Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Studio Deluxe

Sex Studio
Εγγρ.
21 Φεβ 2017
Like
10.453
Καλημέρα σας,

Σήμερα Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00 στο STUDIO DELUXE, ΙΣΜΗΝΗΣ 2 θα είναι μαζί μας www.isminis2.com/girls/monika-serba]η Μόνικα Σέρβα![/url]

Κλικάροντας στα κόκκινα γράμματα μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 – 97.13.239.

[size=14pt]Μόνικα Σέρβα     :rose:[/size]

monika_1007_2.jpg

Εγγρ.
8 Απρ 2017
Like
9.320
Καλημέρα σας,

Από τις 10:00 έως τις 20:00 στο STUDIO ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 6 σας περιμένει www.aristotelous6.net/girls/nancy]η Nancy![/url]

Κλικάροντας στα κόκκινα γράμματα μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 213 – 02.33.032.

[size=14pt]Nancy    :rose:[/size]

nancy_0914_2.jpg

Studio De Paris

Sex Studio
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
7.882
Καλημέρα σας,

Σήμερα Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00 στο STUDIO DE PARIS, Λ. ΑΘΗΝΩΝ 204 σας περιμένει www.athinon204.com/girls/zanet]η Ζανέτ![/url]

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-51.54.231.

[size=14pt]Ζανέτ  :rose:[/size]

zanet_1002.jpg

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Περασμα απο μερικα στουντιο τις προηγουμενες ημερες σε ολη την Αθηνα:
Στουντιο 12 - Ζανετ, η γνωστη ρωσιδαρα που εχει κοψει το μαλλι της κοντο και της παει πολυ. Σωματαρα μοντελε, πολυ ωραια ποδια. Αν εγλυφε και κωλο οπως αρμοζει σε μια καυλα της ηλικιας της θα περναγα και 3η φορα μαζι της. Και 4η, και και και....
Μαζι της η Ευα. Πολυ ομορφο προσωπο και εχουν γραφτει πολυ καλα λογια για αυτην στις κριτικες, αλλα οποτε την βλεπω δυστυχως το σωμα της με πειθει να περασω, ειναι πιο γεματη απ'οτι θα ηθελα.
Κατεχακη 8 - Νατασσα, ξανθια που αρχισει και δεν ειναι τοσο πιπινα πια, εχει παρει και κιλακια. Ηθελα να την δοκιμασω επειδη μου αρεσουν οι φωτος της με τις γοβες και ρωτησα την υπηρεσια αν εχει μαζι της γιατι φοραγε κατι ασχημα τακουνια. Δεν ειχε, οποτε δεν περασα.
Μαζι της η Ροζαλιντα, τιποτα το ιδιαιτερο.
Βριλησσου 36 - Αλινα. Εχουν γραφτει πολυ καλα λογια, οποτε ειπα να περασω να δω αν αδυνατισε γιατι οταν την ειχα ξαναδει δεν ηταν του γουστου μου. Πηγα και ειδα παλι τα ιδια, τη σωζει η ηλικια της γιατι πρεπει να τρωει οτι ναναι και φαινεται στο σωμα της αλλα ακομα δεν εχει κρεμασει. Τα ειπαμε, μου την επεσε στο σαλονι οπως κανουν στην αλυσιδα αυτη (ψιλομυριζε το στομα της) αλλα ειπα να περασω. Της λεω: Θελω να μπω τωρα, εχεις δωματιο ή εισαι ελευθερη; Και απανταει: Σε 5' ειμαι μεσα. Ωραια λεω, πληρωνω και μπαινω για μπανακι. Σε 25' ακομα δεν ειχε ερθει, ηταν σε δωματιο.... Σηκωθηκα, ντυθηκα (ακομα δεν ειχε ερθει) πηρα τα λεφτα μου πισω, τα ειπαμε λιγο με την υπηρεσια κι εφυγα, ενω ακομα ηταν σε δωματιο!! Καλο πραγμα το να καθεται ωρα στο δωματιο, αλλα με τα ψεματα αυτα χανει πελατες. ΜΑΥΡΟ απο εμενα!!
Θησεως 40 - Πηγα την Πεμπτη να δω την Ντιανα. Ηταν αρρωστη και δεν ειχε παει. Καμια ενημερωση απο το στουντιο στο σαιτ, φαουλ Ηταν εκει η Βαλεντινα, μια κοπελα ομορφη οπως φαινεται στις φωτογραφιες, σε σαλονι λιγο μαζεμενο. Αν καταλαβα καλα δεν μιλαει ουτε αγγλικα και ειναι πιπινακι.
Βουλιαγμενης 238 - Νανσυ, μελαχρινη κοπελα που βγαζει καυλα με σφιχτο σωμα και προσωπο οπως των φωτογραφιων. Φοραγε ωραιες γοβες. Ειπα να περασω, οποτε περιμενω να πει η υπηρεσια τα προγραμματα. Μου λεει απλο, μασαζ κι αλλο ενα, μαλλον 69, δεν θυμαμαι καλα, στα 70. Α..... λεω.... μονο αυτα; Ναι μου λεει, αυτα κανει. Ε, τοτε να φυγω λεω. Κριμα, ειναι ωραια κοπελα. Ναι μου λεει, δεν κανει αλλα. Οπως εφευγα και με κοιταγε στραβωμενη με ρωταει: Τι προγραμμα σε ενδιαφερει; Αυταρχικο, λεω. Απανταει: Ε, κανει!!! Γιατι δεν μου το ειπες; Της λεω: Εγω να σου το πω; Εσυ δεν ηρθες πριν και μου ειπες τα προγραμματα; Και οτι αυτα κανει; Μου λεει: Το αυταρχικο δεν το λεμε, εσεις πρεπει να το ζητατε. Εκει κρατηθηκα να μην την κραξω κι αλλο και εφυγα. Κριμα γιατι θα περναγα με την κοπελα.

