Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.827
- Πόντοι
- 6.946
@helluatime:Εντάξει, δεν κατάλαβα μάλλον το αστείο που είπες πριν λίγα μηνύματα για τα Πακια, "γίνε και εσύ ένα με τα Πακια".
Εχω δει τα θετικα σχολια αλλα δεν εχει τυχει να παωΛευλα εχεις παει?
Έχω να πατήσω πριν το καλοκαίρι.ρε κωστα κανα στουντιο πας?
Ναι, έχω σκατένιο χιούμορ είναι η αλήθεια.@helluatime:Εντάξει, δεν κατάλαβα μάλλον το αστείο που είπες πριν λίγα μηνύματα για τα Πακια, "γίνε και εσύ ένα με τα Πακια".
Έχω διαβάσει για φόλα.ρε παιδια δειτε εδω πατομουνα αυτο μας ξεφυγε οντος
Maya (maya26) απο Γαλλία
www.studios.xxx
Μη μου πεις τωρα για Κ
Κάνει και αυταρχικό το κορίτσι, ενδιαφέρεσαι;Άσε που διαβάζω για κωλοδαχτυλα και στραποναρίσματα
Αν η Κ. σταματήσει για πάντα τη δουλειά.Κάτι για κοιλούμπα διαβασα για τη Μάγια. Είναι γραφτό να πηγαινω αιωνίως Κ.
Ήταν/είναι cg, ξέρεις πόσα δάχτυλα έχει χώσει σε αντρικούς πάτους;ουουου. με το που το διάβασα ,πετάχτηκα πάνω να βγω έξω. μη χασω
Δεν μπορώ να φανταστώ καν φίλε μου.Καλά. Κάτσε να ετοιμάσω άλλο ένα πορτοκαλί, Για που δεν λεω
Θες και πιπινι θες και πρωκτικο, καλυτερα παιξε τζοκερ.Κανένα πιπίνι με πρωκτικό παίζει μάγκες ;
Η ΚΚανένα πιπίνι με πρωκτικό παίζει μάγκες ;
Τόσο χάλια ;γι αυτό κάγχασα μεγαλοφώνως. εδώ δεν μπορούμε να βρούμε πιπίνι που να δίνει μουνι
Τοσο χαλια δεν ειναι απλα δεν εχουν πρωκτικο οι ομορφες κοπελες.Αν πας σε low level πιστευω κατι θα βρεις, οπως ειπε ομως low low level.Τόσο χάλια ;
Κάτσε ρε, ακόμα με την τσίμπλα στο μάτι είναι η κοπέλα.150 χιλιάδες δεν είχαν υποβαλει δήλωση μεχρι χτες ,η προθεσμία λήγει στις 14.30 σήμερα και το σύστημα έπεσε.
'Όλα καλα'. Ο Κουλης κοιτάει από μακριά και χαζογελάει ως συνήθως.
Κάτσε να βγάλω ένα 50αρι να πάω εκεί που ξέρω να ξελαμπικαρω
Θα της παει ενα καφεδακι και ενα κουλουρι, ειναι απ αυτους που πηγαινουν απ τις 10 το πρωι και γαμανε για να μη πετυχουν κινησηΚάτσε ρε, ακόμα με την τσίμπλα στο μάτι είναι η κοπέλα.
Σίγουρα ξέρει πως πίνει τον καφέ της η Κ. Φρέντο Τσιφσαρέσσο μέτριοΘα της παει ενα καφεδακι και ενα κουλουρι, ειναι απ αυτους που πηγαινουν απ τις 10 το πρωι και γαμανε για να μη πετυχουν κινηση
Καποιος πρεπει να το πει μου φαίνεται θα αναγκαστω να γινω εγω ο κακος,150 χιλιάδες δεν είχαν υποβαλει δήλωση μεχρι χτες ,η προθεσμία λήγει στις 14.30 σήμερα και το σύστημα έπεσε.
'Όλα καλα'. Ο Κουλης κοιτάει από μακριά και χαζογελάει ως συνήθως.
Κάτσε να βγάλω ένα 50αρι να πάω εκεί που ξέρω να ξελαμπικαρω