Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Καλή χρονιά σου συνέβη εσένα κάτι τέτοιο?  δλδ σε άφησε η κοπέλα και έφυγε η μιλάς έτσι για να είχαμε να λέγαμε? Παρόλη την αντιπάθεια που μας κερνάς χρόνια τώρα και αν από ότι θυμάμαι καλά έχεις παραδεχτεί ότι χρόνια τώρα δεν είσαι πελάτης μας,όποτε η αντικειμενικότητα του κριτηρίου σου περιορίζεται, σου εύχομαι να είσαι καλά ολόψυχα (άλλωστε τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τους ικανοποιήσουμε όλους) και εκεί που πας να περνάς τέλεια ;)
Έτσι φιλενάδα,εγώ περνάω τέλεια με τις κοπέλες σας.  :2on1: :pipa2: :zfuck:

tsingiringi

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ειδα οτι παιζει kyra hot apo εβδομαδα και μια αλλη shanel (τωρα δεν ξερω αν ειναι και αυτη πορνοσταρ..) ξερουμε αν θα εχουν τις κλασσικες τιμες κτλπ ή οχι;

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1
μια ερώτηση. Αν ο πελάτης με το πρόγραμμα των 50 Ευρώ δεν τελειώσει στο 15' τότε ακριβώς τι γίνεται?? θέλω όμως μια συγκεκριμένη απάντηση. Κάθεται η κοπέλα και τον βοηθάει να τελειώσει? Γιατί, παλιά Διδύμου σου έλεγε ένα 'δεν μπορείς να τελειώσεις' μια Αλβανίδα συγκεκριμένα και έφευγε στο πεντάλεπτο. Εσάς ποια είναι η πολιτική σας???
Περιμένεις πράγματι απάντηση και μάλιστα ειλικρινή σε αυτό?  :grin:  :grin:

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.721
Πόντοι
11.836
Συγγνωμη ρε τσακαλια... Ηρθε η πορνοσταρ η Kyra Hot, να δουλεψει στην Τριγγετο-αλυσιδα? Συμβει οντως αυτο???? θα τρελαθουμε??? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Συγγνωμη ρε τσακαλια... Ηρθε η πορνοσταρ η Kyra Hot, να δουλεψει στην Τριγγετο-αλυσιδα? Συμβει οντως αυτο???? θα τρελαθουμε??? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

από δευτέρα βάσει προγράμματος.

αλλά όλο και κάποιος θα εμφανιστεί να γράψει ότι είναι χάλια, χοντρή, άσχημη, με σπυριά, ήρθε για αρπαχτή και δεν κάνει γι αυτήν τη δουλειά ενώ την ίδια στιγμή θα γράψει διθυράμβους για καμιά σαύρα που άμα την δεις στο δρόμο σε πιάνει αναγούλα αλλά στο δωμάτιο 'κάνει παπάδες'...

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Περιμένεις πράγματι απάντηση και μάλιστα ειλικρινή σε αυτό?   :grin:  :grin:

Κοίτα εγώ ρωτάω και φιλτράρω, αν δεν απαντήσουν μάλλον θα το δεχτούν ότι έτσι γίνεται!
απλά μετά δεν πάμε και προτιμάμε στα στανταράκια

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Κοίτα εγώ ρωτάω και φιλτράρω, αν δεν απαντήσουν μάλλον θα το δεχτούν ότι έτσι γίνεται!
απλά μετά δεν πάμε και προτιμάμε στα στανταράκια

Επειδή λίγο ως πολύ ξέρω τις απαιτήσεις σου από τα στριπ, αναζήτησε την τύχη σου σε άλλα στούντιο και όχι στους Γερμανούς, γιατί απλά δεν κάνουν... εκπτώσεις στις υπηρεσίες τους -αν και κάποιες κοπέλες στους τακτικούς τους πελάτες παραβιάζουν τους "κανόνες"- και γι' αυτό κατά κύριο λόγο δέχονται κακές κριτικές, όπως περιγράφει ευστόχως και ο Ξύδης παραπάνω...

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.199
Πόντοι
1.206
Επειδή λίγο ως πολύ ξέρω τις απαιτήσεις σου από τα στριπ, αναζήτησε την τύχη σου σε άλλα στούντιο και όχι στους Γερμανούς, γιατί απλά δεν κάνουν... εκπτώσεις στις υπηρεσίες τους -αν και κάποιες κοπέλες στους τακτικούς τους πελάτες παραβιάζουν τους "κανόνες"- και γι' αυτό κατά κύριο λόγο δέχονται κακές κριτικές, όπως περιγράφει ευστόχως και ο Ξύδης παραπάνω...
:thumbsup:

tsingiringi

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ερωτηση τωρα για να γαμησουμε Kyra Hot ποσο θα παει το μαλλι;

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.263
Πόντοι
2.420
Τι εννοείς; Οσες είναι καλές με τους πελάτες τους στην Τριγγετοαλυσίδα, κάνοντας τους μικρά δωράκια, τρώνε θάψιμο από βαλτούς για τιμωρία; :huh:

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.721
Πόντοι
11.836

Την τριγγετο-αλυσιδα την εχουν Γερμανοι??? Σοβαρα τωρα...ισχυει? πως το ξερετε? εχω ξαναδει αυτον τον χαρακτηρισμο αλλα δεν εδωσα βαση γιαυτο σας ρωταω τωρα...

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Τι εννοείς; Οσες είναι καλές με τους πελάτες τους στην Τριγγετοαλυσίδα, κάνοντας τους μικρά δωράκια, τρώνε θάψιμο από βαλτούς για τιμωρία; :huh:

Λάθος κατάλαβες... Οι κοπέλες τρώνε θάψιμο απ' όσους χωρίς να είναι τακτικοί πελάτες, θέλουνε εξτραδάκια που δεν προβλέπονται απ' το πρόγραμμα και δεν τα παίρνουν.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Την τριγγετο-αλυσιδα την εχουν Γερμανοι??? Σοβαρα τωρα...ισχυει? πως το ξερετε? εχω ξαναδει αυτον τον χαρακτηρισμο αλλα δεν εδωσα βαση γιαυτο σας ρωταω τωρα...
Δεν είναι οτι ανηκει σε Γερμανους "πολίτες", ή σε Γερμανικα συμφέροντα.
Απλα εχει μεινει το προσωνυμιο "Γερμανοι" επειδη στο παρελθον στην συγκεκριμενη αλυσιδα ξεκινησαν να ερχονται οι πρωτες Γερμανιδες.

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Δεν είναι οτι ανηκει σε Γερμανους "πολίτες", ή σε Γερμανικα συμφέροντα.
Απλα εχει μεινει το προσωνυμιο "Γερμανοι" επειδη στο παρελθον στην συγκεκριμενη αλυσιδα ξεκινησαν να ερχονατι οι πρωτες Γερμανιδες εργαζομενες.

Θυμάμαι χρόνιαααααα πριν τη Μάντυ, αρχικά με βυζί 0 και αργότερα με 4αρι τούμπανο!!! Κορμάρα που τακανε όλα, πολύ καλή επαγγελματίας :sunglasses:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Θυμάμαι χρόνιαααααα πριν τη Μάντυ, αρχικά με βυζί 0 και αργότερα με 4αρι τούμπανο!!! Κορμάρα που τακανε όλα, πολύ καλή επαγγελματίας :sunglasses:
Mαντυ, Νταρι, Αντριαννα, Ιζαμπελλα και πολλες αλλες..........

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Και μια Ναντίν νομιζω,που ειχα ξεσκίσει  :fuck2: :zfuck: την εποχή αν και ήμουν αρραβωνιασμένος.  :kneel:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εντυπωσεις απο καποιες κοπελες που ειδα πρωτη φορά αυτές τις ημέρες:

Τζέσσικα απο Κασσανδρας 4Γ. Νεαρή ξανθιά, λιγομιλητη στο σαλόνι στα Αγγλικα, με σωμα χωρις περιττά κιλά, όμορφο πρόσωπο.
Κατερίνα στο Κασσανδρας 8Γ : Ξανθια ψηλή νταρντάνα, με πλούσιο καμπύλες και μεγάλο φυσικό στήθος (εαν έκρινα καλά μεσα απο το μαυρο κομπινεζόν) με μακριά μαλλια.
Εμμυ στο Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Νεαρό καστανόξανθο πιπίνι, αδυνατούλα. μικρό αρμονικό στήθος, χαμογελαστή,
Σασα στο Βουρβαχη 19 : Ψηλή (γυρω στο 1,80 ανευ κοθόρνων)με κανονικό σώμα, με ροζουλί (!!!) μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος, με πολυ θετική αύρα.
Εμμανουέλλα στο Κωνατσντινουπόεως 132: Ψηλη νεαρή Ελληνίδα με αυτοπεποιθηση στο σαλόνι. "Μοιραίο" πρόσωπο, πλούσιο στηθος, τα παντα ολα στο 50αρικο εκτος πρωκτικού.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom