Χθες το απογευμα, πηγα για να περασω καπου αλλα τελικα για διαφορους λογους γυρισα σπιτι απρακτος:
Θεσσαλιας 136: Λιλυ, ξανθια με πολλα τατου, ντυμενη με καλτσον, καλτσοδετες, πρησμενα χειλια και με βυζαρες, κωλους κτλ να ασφυκτιουν απο τα ρουχα. Οχι στα γουστα μου.
Αθηνων 318: Σαντρα, πολυ ομορφη μιλφ. Η Αλινα (για την οποια πηγα) δεν ηταν εκει.
Αθηνων 373: Μιχαελα, Καστανη βυζαρου γλυκια κοπελα με θητεια Κασσανδρας. Ενω ηταν θερμη στο σαλονι μου φανηκε ατημελητη.
Κροκεων 6: Σαμπρινα, μελαχρινη γλυκια κοπελα λιγο πιο γεματη απο τα γουστα μου και Τζουλια, μελαχρινη πιτσιρικα με τατου στο δεξι πηχη, λεπτη αλλα αγυμναστη.
Κασσανδρας 6: Σιλβυ, πολυ λεπτη μελαχρινη προμιλφ με αρκετα τατου και Ρεβεκα, συμπαθητικη παρουσια με πολλα ρουχα αν θυμαμαι καλα. Η τσατσα πολυ πιεστικη, εβαλε φωνες οταν σηκωθηκα να φυγω.
Κασσανδρας 4: Λαουριτα, βγηκε πιανοντας τα ακαλυπτα βυζια της, ο τσατσος πιο πολυ με απεπεμψε απο το να μπω, ισως και να περναγα αν δεν ηταν πιεστικος.
Κασσανδρας 3: Ναταλυ, μελαχρινη με ομορφο προσωπο, αθωο υφος και βυζαρες, βγηκε γυμνη στο σαλονι και εμεινε μπροστα μου βγαζοντας το χερι που καλυπτε το μουνακι της. Πολυ ομορφο, κλειστου τυπου αν ειδα καλα αλλα με αξυρισια. Επισης κλασικα η Λαουρα με τις βυζαρες. Παιζει να εχω περασει 5-10 φορες μαζι της και ποτε δεν με θυμαται, δεν την ρωτησα, αλλα το καταλαβα. Παντως ειναι ομορφη και εχει καλη διαθεση, μπραβο της γιατι βαραει δυνατα σκοπετα. Η τσατσα κλασικη και λιγο ενοχλητικη.