Καλησπέρα σας,
πράγματι σε κάποιες περιπτώσεις μια κοπέλα μπορεί να μείνει στο δωμάτιο περισσότερο από την ώρα που έχει πάρει αρχικά. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μπορεί να μείνει κάποιος ευχαριστημένος και να επιμηκύνει το ραντεβού.
Χθες είχαμε 3 κοπέλες στη βάρδια μας και έτυχε να επιλέξετε κοπέλα που ανήκει στην παραπάνω περίπτωση.
Επειδή έρχεστε από μακρυά, παρακαλούμε την επόμενη φορά να κλείσετε ένα τηλεφωνικό ραντεβού καλώντας μας στο τηλέφωνο 213 - 02.33.32 προκειμένου να αποφύγετε ανάλογη μελλοντική ταλαιπωρία.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!!
Αλλά, ενδεχομένως να είμαι παντρεμένος....να μη μπορώ να τηλεφωνήσω...
Το θέμα είναι: για ποιο λόγο να μη γίνονται τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν ώστε να μη μπαίνουμε σε διαδικασίες τηλέφωνα, μηνύματα site κτλ.
Ας επιμηκύνει όσο θέλει ο καθένας το χρόνο, αφού πρώτα περιμένει τη σειρά του. Με το περιπτώσεις που λέτε είναι σαν να υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε πελάτες. Ιδικά εχθές, η θα περίμενα εγώ η θα περίμενε ο άλλος. Ανάμεσα στους δυο μας η υπηρεσία έκρινε ότι έπρεπε να περιμένω εγώ. Το ότι δεν με ήξερε δεν αποτελεί κριτήριο, διότι σήμερα είμαι στο Αριστοτέλους, αύριο στο delux, μεθαύριο στο de paris κοκ. Είναι αδύνατον να με γνωρίζουν όλες οι υπηρεσίες. Εκτός αυτού αλλάζουν διαρκώς.
Σκέφτηκα να μη γράψω το παραμικρό και απλά να μη ξανά πατήσω στο συγκεκριμένο STUDIO. Αυτό το πράγμα μόνο εκεί μου έχει συμβεί. Είπα όμως να κάνω μια ύστατη προσπάθεια προκειμένου μπας και επικρατήσει η κοινή λογική.
Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: είναι δυνατόν καθημερινή να μη ξέρει εξ αρχής ο οποιοσδήποτε πόσο πρέπει να περιμένει;
Πέραν τη ταλαιπωρία το πρωί εργαζόμαστε, οφείλουμε να ξυπνήσουμε νωρίς, πρέπει να γνωρίζουμε εξ αρχής το χρόνο αναμονής. Ούτως η άλλος το ρίσκο το παίρνω, διότι μου έχει συμβεί αρκετές φορές η κοπέλα που θα επιλέξω να είναι σε πρόγραμμα μίας η και δύο ώρες, φεύγω πηγαίνοντας αλλού. Όλα είναι στο πρόγραμμά, αλλά να κάθεται κάποιος μέσα και να ανανεώνει όσες φορές του έρθει το χρόνο δεν μου έχει ξανά συμβεί ποτέ!!!
Φυσικά ευθύνη δεν έχετε μόνο εσείς, ευθύνη έχει και αυτός που το κάνει
. Είναι κάτι το οποίο δεν θα έκανα ποτέ εγώ. Είναι κάτι το οποίο δεν θα έκανε κάποιος ο οποίος έχει την ελαχιστότατη αξιοπρέπεια μέσα του. Είναι κάτι το οποίο δεν θα έκανε κανείς "συναγωνιστής" ο οποίος δείχνει έστω και το παραμικρό σεβασμό στο "συναγωνιστή" του.
Άρα λοιπών αφού εκείνος δεν σέβεται, δεν έχουμε καμία υποχρέωση να τον σεβαστούμε. Αφού εκείνος έχει την πεποίθηση ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει, επομένως λαμβάνω και εγώ το ίδιο δικαίωμα γράφοντας από εδώ: λυπάμαι που κάποιος φτάνει σε τόσο υψηλό επίπεδο αθλιότητας.
Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτός, γι αυτό είμαι σίγουρος. Ευελπιστώ όμως να αλλάξει αυτού του είδους η πολιτική σε κάθε STUDIO η οποία αντίκειται στη λογική. Εχθές δεν υπήρχε ουδείς να μου εγγυηθεί ότι αυτός ο κύριος 01:30 τα χαράματα δεν θα ξανά ανανέωνε το χρόνο σε μία, μετά πάλι σε άλλη μία και δεν ξέρω πόσες φορές ακόμα με μισή η μία ώρα. Με αποτέλεσμα όχι εγώ, ο κάθε εγώ, η να παίρνω τους δρόμους στις 2 τα χαράματα ψάχνοντας για άλλη κοπέλα, η να περιμένω κάνοντας έκκληση στον ύψιστο να του πέσει όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Νομίζω αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Ευχαριστώ για την κατανόηση και συγνώμη για τη ενόχληση.