Είχα κάποιες κοπέλες που δεν είχα δει από κοντά και σήμερα αποφάσισα να πορνο-εκδράμω ώστε να μου λυθούν οι απορίες:
Πρώτος σταθμός το Θεσσαλίας 136 και η Ζέτα. Πρόκειται για τον ορισμό του μιλφ με πολύ καλό σώμα – πιο «ζουμερό» από τις φωτό, μου έβγαλε πολύ καλό «αέρα» στο σαλόνι χαμογελαστή και ευγενική. Καλή περίπτωση μιλφ, θα δοκιμαστεί.
Δεύτερος σταθμός το Κηφισού 60 και η Χρύσα. Αυτό το κορίτσι το είχα «λοκάρει» από τις παλίες φωτό που είχε αναρτήσει, όπου φαινόταν να είναι αδύνατη-μοντελέ, οι νέες φωτό είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Τρίτος σταθμός Κασσάνδρας 6 και Ρενάτα. Ταϋλανδέζα (κατά δήλωση) σε ελληνικό στούντιο δεν είναι κάτι που το βλέπουμε συχνα. Και αυτή πιο «ζουμερή» σε σύγκριση με τις φωτό με καλό σώμα και ωραίο πίσω σύστημα, με ασιατικά χαρακτηριστικά, δε θα την έλεγα Ταυλανδέζα-Ασιάτισσα, ωστόσο έχει μια αναμφισβήτητα ασιατική καταγωγή.
Τέταρτος σταθμός το Κων/λεως 94 και η Ελίνα. Απαράδεκτο εκ μέρους μου που τόσο καιρό δεν είχα πάει να τη δω από κοντά αφού οι διθυραμβικές κριτικές επέβαλλαν μια διαζώσης «γνωριμία». Η Ελίνα στο σαλόνι βγάζει μια μεγάλη οικειότητα και γλύκα, είναι πολύ επικοινωνιακό κορίτσι, με υπέροχα γαλάζια μάτια, πλατυνέ ξανθά μαλλιά και φυσικά στητά στήθη. Στοχοποιήθηκε.
Μαζί της η Γαβριέλα, μελαχρινή κοπέλα με φυσικό 2,5άρι στήθος και σώμα με πιασίματα σε όλα τα σωστά μέρη. Και αυτή με πολύ καλή διάθεση και χαμόγελο –γενικότερα στα στούντιο της Κων/λεως έχουν κορίτσια με καλή διάθεση εντός και εκτός δωματίου- αν έκαναν και μια ανακαίνιση όλα θα ήταν καλύτερα.