Oταν καταλαβαινεις πως μεγαλωσες με ασκημο τροπο, το ονειρο χανεται και στη θεση του μπαινει η λογικη...
αυτος θα μπορουσε να ηταν τιτλος σαπουνοπερας αλλα αναφερεται στην ιστορικη πορνη Νατασσα(πεταλουδα) που ετυχε να δω πριν λιγες ημερες σε οικο στη Ν.Φιλαδελφια...
μια πορνη με την οποια μεγαλωσα ουσιαστικα, αφου την ειχα πρωτοπρολαβει πριν πολλα χρονια στη Φυλης, ομορφη κοπελα με το καλυτερο τσιμπουκι αν και λιγο ιδιοτροπη. Το τσιμπουκι για σεμιναριο, αργο, απαλο, ρουφηχτο, μια ιδιαιτερη τεχνικη που σε εκανε να θες να χυσεις στο λεπτο...
Την ειχα ξαναδει πριν μια δεκαετια στο Ν.Κοσμο σε ενα στουντιο που πρεπει να εχει κλεισει πλεον (ιππωνακτος 14) πιο ωριμη, εξισου ιδιοτροπη αλλα με σταθερη αξια στην τεχνικη της
Μπαινοντας προσφατα στο καταστημα της Φιλαδελφιας, κοιτωντας τις φωτογραφιες της στο σχετικο σαη , περιμενα με χαμογελο να ξαναζησω τις παλιες στιγμες ηδονης, να νοιωσω πως βρισκομαι σε μια χρονοκαψουλα στην οποια για 15-20 λεπτα μεταφερεσαι σε ενα χωροχρονο νιοτης και ομορφων αναμνησεων...
Μου γαμησατε το ονειρο κυριοι υπευθυνοι του καταστηματος κα κυριως ο ελλεϊνος φωτογραφος που δε φωτογραφισε αλλα ουσιαστικα ζωγραφισε σε λευκο χαρτι κατι ασχετο με την παραγματικοτητα...
Σας μισω για αυτο που κανατε
Προσπαθω να ξεχασω αυτο που ειδα για να μεινουν στο μυαλο μου μονο οι υπεροχες στιγμες απο την ιστορια της πιο σημαντικης πορνης στη ζωη μου. Ακομη και αν αφεθηκε πληρως, η Νατασσα για μενα ειναι η προσωποποιηση της μπουρδελικης μου ζωης..
(σορρυ αλλα επρεπε να το πω >
)