Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.322
Πόντοι
1.446
Δεν θυμαμαι ποτε ακριβως ειχε βγει cg αλλα καπου εδω κοντα. Σαν μουνι η Αλεξια μου αρεσε γενικα αλλα ειναι χειροτερη και απο τη Χρυσα.
Την ειχα παρει στο Κατεχακης 8 το 19,τοτε ηταν και πιο λεπτη αλλα ρε φιλε μιλαμε για ξεφτιλα. Η Χρυσα ειναι τυπικη και αυτο μπορω να το καταλαβω καπως σε μια πουτανα η αλλη η μαλακω ομως δεν ειναι καν τυπικη σπαει αρχιδια,μαυρο και παλι μαυρο

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
Η Λίλη με τα ταττού?

Δεν το ξέρω αυτό, αν είχες πετύχει καμιά αγγελία της μπορεί...
δεν έβαζε αγγελία αλλά δεν ξέρω και πως το κατάφερνε. Εκείνη την εποχή κατέβαινε με μια ξανθια ρουμάνα στο νησί μου είχε πει (κι αλλού). Κρίμα που χάθηκε. Είχε γίνει πολύ γαμίκαμπλ.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
προσωπικά από την γερμανική αλυσίδα μια γκόμενα γούσταρα που πέρασε κομήτης. Την έλεγαν 'Αντωνία' ρουμάνα με ψιλόλιγνο καλό όμως κορμί, βυζάρες, ελάχιστα τατού. Από τις ελάχιστες φορές που επένδυσα ωριαίο πρόγραμμα μετά από δομικαστική πτήση. Πάει κι αυτή όμως...

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Μόλις γύρισα από Κασσάνδρας μετά από χρόνια επειδή λείπω από Αθήνα.....πολύ καλά στούντιο από κοπέλες πάμε καλά...δε πέρασα με.καμια αν κ θα γιυσταρε με μια πολύ νομίζω στο 3 ήταν....μου φάνηκε για τρνς αλλά δε θα με χαλούσε.....μετά πήγα κ απέναντι δε θυμάμαι την οδό που είχε δύο δίπλα δίπλα.....οι κοπέλες διαπραγμάτευση επερναν...μια Ρουμάνα μου άρεσε με μεγάλα βυζιά....δε πέρασα τελικά πουθενά....ήρθα στην γκόμενα

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.740
Πόντοι
736
Η Αφροδίτη με τα piercing στις ρογες που ειχε αγγελια ως ανεξάρτητη στο kanesex και νημα ως cg παλιότερα εδω (τωρα σβηστηκε μαλλον) είναι η Anastasia απο το Eroti Porta?

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
μαγκες τσεκαρετε το πορταλ να γελάσετε! αυτη την στιγμη που μιλάμε, δουλευει η Μαριζα στο Vrillisou 60 up στην Αθήνα και στο Red light στην Θεσσαλονίκη!:headbang::headbang::cool2:

ΤΟ ΨΕΜΑ πλεον έχει πάει σε άλλα επίπεδα!!!!!

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
μαγκες τσεκαρετε το πορταλ να γελάσετε! αυτη την στιγμη που μιλάμε, δουλευει η Μαριζα στο Vrillisou 60 up στην Αθήνα και στο Red light στην Θεσσαλονίκη!:headbang::headbang::cool2:

ΤΟ ΨΕΜΑ πλεον έχει πάει σε άλλα επίπεδα!!!!!
E καλά αυτή η αλυσίδα μόνιμα παπατζοπρογραμμα.. Και από γυναίκες αμα εξαιρεσεις την καταλεγια που ειναι μουναρος αλλά ένα από πιο μεγάλα κομοδίνα στο δωματιο, όλες οι άλλες είναι χάλια μαυρα και από εμφάνιση κ από υπηρεσίες..

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.820
Πόντοι
3.246
Παιζει βραζιλιανα στο κροκέων πανω,
καλη φαινεται εμφανισιακα στη σελιδα τωρα απο υπηρεσιες δε ξερω.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Έχει πάρει κανείς την Kristina που παίζει αυτή τη στιγμή στο Αριστοτέλους 5; Είχε ξαναρωτήσει πρόσφατα συναγωνιστής εδώ...Φαίνεται πολύ δυνατό.

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Έχει πάρει κανείς την Kristina που παίζει αυτή τη στιγμή στο Αριστοτέλους 5; Είχε ξαναρωτήσει πρόσφατα συναγωνιστής εδώ...Φαίνεται πολύ δυνατό.
Εγώ δε πατάω το πόδι μου εκεί, οπότε έχω περάσει σε τσάρκα βγαίνουνε 3 4 γκόμενές η μια χειρότερη από την άλλη και βρωμοκοπαει εκειμεσα κλεισούρα ιδρωτιλα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εγώ δε πατάω το πόδι μου εκεί, οπότε έχω περάσει σε τσάρκα βγαίνουνε 3 4 γκόμενές η μια χειρότερη από την άλλη και βρωμοκοπαει εκειμεσα κλεισούρα ιδρωτιλα
Ωραίος, ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

konstantin2015

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Like
192
Πόντοι
1
σήμερα πήρα την Λίζα με της βυζαρες έχει πολυ ωραιο σώμα καλύτερο από της Φωτογραφίες σου δίνει άνεση χρόνου χωρίς να βιάζεται για μένα είναι πολύ καλή περίπτωση μακάρι να μείνει Αθήνα και να μην την κανει ξανά για Θεσσαλονίκη

Alex85

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2022
Like
6
Πόντοι
0
1BD3C301-C55F-4CB3-AAD0-6C8D7560090A.jpeg
Καλημέρα συναθλητές , έχει πάρει κανείς την Σανέλ ;

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
1BD3C301-C55F-4CB3-AAD0-6C8D7560090A.jpeg
Καλημέρα συναθλητές , έχει πάρει κανείς την Σανέλ ;
Μουφα οι φώτος. Ξανθιά είναι παντως καλό κορμάκι, πιο άσπρη από αυτή στη φώτο, νομίζω σχετικά παλιά κοπελα νέα σε ηλικία. Παλιά είχα περάσει είναι τυπικη ούτε θα βλαστημισεις ούτε θα είναι κάτι να τρελαθείς, σε γενικές γραμμές νορμάλ. Δεν εχει σχέση βέβαια τι νομίζω εγώ αφού εξαρτάται πλέον με κάθε πελάτη, κάποιος λέει αα η τάδε είναι καλή και κάποιος άλλος λεει δεν είναι καλή.. Παρατηρώ νέες αφίξεις πάντως γενικά αυτό είναι καλό για μας τους αγωνιστές..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Στελλα , VIP και σια αλυσιδα. Φρεσκο πολυ ψηλο ελληνακι, οχι πανω απο 25, μοντελε ποδια ατελειωτα, teenager ποπουδακι , πολυ ωραιο προσωπακι γλυκο. Στο στανταρ προγραμμα θα ελεγα πολυ καλη και ηταν πρωτη φορα μαζι της. Βαθια πιπα, γλυψιμο @@, φτυσιμο πουτσακου ρωσικης σχολης. Καλο στησιμο και εναλλαγη στασεων , κολαρακι φοβερο , δεν παραποθεθηκε καθολου και εξαιρετικη συμμετοχη. Τη συνηστω παικτες...

Σινεμπουρδελιαριδες (αλα pitsi) περασα και την ειδα και οντως ειναι ωραιο μουνι. Δεν μπηκα γιατι ειχα αλλες δουλειες. Νομιζω οτι αξιζει μιας καταβ/δρωμικης :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom