Εχω ανεβάσει δυο φορές τη κριτική, αλλά δεν ανεβαίνει, οπότε την ανεβάζω κι εδώ.
Πρώτη φορά με την Εμμανουέλα (Κωνσταντινουπόλεως 132), λοιπόν, ύστερα από την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια. Πήγα με σκοπό να περάσω στο δωμάτιο, αν και δεν την είχα δει μέχρι στιγμής. Κάτι μου έλεγε πως δεν θα χάσω.
Φθάνω νωρίς το απόγευμα και η ευγενική υπηρεσία, με περνάει στο σαλόνι και μου ανακοινώνει τα προγράμματα, απο 30€ έως 50€το full. Eδώ ήμουν αποφασισμένος να πάρω το full.
Μπαίνω στο δωμάτιο, παίρνω ένα ντουζάκι και χαλαρώνω περιμένοντας το κορίτσι. Μετά από λίγο, έρχεται μες το χαμόγελο και όλο νάζι με χαιρετάει με φιλάκι. Λίγο social στην αρχή, της είπα και ποιος είμαι και ο πάγος έσπασε αμέσως.
Ξεκινάει με φιλιά και γλειψίματα από πάνω ως κάτω, αλλά το κάνει τόσο αισθησιακά που λειώνεις!!!!! Περνάει απ το κορμό, ασχολείται με μπάλες και προχωράει και πιο κάτω. Όλα είναι όμορφα και άκρως αισθησιακά. Η πίπα είναι υγρή και χωρίς χέρια, αλλά επειδή θα είχα πρόωρο τέλος, τη σταμάτησα με σκοπό να ασχοληθώ κι εγώ λίγο μαζί της. Ξεκινάω λοιπόν, να γεύομαι το λαχταριστό και μοσχομυριστό αυτό κορμάκι. Δείχνει πως το απολαμβάνει με αναστεναγμούς και λίγες φωνούλες αισθησιακές κι αυτές. Φθάνω στο επίμαχο σημείο και αρχίζω ένα άνευ προηγουμένου γλείψιμο που πραγματικά το κορίτσι φαίνεται να το απολαμβάνει όσο δεν πάει!!!!! Δεν θυμάμαι πόση ώρα ήμουν εκεί κάτω, αλλά πραγματικά, αν βλέπατε πως έκανε η κοπέλα, δεν θα σταματάγατε. Στο κυρίως πιάτο είχαμε 2 στάσεις. Στα 4 με ωραίο στήσιμο και το κλασσικό. Να σημειώσω πως αντέχει και είναι κορυφή!!!!! Λίγο πριν το τέλος, βγάζει το προφυλακτικό και τον παίρνει στο στόμα, όπου το στράγγισε τελείως.
Δεν έφυγε αμέσως, κάθισε λίγο και μιλήσαμε και έδωσα υπόσχεση για επανάληψη, ασπαστήκαμε και αποχώρησε του δωματίου. Συνολικά πρέπει να έμεινα στο δωμάτιο ίσως και πάνω από 60 λεπτά.
Σ’ ευχαριστώ κορίτσι μου.
Η πραγματική βαθμολογία:
Εμφάνιση κοπέλας 9
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 10
Χώρος/καθαριότητα χώρου 10
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 10
Πρόσβαση/Parking 10
Σχέση απόδοσης/τιμής 10