Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Ρε Μαραντόνα, αυτήν εδώ την έχεις δοκιμάσει? Από το όνομα και μόνο, μυρίζω φόλα.
https://*****/en/StudioWorker/9815-Niki

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246

vinnie

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
301
Πόντοι
20
Καλησπέρα!!!Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μουνετο σε στούντιο για απόψε???Επίσης είδα στο ρόστερ του στούντιο Κασσάνδρας 4β την Άλις(πορνοστάρ από *****)αλλά δεν την έχουν στο πρόγραμμα.την έχει πάρει κάποιος σε στούντιο?

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Καλησπέρα!!!Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μουνετο σε στούντιο για απόψε???Επίσης είδα στο ρόστερ του στούντιο Κασσάνδρας 4β την Άλις(πορνοστάρ από *****)αλλά δεν την έχουν στο πρόγραμμα.την έχει πάρει κάποιος σε στούντιo.
Η συγκεκριμένη περίπτωση με ενδιαφέρει και εμένα. Είχε γραφτεί παλιότερα ότι είχε κάνει κάποιες βάρδιες στο Λαρισόσπιτο, χωρίς όμως να είχε επιβεβαιώθει ότι ήταν όντως αυτή.

• Like
Αντιδράσεις: vinnie

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Την καλημερα μου guys η κριτικη ειναι λιγο ποιο πισω σε ημερομηνια απο οτι η σημερινη απλα τωρα βρηκα χρονο ορεξη και την γραφω. Μιλαμε για την veronika την καινουργια κοπελα 20 χρονωνε.
Κοντοπουτανο οπως τα λεει ο τιτλος. Ητανε Σαββατο που την επισκευτηκα μετα απο λιγο αναζητηση στο site.
Μπαινω μεσα στο μαγαζι προετοιμασμενος να δω κανα οργκ οπως συνηθως διοτι οι φωτο ειναι παραπλανητικες στο συνολο τους.
Εμφανιζεται η κοπελια και βλεπω ενα μπουμπουκακι κοντοπουτανιαρικο με ομορφο και σωστα κατανεμημενο σωμα.
Προσωπο υποκειμενικο οντως, σε εμενα μου αρεσε διοτι εβγαζε αυτη την και καλα αθωα καυλα του σκιστο μου.Δεν εχει οψη πορνοσταρ αν ψαχνεται κατι τετοιο.
Κωλαρακι στη θεση του, ουτε μεγαλο ουτε μικρο ουτε κατι να κρεμαει αλλα γεματος για χουφτωματα κτλ.
Βυζι ερκετο να χωραει στην παλαμη και λιγο ποιο πολυ. Δεν ειναι τεντα σηκωμενο αλλα εχει αυτο το φυσικο τυπικο σχημα μικρουλας κοπελας . Θα ελεγα δεν ειναι το ατού της αλλα θα σας αποζημιωσει. Παντα συγκρινω με βαση το απολυτο κορμι σε ολα του οποτε μπορειτε να καταλαβετε τι εννοω.
Μπουτια ποδια ολα καλλιγραμμα και περιποιημενα.Να πω την αληθεια δεν το περιμενα οτι θα δω καλη κορασιδα.
Μεσα στο δωματιο ειναι κλασικη ουκρανη κορασιδα, δηλαδη ευγενικη δεν δυσανασχετησε δεν ειπε καπου οχι μη, ηταν δεκτικη σε ολα τα νορμαλ που ζηταω σε ενα στουντιο, χαδακια παντου γλυψιμο βυζια ποδια κτλ. Δεν βιαζοτανε ηταν ολα με ηρεμια και γαμησα σαν ανθρωπος.
Με κερδισε απο την αρχη σαν ανθρωπος σαν κοπελα και ολα πηγαν καλα. Θα την ξανασυναντουσα σιγουρα διοτι την κατατασω σε ποιοτητα Κατιας και των αλλων κορασιδων που θελουν και γουσταρουν να μας ικανοποιουν.Παντα ομως ψαχνω για καινουργια κοριτσια.
Καλες γιορτες συναδελφοι με οτι συνεπαγεται αυτο και μην ξεχναμε την σημασια αυτων των εορτων δηλαδη τον λογο υπαρξης.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Επισης να αναφερω οτι οι φωτο που δειχνουν ειναι 90% ιδιες. Αφαιρεστε τη λαμψη, την λεια υφή όψη και τις καμπυλες που δειχνουν το τοσο καλοστημενο.
Για οσους ξερουν ειναι τυπος χριστινας κατιας και κοντα σε σωμα με tallia

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/StudioWorker/9974-Veronika

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Επισης να αναφερω οτι οι φωτο που δειχνουν ειναι 90% ιδιες. Αφαιρεστε τη λαμψη, την λεια υφή όψη και τις καμπυλες που δειχνουν το τοσο καλοστημενο.
Για οσους ξερουν ειναι τυπος χριστινας κατιας και κοντα σε σωμα με tallia
Σε ποιο την βρηκες?

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ο @maradona7 φιλε μου ειναι μεγας χυστης μη το ψαχνεις :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
Δεν έχει αφήσει μουνί παραπονεμένο :wanker::wanker::wanker: είναι μέγας φιλάνθρωπος :fuck2:
Μην ξεχνάμε όμως και τον @koulourakias που έχει βάλει και αυτός το λιθαράκι του στο να βγάλει νοκ αουτ όλες τις κορασίδες :2funny::2funny::2funny:

Kimparis89

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2022
Like
15
Πόντοι
0
πηγα για πολινα αλλα δεν ηταν εκει εχθες, οποτε μπηκα με μαλβινα πολυ μετρια πραγματα. η κοπελα ειναι μονο για το θεα θηναι.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Τσαρκα στην Κασανδρας στο γκαζι μετα απο συναυλια σε κοντινο club. Κατεληηα στο Κασανδρας 6 με την Μια απο Βενεζουελα. Ειδα οτι ειχε πιασιματα και μου γυαλισε. Οταν ηρθε μεσα ψιλοκαταλαβα το λαθος μου γιατι απο το προσωπο φαινοταν αβγαλτη. Γενικα προσπαθησε αλλα ηταν φανερο οτι δεν το ειχε δεν με αφηνε να πιανω και πολυ. Συννεονοηση με νοηματα. Παρολα αυτα καταφερα να τελειωσω. Προσοχη στην τσατσα γιατι ενω ελεγε για 15 λεπτα και πανω στο δεκαλεπτο χαμηλωσε την μουσικη για να βγει η κοπελα εξω. Στα αλλα της γειτονιας που χαζεψα τιποτα το σπουδαιο εκτος απο μια Ουκρανη ξανθια στο Κασσανδρας 8.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom