You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
ωπα ωπα φωτογραφε!η κοπελα ειναι εξωτικης προελευσεως η ο φωτισμος τη κανει να δειχνει ετσι?
Καλησπέρα pilofori!
O φωτισμός και τα καλοκαιρινά μπάνια! ;)
Ελληνίδα δηλώνει.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
"δηλωνει"....! μαλιστα.ευχαριστω για την ανταποκριση
στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι ...
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.713
- Πόντοι
- 14.615
Τώρα λαιβ, λαιβ τωρα μαζί με orinosleon
Κορίνθου-Αργούς 133 στην Κόρινθο
Στούντιαρα με πάρκινγκ και υπέροχο μέσα
Η υπηρεσία ευγενέστατη και χαμογελαστή μας παρουσίασε την λατινα Πατρίτσια
Μια πολύ όμορφη μελαμψη κοπέλα με μακρύ μαύρο μαλλί,φυσικές βυζαρες και κωλαρα
Όμορφη επιδερμίδα και πολύ χαμογελαστή
Απλό πρόγραμμα 50 ευρώ, 69 70 ευρώ μισή ώρα 100 ευρω και μια ώρα 200 ευρώ παρακαλώ
Στη δεύτερη βάρδια θα είχε την Ρωσίδα Γιουλη
Συνεχίσαμε στο εταίρο στούντιο της Κορίνθου απέναντι από τα Τζάμπο το Private villa
Και εδώ πάρκινγκ και λουξ χώρος προσεγμένος
Υπηρεσία επίσης ευγενική μας παρουσίασε την πόλωνη μιλφ Μαργαρίτα
Με μεγάλα φυσικά βυζια, ξανθιά, εκφυλισμός πρόσωπο,κανονικών κιλών,λίγο ασπρουλιαρα και λίγο ακόμη.Σαν παρουσία φαίνεται ότι το έχει
Απλό πρόγραμμα 50 ευρώ, 69. 70 ευρώ, πρωκτικό 100 ευρω
Εξωφρενικές τιμές!
Τιμές για ευημερούντες επαρχιώτες κλαρινογαμπρούς.
Όμως σε μερικούς μήνες θα φάνε τη φάπα της εφορίας (π.χ. εκεί που πλήρωναν 300 ευρώ το χρόνο, θα κληθούν να πληρώσουν 3-4 χιλιάδες), οπότε τα "ελιτίστικά" μπουρδέλα της επαρχίας θα επηρεαστούν δραστικά.
Τι έκανε ο ορεινός λέων με την θεριζοαλωνιστική ψωλή του;
Πόσες καταγάμησε πάλι;
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Σχετικά με ναόμι από αθηνών κλπ... πιτσιρίκα, πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα, μικρό νεανικό στήθος, κάποια τατουάζ στα χέρια... στα υπόψιν...
Ναι εχεις δικιο συναγωνιστη αορατε την εχω πετυχει πολλες φορες στο private villa οπως και αλλες των στουντιο που ανεφερες.Γεια χαρά ωραίοι εσείς βγηκατε από Αττική δίνοντας άλλη διάσταση στην ενημέρωση.Νομίζω σε ένα από τα δύο στουντιο που περιγραφετε δουλεύει ή Σύλβια πορνοστάρ Ρουμάνα και πολύ έμπειρη από την αλυσίδα Πειραιώς,Ιεροφαντων Λ.Αθηνων318 καλή συνέχεια να εχετε
donrokavlone83
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σχετικά με ναόμι από αθηνών κλπ... πιτσιρίκα, πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα, μικρό νεανικό στήθος, κάποια τατουάζ στα χέρια... στα υπόψιν...
Ωραίος!!!
Η μαλακία είναι ότι τη βλέπω μόνο πρώτη βάρδια.....
Επισκέπτης
τελικα η αλβανοκατασταση ειναι κοριφαια,η μαρινα απο αθηνων 373 δεν θα εχει ευκολα αντιπαλο
μεχρι το τελος του ετους.λιγες μπορουν να την κοντραρουν.μπαινει μεσα και κοιτας να δεις
απο που θα χιμιξει.αντε τορα να την βαλεις αυτην διπλα σε τιποτα φασολες.ενα φτερνισμα
της μαρινας ολι τους η βαρδια.προτινετε για βαρβατα γαμισια.
μεχρι το τελος του ετους.λιγες μπορουν να την κοντραρουν.μπαινει μεσα και κοιτας να δεις
απο που θα χιμιξει.αντε τορα να την βαλεις αυτην διπλα σε τιποτα φασολες.ενα φτερνισμα
της μαρινας ολι τους η βαρδια.προτινετε για βαρβατα γαμισια.
orinosleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 228
- Πόντοι
- 31
Θεωρήσαμε καλύτερο να ξοδέψουμε τα χρήματα μας στα καταστήματα των 10 και 20 ευρώ της Αθήνας, όπου θα δοκιμάσουμε περισσότερες με το ίδιο ποσό.Εξωφρενικές τιμές!
Τιμές για ευημερούντες επαρχιώτες κλαρινογαμπρούς.
