ANGELS XXX
Sex Studio
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2015
- Like
- 2
Κλησπερα! ΣΥΓΓΡΟΥ 108 12:00 με 20:00 ΕΛΕΝΑ! 20:00 με 5:00 ΜΑΝΤΩ με ΧΡΙΣΤΙΝΑ! ΑΘΗΝΩΝ 343 17:00 με 5:00 ΝΕΛΗ! ΤΑΤΤΟΙΟΥ 71 20:00 με 5:00 ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ!Σας περιμενουμε καλα να περασετε!
η σοφια μαλλον δεν θα ξανα εμφανιστεί(στο θησεως 40) και το στουντιο εξακολουθεί να την εχει στις βαρδιες και μαλιστα μεχρι και το σαββατο 23/4 ενώ εδώ και αρκετο καιρο εχει εγκαταλειψη την χωρα όπως μου ανεφερε η τσα-τσα και ισως δεν επιστρεψει ποτε όπως χαρακτηριστικα ανεφερε
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
παραπληροφορηση και τιποτε άλλο
όπως και οι φωτο τις κοπελας που είναι πενταετιας και βαλε
βαλτε καινούργιες > > >
Πέρασμα πριν απο λίγο από Βουλιαγμένης 68
Τίποτα κλειστό. Ξέρουμε τίποτα για τα συμπαθή μίλφ Λένα και Νάντια;
Αυτό γινόταν αν οι κοπέλες είχαν πελάτη γιατί δούλευαν χωρίς κυρία στην υπηρεσία. Τώρα ήταν κλειστή η κάτω πόρτα Παρασκευή βράδυ...Τρεις φορές έχω περάσει και μολονότι ήταν ανοιχτό, δεν άνοιγαν την πόρτα με τίποτα... Οπότε μαύρο από μένα... Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...
Αυτό γινόταν αν οι κοπέλες είχαν πελάτη γιατί δούλευαν χωρίς κυρία στην υπηρεσία.
Μύστη όταν λες τα πάντα συμπεριλαμβανομένου και ελεύθερου στοματικού?Κωνσταντινουπόλεως 130 - Δύο καλές μαυριδερές . Στούντιο με βραζιλιάνες έλεγε η κάρτα του μαγαζιού. η Μαριάνα κοντή και η Εστρέλια πιο ψηλή με μεγάλο στήθος .Απλό 40 και 50 το σπέσιαλ , που έχει τα πάντα εκτός πρωκτικό.
Φυλής 104 - Μπέτυ η γνωστή, Τζούλια , ψηλή με μεγάλα βυζιά, Αντζελα η γνωστή. Αυταρχικό στα 70 ευρώπουλα. Πέρασα με την Αντζελα , αφού πρώτα έφαγα ένα στήσιμο μίας ώρας.....
Ιεροφαντών 9 - μία καυλιάρα ξανθιά με ωραίο κορμί , η Αντζελα .50 το απλό , το μασαζ 60 , το 69 70, μαζί με ισπανική 80 , μισή ώρα φουλ 100.
Κωνσταντινουπόλεως 128 - Δύο από εμφάνηση γάμησέ τα η Λάνα και μία Λίζα, ξανθιά χοντρή , με μεγάλα πεσμένα βυζιά. Το Κανονικό 30. Το φουλ που έχει 69, ισπανική, στοματικό τελειωτικό και κάθεσε μισή ώρα, 50 . Αυταρχικό κάνει μόνο η Λίζα στους 50 ευραίους .
Κωνσταντινουπόλεως 130 - Δύο καλές μαυριδερές . Στούντιο με βραζιλιάνες έλεγε η κάρτα του μαγαζιού. η Μαριάνα κοντή και η Εστρέλια πιο ψηλή με μεγάλο στήθος .Απλό 40 και 50 το σπέσιαλ , που έχει τα πάντα εκτός πρωκτικό.
Κωνσταντινουπόλεως 132 - Η Ρόζη ψηλή χοντρούλα με μεγάλα βυζιά. Απλό 40 και 50 φουλ που έχει στάση 69 , μασάζ , σε ξ σόου , ισπανική , ποδολαγνία και είναι μισή ώρα.
Βριλλησού 60 το επάνω - δεν ήρθε η κοπέλα.
Βριλλησού 46 Μία Βικ΄τωρια ήταν δωμάτιο
Βριλλησού 42 Μια Ελίζα , με καβλόσωμα , με ξανθό μαλλί , όχι μακρύ , μικ΄ρα βυζάκια . απλό 50 , 70 το 69 με μασαζ και ισπανικό, 100 μισή ώρα φουλ , 150 δύο χυσίματα. Αυταρχικό με σεξ 100 χωρίς 80 ακατεβατα.
Βριλλησού 36 - Τζούλια βουλγάρα με μαυρη μαλλούρα μακριά, καβλόφατσα , ωραία βυζιά. Αυταρχικό στα 50 , αλλά κάνει και ελεύθερο στοματικό με άλλη τιμή. Πάμελα Ρωσίδα με ξανθό μαλλί πιο κοντό , καβλόφατσα , ωραίο κορμί και αυτή. Αυταρχικό στα 50. Διάλεξα την πρώτη.
Βριλλησού 36Α - Εδώ ήταν ένα ωραίο μωρό η Αλίνα με μαύρη μακριά μαλλούρα , ωραίο βυζί ζουμερό , κοντούλα με ωραίο κολαράκι . Εκανε ελεύθερο στοματικό και Αυταρχικό στα 50 .
Βριλλησού 24 - η γριά μου είπε για μία Λουίζα που ήταν σε πρόγραμμα μιάμιση ώρα
Βριλλησού 55 - Ναταλί. Ωραία ξαθιά με μικρά βυζιά και ωραίο σώμα αλλά το αυταρχικό στα 90 ευρώ!!! Οταν ρώτησ γιατί τόσο ακριβά μου έλεγε κάτι μαλακίες για ιδιαίτερο πρόγαμμα και κάτι τέτοια , τελικά μου είπε για καλήτερη τιμή 70 ή 60 , ότι θέλω εγώ......
και ελευθερο στοματικόΜύστη όταν λες τα πάντα συμπεριλαμβανομένου και ελεύθερου στοματικού?