Αν διαβαζουν οι υπευθυνοι του deluxe να απαντησουν εδω αν η Βερονικα κανει αυταρχικο γιατι πηρα μια μερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι κανει μονο απλο και μου το εκλεισαν, οποτε δεν περασα. Αν ειναι να κανει ομως αυταρχικο να περασουμε να το δοκιμασουμε το πιπινι! Και πειτε στην Παρις να φοραει παλι τις γοβες, τα πρασινα πεδιλα δεν τις πανε!! Και η Ζανετ το ιδιο, ειναι πολυ καλυτερη με γοβες.

Τελικα περασα με Κορινα απο Λιοσιων 73 και Λιζα Μπουμ (τρανς), θα γραψω κρατικες οταν υπαρχει χρονος.

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21
Περασμα απο μερικα στουντιο τις προηγουμενες ημερες σε ολη την Αθηνα:
Στουντιο 12 - Ζανετ, η γνωστη ρωσιδαρα που εχει κοψει το μαλλι της κοντο και της παει πολυ. Σωματαρα μοντελε, πολυ ωραια ποδια. Αν εγλυφε και κωλο οπως αρμοζει σε μια καυλα της ηλικιας της θα περναγα και 3η φορα μαζι της. Και 4η, και και και....
Μαζι της η Ευα. Πολυ ομορφο προσωπο και εχουν γραφτει πολυ καλα λογια για αυτην στις κριτικες, αλλα οποτε την βλεπω δυστυχως το σωμα της με πειθει να περασω, ειναι πιο γεματη απ'οτι θα ηθελα.
Κατεχακη 8 - Νατασσα, ξανθια που αρχισει και δεν ειναι τοσο πιπινα πια, εχει παρει και κιλακια. Ηθελα να την δοκιμασω επειδη μου αρεσουν οι φωτος της με τις γοβες και ρωτησα την υπηρεσια αν εχει μαζι της γιατι φοραγε κατι ασχημα τακουνια. Δεν ειχε, οποτε δεν περασα.
Μαζι της η Ροζαλιντα, τιποτα το ιδιαιτερο.
Βριλησσου 36 - Αλινα. Εχουν γραφτει πολυ καλα λογια, οποτε ειπα να περασω να δω αν αδυνατισε γιατι οταν την ειχα ξαναδει δεν ηταν του γουστου μου. Πηγα και ειδα παλι τα ιδια, τη σωζει η ηλικια της γιατι πρεπει να τρωει οτι ναναι και φαινεται στο σωμα της αλλα ακομα δεν εχει κρεμασει. Τα ειπαμε, μου την επεσε στο σαλονι οπως κανουν στην αλυσιδα αυτη (ψιλομυριζε το στομα της) αλλα ειπα να περασω. Της λεω: Θελω να μπω τωρα, εχεις δωματιο ή εισαι ελευθερη; Και απανταει: Σε 5' ειμαι μεσα. Ωραια λεω, πληρωνω και μπαινω για μπανακι. Σε 25' ακομα δεν ειχε ερθει, ηταν σε δωματιο.... Σηκωθηκα, ντυθηκα (ακομα δεν ειχε ερθει) πηρα τα λεφτα μου πισω, τα ειπαμε λιγο με την υπηρεσια κι εφυγα, ενω ακομα ηταν σε δωματιο!! Καλο πραγμα το να καθεται ωρα στο δωματιο, αλλα με τα ψεματα αυτα χανει πελατες. ΜΑΥΡΟ απο εμενα!!
