Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.551
- Πόντοι
- 3.246
τερη καλα γαμησιαπαντα ευγενικο αυτο το παιδι
και πες μας της εμπειριες σου και γραφτον στα @@ σου το @Koulourakias1
τερη καλα γαμησιαπαντα ευγενικο αυτο το παιδι
Μαλακίες. Τζούλια πήγαινε, από Μάγο και θα με θυμηθείς.@Helluvatime τα φώτα σου,άκουσα για μια καινούργια λεπτή με βυζάρες στη Φώκαιας. Τί παίζει;
Στο πα. Αναΐς.
γίνε συγκεκριμένος. τι μαλακίες;Μαλακίες. Τζούλια πήγαινε, από Μάγο και θα με θυμηθείς.
Βασικά, άγαλμα θα μου φτιάξεις. Παίρνω ήδη την πόζα.
από το χωρίο;Και σε ποιό μαγαζί παρακαλώ εργάζεται η δεσποινίς για να στείλω έναν φίλο μου ?
Ευχαριστώ.
ΠαπατζοαλυσίςΚαι σε ποιό μαγαζί παρακαλώ εργάζεται η δεσποινίς για να στείλω έναν φίλο μου ?
Ευχαριστώ.
Εσύ γίνε συγκεκριμένος. Σε ποιο Φωκαίας διάβασες; Μήπως λέγανε για την γυφτοβουλγάρα Σάρα στο 25 που έβαλε βυζιά;γίνε συγκεκριμένος. τι μαλακίες;
Αύριο στο Crystal Queens. Και γαμω τους γαμιστρώνες.Και σε ποιό μαγαζί παρακαλώ εργάζεται η δεσποινίς για να στείλω έναν φίλο μου ?
Ευχαριστώ.
Παπατζοαλυσίς
Αδιαβαστο σε πιάνω ή απλά κρύβεις λόγια.Εσύ γίνε συγκεκριμένος. Σε ποιο Φωκαίας διάβασες; Μήπως λέγανε για την γυφτοβουλγάρα Σάρα στο 25 που έβαλε βυζιά;
Το "λεπτή" που διάβασες μην το παίρνεις και εσύ μετρητοίς.
Είναι μεγάλη ιστορία.Be more specific please.
What is papatzoalisis ???
ΕμιλιΕσύ γίνε συγκεκριμένος. Σε ποιο Φωκαίας διάβασες; Μήπως λέγανε για την γυφτοβουλγάρα Σάρα στο 25 που έβαλε βυζιά;
Το "λεπτή" που διάβασες μην το παίρνεις και εσύ μετρητοίς.
Ούτε απ'έξω.
Δηλαδίς; ΜιλαΟύτε απ'έξω.
Αύριο στο Crystal Queens. Και γαμω τους γαμιστρώνες.
πρωινή βαρδια
Για 5άρια θα μιλάμε;Δηλαδίς; Μιλα
Ρε την έχεις δει ή οχι;Για 5άρια θα μιλάμε;
Τρελός είσαι ρε; Δεν σου απάντησα; Καραμέτρια εμφανισιακά. 5άρι. Πως το λένε. Ούτε για τζάμπα.Ρε την έχεις δει ή οχι;
Ρε μήπως μπέρδεψες τις Εμιλι; Φώκαιας και Λιοσίων πανωΤρελός είσαι ρε; Δεν σου απάντησα; Καραμέτρια εμφανισιακά. 5άρι. Πως το λένε. Ούτε για τζάμπα.
Ούτε λεπτή είναι. Ούτε μικρή.
Μήπως πουλάς τρέλα;Ρε μήπως μπέρδεψες τις Εμιλι; Φώκαιας και Λιοσίων πανω