Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
οτι βλεπω το γραφω χωρις φοβο κ παθος.εννοειται μαντονα ειναι ερωτας δε πα να ειναι φαφουτα!
Συμφωνούμε αγαπητέ. Μεγάλος έρωτας!!!
οτι βλεπω το γραφω χωρις φοβο κ παθος.εννοειται μαντονα ειναι ερωτας δε πα να ειναι φαφουτα!
Παιδια εχει περασει κανεις με Ροζα απο Λ. Αθηνων 318 και Θησεως 365;
Παιδια εχει περασει κανεις με Ροζα απο Λ. Αθηνων 318 και Θησεως 365;
Πέρασα σήμερα από το De Paris για την Μονικα Σερβα γύρω στις 1400 και δεν έπεφτε καρφίτσα στο παρκινγκ. Τελικά με ενημέρωσε η Κυρία του μαγαζιού για ελάχιστη αναμονή τουλάχιστον 2 ωρών με γεμάτα δωμάτια προπληρωμένους πελάτες που θα ερχόντουσαν κλπ. Τελικά έφυγα άπραγος . Ότι και να λέμε η γκομεναείναι μούναρος και αυτό φαίνεται από τα προαναφερθέντα . Θα τα πούμε αύριο που θα έχει κοπάσει το πράγμα .
λαικο προσκυνημα ειχε;Πέρασα σήμερα από το De Paris για την Μονικα Σερβα γύρω στις 1400 και δεν έπεφτε καρφίτσα στο παρκινγκ. Τελικά με ενημέρωσε η Κυρία του μαγαζιού για ελάχιστη αναμονή τουλάχιστον 2 ωρών με γεμάτα δωμάτια προπληρωμένους πελάτες που θα ερχόντουσαν κλπ. Τελικά έφυγα άπραγος . Ότι και να λέμε η γκομεναείναι μούναρος και αυτό φαίνεται από τα προαναφερθέντα . Θα τα πούμε αύριο που θα έχει κοπάσει το πράγμα .
Εγω πάντως τριγγετα μαζι της πριν μερικές βδομάδας ήμουν εγω κ το στούντιο
περασμα στο δωματιο με τη κυρια . η κριτικη του zero που ανεβηκε με καλυπτει πληρως οσον αφορα τη κοπελα . στριπτιζε κορμι,μικρο βυζι,γλωσσοφιλα δε δινει,πολυ θερμη κ το τσιμπουκι ηταν απλα καταπληκτικο!προτεινεται...
περασμα στο δωματιο με τη κυρια . η κριτικη του zero που ανεβηκε με καλυπτει πληρως οσον αφορα τη κοπελα . στριπτιζε κορμι,μικρο βυζι,γλωσσοφιλα δε δινει,πολυ θερμη κ το τσιμπουκι ηταν απλα καταπληκτικο!προτεινεται...
Κωνσταντινουπόλεως 132, με πάσα επιφύλαξηΣυναγωνιστές στούντιο στο 30 υπάρχει στην Αθήνα?
Συναγωνιστές στούντιο στο 30 υπάρχει στην Αθήνα?