Θησεως 40 - Πηγα την Πεμπτη να δω την Ντιανα. Ηταν αρρωστη και δεν ειχε παει. Καμια ενημερωση απο το στουντιο στο σαιτ, φαουλ Ηταν εκει η Βαλεντινα, μια κοπελα ομορφη οπως φαινεται στις φωτογραφιες, σε σαλονι λιγο μαζεμενο. Αν καταλαβα καλα δεν μιλαει ουτε αγγλικα και ειναι πιπινακι.
Βουλιαγμενης 238 - Νανσυ, μελαχρινη κοπελα που βγαζει καυλα με σφιχτο σωμα και προσωπο οπως των φωτογραφιων. Φοραγε ωραιες γοβες. Ειπα να περασω, οποτε περιμενω να πει η υπηρεσια τα προγραμματα. Μου λεει απλο, μασαζ κι αλλο ενα, μαλλον 69, δεν θυμαμαι καλα, στα 70. Α..... λεω.... μονο αυτα; Ναι μου λεει, αυτα κανει. Ε, τοτε να φυγω λεω. Κριμα, ειναι ωραια κοπελα. Ναι μου λεει, δεν κανει αλλα. Οπως εφευγα και με κοιταγε στραβωμενη με ρωταει: Τι προγραμμα σε ενδιαφερει; Αυταρχικο, λεω. Απανταει: Ε, κανει!!! Γιατι δεν μου το ειπες; Της λεω: Εγω να σου το πω; Εσυ δεν ηρθες πριν και μου ειπες τα προγραμματα; Και οτι αυτα κανει; Μου λεει: Το αυταρχικο δεν το λεμε, εσεις πρεπει να το ζητατε. Εκει κρατηθηκα να μην την κραξω κι αλλο και εφυγα. Κριμα γιατι θα περναγα με την κοπελα.

Αν διαβαζουν οι υπευθυνοι του deluxe να απαντησουν εδω αν η Βερονικα κανει αυταρχικο γιατι πηρα μια μερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι κανει μονο απλο και μου το εκλεισαν, οποτε δεν περασα. Αν ειναι να κανει ομως αυταρχικο να περασουμε να το δοκιμασουμε το πιπινι! Και πειτε στην Παρις να φοραει παλι τις γοβες, τα πρασινα πεδιλα δεν τις πανε!! Και η Ζανετ το ιδιο, ειναι πολυ καλυτερη με γοβες.

Τελικα περασα με Κορινα απο Λιοσιων 73 και Λιζα Μπουμ (τρανς), θα γραψω κρατικες οταν υπαρχει χρονος.

Επος. Είσαι ένας μοδέρνος Οδυσσέας στο πιο πέρβι.

Studio Deluxe

Sex Studio
Εγγρ.
21 Φεβ 2017
Like
10.453
[size=16pt]ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ STUDIO DELUXE, ΙΣΜΗΝΗΣ 2!

ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!
[/size]

Από τις 20:00 έως τις 07:00 το πρωί της Κυριακής θα είναι μαζί μας οι:

www.isminis2.com/girls/alisa]Αλίσα,[/url]
www.isminis2.com/girls/kiara2]Kiara[/url]
και
www.isminis2.com/girls/naomi2]Ναόμι[/url]

Κλικάροντας στα κόκκινα γράμματα μπορείτε να δείτε φωτογραφίες τους

[size=14pt]Αλίσα     :rose:[/size]

alisa_1025_1.jpg

[size=14pt]Kiara     :rose:[/size]

kiara_1019.jpg

[size=14pt]Ναόμι     :rose:[/size]

naomi_1018.jpg

Εγγρ.
8 Απρ 2017
Like
9.320
Καλησπέρα σας,

Από τις 20:00 έως τις 07:00 το πρωί της Κυριακής στο STUDIO ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 6 θα είναι μαζί μας οι:

www.aristotelous6.net/girls/irina-1]Irina[/url]
και
www.aristotelous6.net/girls/jenna]Jenna[/url]

[size=14pt]Irina    :rose:[/size]

irina_1001.jpg

[size=14pt]Jenna     :rose:[/size]

jenna_1103.jpg

Studio De Paris

Sex Studio
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
7.882
[size=16pt]ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Ο MUST ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΟ STUDIO DE PARIS, Λ. ΑΘΗΝΩΝ 204 ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ!
[/size]

Από τις 20:00 έως τις 07:00 το πρωί της Κυριακής θα σας περιμένουν οι:

www.athinon204.com/girls/tatiana2]Τατιάνα[/url]
και
www.athinon204.com/girls/irena3]Irena[/url]

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-51.54.231.

[size=14pt]Τατιάνα  :rose:[/size]

tatiana_1025.jpg_1.jpg

[size=14pt]Irena  :rose:[/size]

IRENA.jpg

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26

Συνημμένα

• 01bou.jpg
    01bou.jpg
    417,7 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 02bou.jpg
    02bou.jpg
    395,7 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 03bou.jpg
    03bou.jpg
    353,4 KB · Εμφανίσεις: 66

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Πάρτη μια με το τζην φορεμένο να καταλάβω το σχήμα της κολαρας της παρακαλώ...

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Eτσι κανει αυτη σου πουλαει παραμυθι στο σαλονι μεχρι να αρπαξει το 50αρικο
και μεσα καραφολαρα σε οσους δεν ξερει οτι ειναι απο ιντερνετ την ειχα κραξει και γω παλια  :vomit: :vomit: :vomit:
2yjzsbn.png

respect για την ενημερωσαρα  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
και οταν με ξαναδε μου λεγε δε μπορουσα νο κοιμηθω μετα απ αυτη την κριτικη  :happy: :happy: :happy:
tumblr_static_nei29pxnuyo0c448w8c48cgg_640_v2.gif

Νικοςςς

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
Μολις γύρισα από θησεως 365 οπου περασα με Ντιανα. μπηκα , αφησα το 50αρι και χωρις να την δω σε σαλοναρισμα(την ειχα δει άλλη φορα) περασα στο δωματιο. Να πω ότι η τσατσα ηταν παρα πολύ ευγενική. μετα από λιγο μπαινει το μωρο. Μιλαμε για άκρως ερωτευσιμο πιπινι 19 χρονων όπως μου ειπε. προς εκλπηξη μου η γκομενα ηταν υπερβολικα καλη στα του αγώνα και με φουλ συμμέτοχη . ο κωλος τησ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. στα 4 πραγματικα δεν εχω ξανα δει τετοια θεα και τετοια αισθηση στο πιάσιμο. Απιστευτη μυρωδια στο σωμα της , απιστευτο προσωπακι που οποιος είναι αγαπουλης σιγουρα θα το ερωτευθεί αμεσως , παρα πολύ καλη αισθηση το φτιαχτο στηθος της και ενας κωλος που είναι ότι καλυτερο σε σχημα και σε αφη εχω πιασει ποτε μου. Μεχρι Δεκεμβριο μου ειπε η τσατσα.     

