You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
γεια σου καβλα!
maria_kore
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2019
- Like
- 26
Συνημμένα
Studio Deluxe
Sex Studio
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2017
- Like
- 10.453
καλημέρα, ήρθε η συγκεκριμένη?
Καλημέρα, ήρθε και έφυγε, είχαμε ζωντανές φωτογραφίες στα θέματα των στούντιο που παρεβρέθηκε. Για άμεση ενημέρωση σας συνιστούμε να επισκέπτεστε τα ανάλογα θέματα:
Monicaaa
Call-Girl
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2018
- Like
- 5.897
Καλημέρα!10.00-17.00
Συνημμένα
Επισκέπτης
δειξε ρωγα καβλα
Mitsos_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 410
- Πόντοι
- 26
Κατάθεση εχτες στην λεωφ Αθηνων 318,για αλλη πήγα,με αλλη μπήκα,μια σοβαρη παρατηρηση σχετικα με της φώτο ,η συγκεκριμενη που πηγα να επισκεφτω δεν θα πω ονομα για διαφορους λογους δεν ειχε καμια σχεση με την φωτο,στης φωτο φενεται ψηλη,κοντα ηταν αρκετα κοντη,τελικα κατεληξα με την κενταλ,ετσι μου την εδωσε εχτες ηθελα στουντιο,και κατι αλλο,ριξτε λιγο καμια τιμουλα ρε παιδια σε αυτην την αλυσιδ,η ιδιες τιμες προ κρισης,η ιδιες και τωρα,δειτε κασσανδρας εχουν ριξει 10 και 20 ευρω,τεσπα,μια προταση κανω,η εντυπωση που μου γινε προσωπικα ηταν οτι ειχε κοσμο,νταν και ταν το κουδουνι ολη την ωρα,δεν το περιμενα,σε αλλα στουντιο ειναι νεκρα η φαση...Θα ακολουθησει κριτικη για την κενταλ,ομορφη γλυκια κοπελα,αλλα καπου καπου εχανε και θα το εξηγησω στην κριτικη μου... Οσο για την τιμη, το απλο ειναι σταθερο στα 50 εδω και χρονια σε αρκετα,ωραιο στουντιο,καθαρο ειναι,αλλα αν απευθυνεσται μονο σε vip και τσεπωμενους πελατες ευχαριστω μια εμπειρια και καλη μου αρκει,και αυτη μονο επειδη δεν υπαρχει κατι αξιολογο στα φθηνα...
Mitsos_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 410
- Πόντοι
- 26
Κασσάνδρας 4β ισόγειο μέχρι 35 αν στο πάει, παρακάτω όχιΓεια σας. Μπορείτε να με ενημερώσετε ποια studio έχουν ρίξει την τιμή κάτω από τα 50€; Θα προτιμούσα να κυμαίνονται από 20-30€. Ευχαριστώ.![]()
![]()
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
τι σερβις θα παρει ομως μεταξουργειου ;Κασσάνδρας 4β ισόγειο μέχρι 35 αν στο πάει, παρακάτω όχι
Επισκέπτης
οτι παιρνει κι ο πενηνταευροςτι σερβις θα παρει ομως μεταξουργειου ;
Monicaaa
Call-Girl
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2018
- Like
- 5.897
Καλήσπερα 10.00-17.00
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις