quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.431
- Πόντοι
- 12.436
Δεν θέλω έξτρα, να γαμηθει τίμια θέλωαχαχαχχαχα αλλα στα 50 δεν κανει εξτρα με 80 κατι γινεται
Δεν θέλω έξτρα, να γαμηθει τίμια θέλωαχαχαχχαχα αλλα στα 50 δεν κανει εξτρα με 80 κατι γινεται
καλη ειναι στο γαμησι πριν 10 χρονια που την επαιρνα ηταν τοπ μουνιΔεν θέλω έξτρα, να γαμηθει τίμια θέλω
Θα πάω αύριο να την δωκαλη ειναι στο γαμησι πριν 10 χρονια που την επαιρνα ηταν τοπ μουνι
Καλησπέρα σας,
Από τις 20:00 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας στο STUDIO ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3 θα σας περιμένουν οι:
www.triggeta3.com/girls/ruby] Ruby Αυτό είναι άνοιγμα [/url]
και
www.triggeta3.com/girls/anastasia6] Sasa [/url]
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-93.36.183
[size=14pt] Ruby [/size]
[size=14pt] Sasa [/size]
Μη ξυνεις πληγες..... Την ειχα πρωτοδει στο Β60 (το κατω) το 2010 μετα απο δικο σου ποστ.καλη ειναι στο γαμησι πριν 10 χρονια που την επαιρνα ηταν τοπ μουνι
Ασε δουλευα στη κοκα κολα τοτε ειχα παρκαρει το φορτηγο με αλαρμΜη ξυνεις πληγες..... Την ειχα πρωτοδει στο Β60 (το κατω) το 2010 μετα απο δικο σου ποστ.
Μαζευα το σαγονι απο το πατωμα και κολλησα μαζι της για καιρο.
Αργοτερα οταν ειχε ψιλοχαθει απο τα μαγαζια, την ειδα και σε ενα μαγαζι που χορευε Οριενταλ. Ακομα και οι gay της παρεας ειχαν στυση .
Τοτε στο κρεβατι δεν παιζοτανε, εφευγες παραπατωντας. Τωρα στο Κ132 που εμφανιζεται συχνα, δεν ξερω τι κανει, αλλα με εβαλες στη πριζα να μαθω
Καλη βδομαδα να εχουμε μυστη μου