Όμως σε μερικούς μήνες θα φάνε τη φάπα της εφορίας (π.χ. εκεί που πλήρωναν 300 ευρώ το χρόνο, θα κληθούν να πληρώσουν 3-4 χιλιάδες), οπότε τα "ελιτίστικά" μπουρδέλα της επαρχίας θα επηρεαστούν δραστικά.
Τι έκανε ο ορεινός λέων με την θεριζοαλωνιστική ψωλή του;
Πόσες καταγάμησε πάλι;
fidaki o diamantis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 265
- Πόντοι
- 31
Κύριε Ξύδη την εβαλα στο αρχείο ....όπως τα λες ειναι απο εικόνα...στην πράξη με εμένα ήταν πανω από τον μέσο όρο με περιθώρια βελτίωσης βεβαιως βεβαίως....κωλαρα απίστευτη ...πολυ καύλα !!!Σχετικά με ναόμι από αθηνών κλπ... πιτσιρίκα, πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα, μικρό νεανικό στήθος, κάποια τατουάζ στα χέρια... στα υπόψιν...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
μαλλον ναι...την πηρα 2 φορες..μουναρα!!!!το καλυτερο ελληνικο μουνι που περασε απο στουντιο..μελαχρινη-ψηλη με ωραιο προσωπο... στον αγωνα δεν ηταν κατι εξαιρετικο αλλα την 2η φορα ισως καβλωσε αρκετα..λογω οικιοτητας?
μουναρα φοβερη!τελος!! Υ.Γ ενημερωσα και οσους μπορουσα...απο πριν..
Η Ναομι μηπως ειναι η Ελενη με αλλο ονομα ??? Απο τις φοτο (παρολο που ειναι λιγες) εχουν την ιδια κοψια.
Με εχει καυλωσει πολυ η Ναομι και θα παω να πυρφορισω.
socratess21
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΝ ΑΘΗΝΩΝ 373 ΜΟΥΝΑΡΑ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΑΝΑ Ο ΘΕΟΣ Κ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΚΑΚΗ ΠΙΠΑ ΩΡΑΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΑ 4 ΕΧΕΙ ΚΩΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥΖ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ...
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
H γνωστη Ζανετ της Γερμανικης αλυσιδαςΥΓ. Για αυτήν ξέρουμε τίποτα ; Ενδιαφέρουσες οι φωτογραφίες...
Αρκετο καιρο στον ομιλο. Εχει περασει και απο το Χ-Μπαρ
Οι νεες της φωτογραφιες εχουν μπερδεψει πολλους.
Απο τα καλα χαρτια, τιμαει τα χρηματα που παιρνει.
Οσοι φιλοι εχουν περασει, και οτι σχολιο εχω διαβασει θετικα.
Προσωπικη αποψη δεν εχω.
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
extra φωτογραφίες Ρομπέρτας από Θησέως 35!
www.imagebam.com/image/dc701f431301519] [/URL] www.imagebam.com/image/781c22431301536] [/URL] www.imagebam.com/image/333aed431301557] [/URL]
www.imagebam.com/image/dc701f431301519] [/URL] www.imagebam.com/image/781c22431301536] [/URL] www.imagebam.com/image/333aed431301557] [/URL]
leopold-stoch
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τη ρομπέρτα από θησέως 35 την έχει δοκιμάσει κανείς; Φαίνεται αρκετά δυνατό κομμάτι, ειδικά για μας τους λάτρεις των βύζων αλλά δεν έχω δει κάποια κριτική ως τώρα και διστάζω να πάω φοβούμενος μη βγει φόλα....
Καλημέρα φίλοι μου νυχτερινές ανησυχίες και έτσι βγηκα μια χαλαρή βόλτα πέρασα μόλις τώρα από Μελαντιας50 και δούλευαν τρία πανέμορφα νεαρά κορίτσια Ρία Ελληνίδα μαυρισμένο καλιγραμμο σωματακι μακρι μαλλί πιπινι θαυμασιο, Σάρα νεαρή με καστανό μαλλί ωραία βυζια όπως την βλέπετε και στις φωτό και Νίνα ξανθούλα χαρούμενη κοπέλα αδύνατο νεανικό σωματακι και οι τρεις αξιολογότατες χάρμα οφθαλμών μου άφησαν μια εικονα οασης δροσιάς
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Τη ρομπέρτα από θησέως 35 την έχει δοκιμάσει κανείς; Φαίνεται αρκετά δυνατό κομμάτι, ειδικά για μας τους λάτρεις των βύζων αλλά δεν έχω δει κάποια κριτική ως τώρα και διστάζω να πάω φοβούμενος μη βγει φόλα....
Πάρε κριτικές (έστω και outdated)
Την έχω στοχοποιήσει κι εγώ, δεν ταίριαξε όμως...
7:27 το πρωί κάθομαι και γράφω για στουνιοκόριτσα, δεν πάω καλά
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Μερρικές από τις κριτικές της βυζοΡομπέρτας όταν δούλεψε στο 20άρικο με το όνομα Σόνια/Ρούμπυ είναι εδώ:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K