτερα, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι.