Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
ωπα ωπα φωτογραφε!η κοπελα ειναι εξωτικης προελευσεως η ο φωτισμος τη κανει να δειχνει ετσι?

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
ωπα ωπα φωτογραφε!η κοπελα ειναι εξωτικης προελευσεως η ο φωτισμος τη κανει να δειχνει ετσι?

Καλησπέρα pilofori!  :hi:

O φωτισμός και τα καλοκαιρινά μπάνια!  ;)  :grin:

Ελληνίδα δηλώνει.  :) :)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
"δηλωνει"....! μαλιστα.ευχαριστω για την ανταποκριση

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.713
Πόντοι
14.615
Τώρα λαιβ, λαιβ τωρα μαζί :wanker: με orinosleon  :effemine:
Κορίνθου-Αργούς 133 στην Κόρινθο
Στούντιαρα με πάρκινγκ και υπέροχο μέσα
Η υπηρεσία ευγενέστατη και χαμογελαστή μας παρουσίασε την λατινα Πατρίτσια
Μια πολύ όμορφη μελαμψη κοπέλα με μακρύ μαύρο μαλλί,φυσικές βυζαρες και κωλαρα
Όμορφη επιδερμίδα και πολύ χαμογελαστή
Απλό πρόγραμμα 50 ευρώ, 69 70 ευρώ μισή ώρα 100 ευρω και μια ώρα 200 ευρώ παρακαλώ
Στη δεύτερη βάρδια θα είχε την Ρωσίδα Γιουλη

Συνεχίσαμε στο εταίρο στούντιο της Κορίνθου απέναντι από τα Τζάμπο το Private villa
Και εδώ πάρκινγκ και λουξ χώρος προσεγμένος
Υπηρεσία επίσης ευγενική μας παρουσίασε την πόλωνη μιλφ Μαργαρίτα
Με μεγάλα φυσικά βυζια, ξανθιά, εκφυλισμός πρόσωπο,κανονικών κιλών,λίγο ασπρουλιαρα και λίγο ακόμη.Σαν παρουσία φαίνεται ότι το έχει
Απλό πρόγραμμα 50 ευρώ, 69. 70 ευρώ, πρωκτικό 100 ευρω

Εξωφρενικές τιμές!
Τιμές για ευημερούντες επαρχιώτες κλαρινογαμπρούς.
Όμως σε μερικούς μήνες θα φάνε τη φάπα της εφορίας (π.χ. εκεί που πλήρωναν 300 ευρώ το χρόνο, θα κληθούν να πληρώσουν 3-4 χιλιάδες), οπότε τα "ελιτίστικά" μπουρδέλα της επαρχίας θα επηρεαστούν δραστικά.

Τι έκανε ο ορεινός λέων με την θεριζοαλωνιστική ψωλή του;
Πόσες καταγάμησε πάλι;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Σχετικά με ναόμι από αθηνών κλπ... πιτσιρίκα, πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα, μικρό νεανικό στήθος, κάποια τατουάζ στα χέρια...  στα υπόψιν...  :erection:

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Γεια χαρά ωραίοι εσείς βγηκατε από Αττική δίνοντας άλλη διάσταση στην ενημέρωση.Νομίζω σε ένα από τα δύο στουντιο που περιγραφετε δουλεύει ή Σύλβια πορνοστάρ Ρουμάνα και πολύ έμπειρη από την αλυσίδα Πειραιώς,Ιεροφαντων Λ.Αθηνων318 καλή συνέχεια να εχετε
Ναι εχεις δικιο συναγωνιστη αορατε την εχω πετυχει πολλες φορες στο private villa οπως και αλλες των στουντιο που ανεφερες.

donrokavlone83

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σχετικά με ναόμι από αθηνών κλπ... πιτσιρίκα, πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα, μικρό νεανικό στήθος, κάποια τατουάζ στα χέρια...  στα υπόψιν...  :erection:

Ωραίος!!!  :hi:

Η μαλακία είναι ότι τη βλέπω μόνο πρώτη βάρδια.....

Επισκέπτης
τελικα η αλβανοκατασταση ειναι κοριφαια,η μαρινα απο αθηνων 373 δεν θα εχει ευκολα αντιπαλο
μεχρι το τελος του ετους.λιγες μπορουν να την κοντραρουν.μπαινει μεσα και κοιτας να δεις
απο που θα χιμιξει.αντε τορα να την βαλεις αυτην διπλα σε τιποτα φασολες.ενα φτερνισμα
της μαρινας ολι τους η βαρδια.προτινετε για βαρβατα γαμισια.

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Εξωφρενικές τιμές!
Τιμές για ευημερούντες επαρχιώτες κλαρινογαμπρούς.
Όμως σε μερικούς μήνες θα φάνε τη φάπα της εφορίας (π.χ. εκεί που πλήρωναν 300 ευρώ το χρόνο, θα κληθούν να πληρώσουν 3-4 χιλιάδες), οπότε τα "ελιτίστικά" μπουρδέλα της επαρχίας θα επηρεαστούν δραστικά.

Τι έκανε ο ορεινός λέων με την θεριζοαλωνιστική ψωλή του;
Πόσες καταγάμησε πάλι;
Θεωρήσαμε καλύτερο να ξοδέψουμε τα χρήματα μας στα καταστήματα των 10 και 20 ευρώ της Αθήνας, όπου θα δοκιμάσουμε περισσότερες με το ίδιο ποσό.

fidaki o diamantis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
14
Like
265
Πόντοι
31
Κύριε Ξύδη την εβαλα στο αρχείο ....όπως τα λες ειναι  απο εικόνα...στην πράξη με εμένα ήταν πανω από τον μέσο όρο  με περιθώρια βελτίωσης βεβαιως βεβαίως....κωλαρα απίστευτη ...πολυ καύλα :rockon: :rockon:!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
μαλλον ναι...την πηρα 2 φορες..μουναρα!!!!το καλυτερο ελληνικο μουνι που περασε απο στουντιο..μελαχρινη-ψηλη με ωραιο προσωπο... στον αγωνα δεν ηταν κατι εξαιρετικο αλλα την 2η φορα ισως καβλωσε αρκετα..λογω οικιοτητας?
        μουναρα φοβερη!τελος!! Υ.Γ ενημερωσα και οσους μπορουσα...απο πριν..

Η Ναομι μηπως ειναι η Ελενη με αλλο ονομα ??? Απο τις φοτο (παρολο που ειναι λιγες) εχουν την ιδια κοψια.
Με εχει καυλωσει πολυ η Ναομι και θα παω να πυρφορισω.

socratess21

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ναόμι νέα κοπέλα από Αθηνών 373!  :hi:
01bou.jpg

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΝ ΑΘΗΝΩΝ 373 ΜΟΥΝΑΡΑ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΑΝΑ Ο ΘΕΟΣ Κ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΚΑΚΗ ΠΙΠΑ ΩΡΑΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΑ 4 ΕΧΕΙ ΚΩΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥΖ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ΥΓ. Για αυτήν ξέρουμε τίποτα ; Ενδιαφέρουσες οι φωτογραφίες...  :pipa1:
H γνωστη Ζανετ της Γερμανικης αλυσιδας
Αρκετο καιρο στον ομιλο. Εχει περασει και απο το Χ-Μπαρ
Οι νεες της φωτογραφιες εχουν μπερδεψει πολλους.
Απο τα καλα χαρτια, τιμαει τα χρηματα που παιρνει.
Οσοι φιλοι εχουν περασει, και οτι σχολιο εχω διαβασει θετικα.
Προσωπικη αποψη δεν εχω.

leopold-stoch

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τη ρομπέρτα από θησέως 35 την έχει δοκιμάσει κανείς; Φαίνεται αρκετά δυνατό κομμάτι, ειδικά για μας τους λάτρεις των βύζων αλλά δεν έχω δει κάποια κριτική ως τώρα και διστάζω να πάω φοβούμενος μη βγει φόλα....

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα φίλοι μου νυχτερινές ανησυχίες και έτσι βγηκα μια χαλαρή βόλτα πέρασα μόλις τώρα από Μελαντιας50 και δούλευαν τρία πανέμορφα νεαρά κορίτσια Ρία Ελληνίδα μαυρισμένο καλιγραμμο σωματακι μακρι μαλλί πιπινι θαυμασιο, Σάρα νεαρή με καστανό μαλλί ωραία βυζια όπως την βλέπετε και στις φωτό και Νίνα ξανθούλα χαρούμενη κοπέλα αδύνατο νεανικό σωματακι και οι τρεις αξιολογότατες χάρμα οφθαλμών μου άφησαν μια εικονα οασης δροσιάς

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Τη ρομπέρτα από θησέως 35 την έχει δοκιμάσει κανείς; Φαίνεται αρκετά δυνατό κομμάτι, ειδικά για μας τους λάτρεις των βύζων αλλά δεν έχω δει κάποια κριτική ως τώρα και διστάζω να πάω φοβούμενος μη βγει φόλα....

Πάρε κριτικές (έστω και outdated)

Την έχω  στοχοποιήσει κι εγώ, δεν ταίριαξε όμως...
7:27 το πρωί κάθομαι και γράφω για στουνιοκόριτσα, δεν πάω καλά

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom