HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Καλησπέρα!
Βερόνικα, νέα κοπέλα από Αθηνών 318!
Πρόγραμμα: Προφίλ:
Βερόνικα, νέα κοπέλα από Αθηνών 318!
Πρόγραμμα: Προφίλ:
για δες τις καινούργιες που ανεβασανε κ πες μας,ήταν αυτή που είδες;Καλημέρα μια παρατήρηση να αναφέρω χτες βράδυ πέρασα μια βόλτα από Θησέως40 στουντιο Desire να δω από κοντά μια καινούργια κοπέλα Βερόνικα που στη φωτογραφία έδειχνε πολύ καλή.
Τελικά ομως δεν ήταν η ίδια κοπέλα απλά λίγο της έμοιαζε αρκετά αξιόλογη ψηλή αλλά όχι αυτό που περίμενα να δω.
Αυτή την τακτική δεν μπορώ να την κατανοήσω τί νόημα έχει να βάζουν μουφες φωτό
Καλησπέρα όχι εκείνη την μερα δεν είδα αυτή την κοπέλα που είναι στις καινούργιες φωτογραφίες,αυτή είναι καινούργια κοπέλα θα περάσω να τσεκαρω δείχνει πολύ ωραία πάντωςγια δες τις καινούργιες που ανεβασανε κ πες μας,ήταν αυτή που είδες;
Λάουρα Κασσάνδρας 3 Εμανουελα Αθηνών 343 κ Τατοϊου 71, και από ότι βλέπω στις φωτός σήμερα βράδυ η Ίνγκριντ στο Αριστοτέλους 6 που από ότι λένε επέστρεψεΜπορείτε να μου προτείνετε καμιά σχετικά βυζαρού σε στούντιο που να ΜΗΝ είναι πλαστικό το βυζί της;
Ευχαριστώ πολύ. Την Εμμανουέλα δεν τη δείχνει στο ρόστερ του Τατοΐου 71.Λάουρα Κασσάνδρας 3 Εμανουελα Αθηνών 343 κ Τατοϊου 71, και από ότι βλέπω στις φωτός σήμερα βράδυ η Ίνγκριντ στο Αριστοτέλους 6 που από ότι λένε επέστρεψε
Λάουρα Κασσάνδρας 3 Εμανουελα Αθηνών 343 κ Τατοϊου 71, και από ότι βλέπω στις φωτός σήμερα βράδυ η Ίνγκριντ στο Αριστοτέλους 6 που από ότι λένε επέστρεψε
Ωραίος. Συνεχίστε τις προτάσεις.Επισης Βικτωρια απο γερμανους, αλλα απ'οτι λενε μιλαμε για πολυ χαμηλο επιπεδο σερβις (δεν την εχω συναντησει και αυτη δεν ειναι προσωπικη μου αποψη, απλα την αναφερω καθως ολοι ετσι λενε).