Περασμα απο μερικα στουντιο τις προηγουμενες ημερες σε ολη την Αθηνα:
Στουντιο 12 - Ζανετ, η γνωστη ρωσιδαρα που εχει κοψει το μαλλι της κοντο και της παει πολυ. Σωματαρα μοντελε, πολυ ωραια ποδια. Αν εγλυφε και κωλο οπως αρμοζει σε μια καυλα της ηλικιας της θα περναγα και 3η φορα μαζι της. Και 4η, και και και....
Μαζι της η Ευα. Πολυ ομορφο προσωπο και εχουν γραφτει πολυ καλα λογια για αυτην στις κριτικες, αλλα οποτε την βλεπω δυστυχως το σωμα της με πειθει να περασω, ειναι πιο γεματη απ'οτι θα ηθελα.
Κατεχακη 8 - Νατασσα, ξανθια που αρχισει και δεν ειναι τοσο πιπινα πια, εχει παρει και κιλακια. Ηθελα να την δοκιμασω επειδη μου αρεσουν οι φωτος της με τις γοβες και ρωτησα την υπηρεσια αν εχει μαζι της γιατι φοραγε κατι ασχημα τακουνια. Δεν ειχε, οποτε δεν περασα.
Μαζι της η Ροζαλιντα, τιποτα το ιδιαιτερο.
Βριλησσου 36 - Αλινα. Εχουν γραφτει πολυ καλα λογια, οποτε ειπα να περασω να δω αν αδυνατισε γιατι οταν την ειχα ξαναδει δεν ηταν του γουστου μου. Πηγα και ειδα παλι τα ιδια, τη σωζει η ηλικια της γιατι πρεπει να τρωει οτι ναναι και φαινεται στο σωμα της αλλα ακομα δεν εχει κρεμασει. Τα ειπαμε, μου την επεσε στο σαλονι οπως κανουν στην αλυσιδα αυτη (ψιλομυριζε το στομα της) αλλα ειπα να περασω. Της λεω: Θελω να μπω τωρα, εχεις δωματιο ή εισαι ελευθερη; Και απανταει: Σε 5' ειμαι μεσα. Ωραια λεω, πληρωνω και μπαινω για μπανακι. Σε 25' ακομα δεν ειχε ερθει, ηταν σε δωματιο.... Σηκωθηκα, ντυθηκα (ακομα δεν ειχε ερθει) πηρα τα λεφτα μου πισω, τα ειπαμε λιγο με την υπηρεσια κι εφυγα, ενω ακομα ηταν σε δωματιο!! Καλο πραγμα το να καθεται ωρα στο δωματιο, αλλα με τα ψεματα αυτα χανει πελατες. ΜΑΥΡΟ απο εμενα!!
Θησεως 40 - Πηγα την Πεμπτη να δω την Ντιανα. Ηταν αρρωστη και δεν ειχε παει. Καμια ενημερωση απο το στουντιο στο σαιτ, φαουλ Ηταν εκει η Βαλεντινα, μια κοπελα ομορφη οπως φαινεται στις φωτογραφιες, σε σαλονι λιγο μαζεμενο. Αν καταλαβα καλα δεν μιλαει ουτε αγγλικα και ειναι πιπινακι.
Βουλιαγμενης 238 - Νανσυ, μελαχρινη κοπελα που βγαζει καυλα με σφιχτο σωμα και προσωπο οπως των φωτογραφιων. Φοραγε ωραιες γοβες. Ειπα να περασω, οποτε περιμενω να πει η υπηρεσια τα προγραμματα. Μου λεει απλο, μασαζ κι αλλο ενα, μαλλον 69, δεν θυμαμαι καλα, στα 70. Α..... λεω.... μονο αυτα; Ναι μου λεει, αυτα κανει. Ε, τοτε να φυγω λεω. Κριμα, ειναι ωραια κοπελα. Ναι μου λεει, δεν κανει αλλα. Οπως εφευγα και με κοιταγε στραβωμενη με ρωταει: Τι προγραμμα σε ενδιαφερει; Αυταρχικο, λεω. Απανταει: Ε, κανει!!! Γιατι δεν μου το ειπες; Της λεω: Εγω να σου το πω; Εσυ δεν ηρθες πριν και μου ειπες τα προγραμματα; Και οτι αυτα κανει; Μου λεει: Το αυταρχικο δεν το λεμε, εσεις πρεπει να το ζητατε. Εκει κρατηθηκα να μην την κραξω κι αλλο και εφυγα. Κριμα γιατι θα περναγα με την κοπελα.
Αν διαβαζουν οι υπευθυνοι του deluxe να απαντησουν εδω αν η Βερονικα κανει αυταρχικο γιατι πηρα μια μερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι κανει μονο απλο και μου το εκλεισαν, οποτε δεν περασα. Αν ειναι να κανει ομως αυταρχικο να περασουμε να το δοκιμασουμε το πιπινι! Και πειτε στην Παρις να φοραει παλι τις γοβες, τα πρασινα πεδιλα δεν τις πανε!! Και η Ζανετ το ιδιο, ειναι πολυ καλυτερη με γοβες.
Τελικα περασα με Κορινα απο Λιοσιων 73 και Λιζα Μπουμ (τρανς), θα γραψω κρατικες οταν υπαρχει χρονος.