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Σάββατα σπάνια την πετυχαίνει κανείς. Και καλά κάνει. Οι πολλές και οι πολύωρες βάρδιες είναι εις βάρος της ποιότητας. Ένα από τα μυστικά (και όχι το μοναδικό μάλλον) του υψηλότατου επιπέδου των υπηρεσιών της Ελίνας υποθέτω είναι ότι κάνει  4 ή το πολύ 5 τη βδομάδα απότι έχω παρατηρήσει.

Η Παρασκευή (χτες) μού βγήκε δύσκολη υπερκουραστική, όπως και όλη αυτή η εβδομάδα. Παρά λοιπόν ΚΑΙ την εμπειρία της Παρασκευής (πριν 24 ώρες δλδ κατάθεση), ο γεροπτέραρχος προσγειώθηκε στο 94 Κων/λεως. Η Ελίνα ήταν απασχολημένη. Εγώ ετοιμάστηκα στο δωμάτιο και την περίμενα.

Με το που μπήκε με το τιγρέ στρινγκ όρμησε πάνω μου. Είπαμε και διάφορες κουβέντες ενώ οι περιπτύξεις ήταν σε φουλ ανάπτυξη. Επίθεση με πλήρη δύναμη πυρός! Με λίγα χουφτωχαμουρέματα  είχα γίνει τούρμπο. Και να τα στοματικά, και να οι περιποιήσεις. Έφυγε και το τιγρέ κι έμεινε τσίτσιδη και εκείνη. Πρώτα καβάλησε εκείνη που το ήθελε. Μετά εγώ. Χτυπιόμουν για αρκετή ώρα. Έκοβα ταχύτητα κάθε τόσο, να πάρω ανάσες για να συνεχίσω. Μέχρι που ήλθε το επιθυμητό τέλος. Εεεε αφού είχα γλυτώσει το διπλό έμφραγμα από όλη αυτή την προσπάθεια.

Το κορίτσι είναι χρυσή λίρα 100. Από τις λίγες. 

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
[size=16pt]ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ STUDIO DELUXE, ΙΣΜΗΝΗΣ 2!

ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!
[/size]

Από τις 20:00 έως τις 07:00 το πρωί της Κυριακής θα είναι μαζί μας οι:

www.isminis2.com/girls/alisa]Αλίσα,[/url]
www.isminis2.com/girls/kiara2]Kiara[/url]
και
www.isminis2.com/girls/naomi2]Ναόμι[/url]

[size=14pt]Αλίσα    :rose:[/size]

alisa_1025_1.jpg

[size=14pt]Kiara    :rose:[/size]

kiara_1019.jpg

[size=14pt]Ναόμι    :rose:[/size]

naomi_1018.jpg

Αλίσα μελαχρινός μούναρος με φοβερή κωλάρα, οτι πρέπει και μόνο για παλμαρέ

Κιάρα όμορφο κουτοπόνηρο κομοδίνο

Ναόμι, δεν ξέρω δεν έχω πάει πότε μου με μαύρη, εκτός αν πετύχω καμία σαν αυτή απο το Flash ή την άλλη απο το black sails

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
8 Απρ 2017
Like
9.320
Καλημέρα σας,

Από τις 10:00 έως τις 20:00 στο STUDIO ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 6 θα είναι μαζί μας www.aristotelous6.net/girls/zanet]η Ζανέτ![/url]

[size=14pt]Ζανέτ    :rose:[/size]

zanet_1025.jpg

Studio Deluxe

Sex Studio
Εγγρ.
21 Φεβ 2017
Like
10.453
Καλημέρα σας,

Σήμερα Κυριακή από τις 10:00 έως τις 20:00 σας περιμένει στο STUDIO DELUXE, ΙΣΜΗΝΗΣ 2 www.isminis2.com/girls/lia2]η όμορφη Λατίνα μας, Lia![/url]

[size=14pt]Lia     :rose:[/size]

lia_1101_1.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom