Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Η Λαουρα στο ξεκινημα της "καριερας" της εκανε πρωκτικο.
Δεν ειναι κατι το καινουργιο. Τωρα ουσιαστικα (οπως και οι αλλες) ζηταει 140 για την συγκεκριμενη υπηρεσια.
Τωρα κατα ποσο ειναι 21 και απο Τσεχια, εμπιπτει στην φιλοσοφια ολων των αγγελιων για call girls.........
Κατα τα φαινομενα κάποια απο τα κοριτσια του ομιλου Kασσανδρας κανουν και outcall σε "διαφορετικες" τιμες και υπηρεσιες.....

Κατανοητα τα παραπανω. Πως καταφερνει και κανει το call girl οταν ειναι σχεδον ολη μερα στο στουντιο μονο εκεινη ξερει :p
Αραγε και στο στουντιο με τιποτα εξτρα θα το δωσει το κωλαρακι ή μονο εκτος?

Για τη Μονικα δεν μου απαντησες ακομα σχετικα με το πρωκτικο!!!

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Μάγκες τι ξενέρα παίζει με Αντρέα ?

Έφαγα τρελή ξενέρα όταν την έστησα στα 4 για σκίσιμο...και είδα 2 μεγάλα σπυριά στην πλάτη της...τελείως αντιαισθητικά....

Αλλά για το μαρούλι στα @@ τους...φράγκα να βγάζουνε και σου ερχονται οπως να ναι...κρίμα....γιατί ήτανε καλή....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κατανοητα τα παραπανω. Πως καταφερνει και κανει το call girl οταν ειναι σχεδον ολη μερα στο στουντιο μονο εκεινη ξερει :p
Αραγε και στο στουντιο με τιποτα εξτρα θα το δωσει το κωλαρακι ή μονο εκτος?

Για τη Μονικα δεν μου απαντησες ακομα σχετικα με το πρωκτικο!!!
Το που βρισκει τον χρονο για να κανει το call girl ειναι οντως αποριας αξιον.
Το τι μπορει να γινεται στο δωματιο, αμα πεφτουν εξτραδακαι με το αντιστοιχο δωρακι δεν το ξερω.

Εγω θυμομουνα οτι η Μονικα κανει πρωκτικο Αλλα αμα αυτη το αρνειται πιθανον θα θυμαμαι λαθος.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μάγκες τι ξενέρα παίζει με Αντρέα ?

Έφαγα τρελή ξενέρα όταν την έστησα στα 4 για σκίσιμο...και είδα 2 μεγάλα σπυριά στην πλάτη της...τελείως αντιαισθητικά....

Αλλά για το μαρούλι στα @@ τους...φράγκα να βγάζουνε και σου ερχονται οπως να ναι...κρίμα....γιατί ήτανε καλή....
Τα σπυρια, επηρεασαν και την αποδοση της στο δωματιο ?
Με το που εβγαλε τα σπυρια οπως λες, επαψε να ειναι και καλη στην δουλεια της ?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Τα σπυρια, επηρεασαν και την αποδοση της στο δωματιο ?
Με το που εβγαλε τα σπυρια οπως λες, επαψε να ειναι και καλη στην δουλεια της ?

εμένα δεν μου έβγαλε την ίδια καύλα με την προηγούμενη φορά....και όσο να ναι ξενερώνεις όταν μόλις έχει ανέβει από πάνω σου αρχίζει τα "μην μου δαγκώσεις τις ρώγες κτλπ και ένα άλλο δεν το θυμάμαι"....ενώ είναι καλό μουνί δεν μου έβγαλε τίποτα sexy απλά όταν είδα τα σπυριά έφαγα την ξενέρα της ζωής μου...

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
η κλαουντια που δουλευει??? απο παραρτημα κων/λεως-βριλησου...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
η κλαουντια που δουλευει??? απο παραρτημα κων/λεως-βριλησου...
Bριλησσου 36 -36Α, Κωνσταντινουπολεως 80-92Α και Μ. Αλεξανδρου 133 παντα απο τις 20:00 μεχρι το πρωι.
Αυτο το καιρο ειναι στην Ρουμανια ομως.
θα επιστρεψει σε καμια εβδομαδα περιπου.

;) ;) ;) ;) ;) ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εμένα δεν μου έβγαλε την ίδια καύλα με την προηγούμενη φορά....και όσο να ναι ξενερώνεις όταν μόλις έχει ανέβει από πάνω σου αρχίζει τα "μην μου δαγκώσεις τις ρώγες κτλπ και ένα άλλο δεν το θυμάμαι"....ενώ είναι καλό μουνί δεν μου έβγαλε τίποτα sexy απλά όταν είδα τα σπυριά έφαγα την ξενέρα της ζωής μου...
Αυτο με το δαγκωμα στις ρωγες, ανεκαθεν το ελεγε.
Εγω παντως τρεις φορες που εχω βρεθει μαζι της, δεν εχω κανενα παραπονο.
Τωρα εαν αλλαξε τοσο πολυ τι να πω............

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
την πήρα προ μηνός.
δεν...αλλά καλή για ενυδρείο, βιτρίνα, ...αν σε φτιάχνει κάτι τέτοιο και σου περισσεύει 50άρικο για ανόφελη συνεύρεση.
θενξ τύπε για την απάντηση, οσο αφορά τον συναγωνιστή με την Άντρεα, ΚΑΘΕ φορα πριν ξεκινήσει αυτό λέει: ΟΧΙ δάγκώματα. Τώρα για τα σπυράκια, απόδοση, γουστο του καθενός. Για μένα κορυφαία των στούντιο  :)

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
στριπτιζοκόριτσο, ενδιαφέρουσα περίπτωση εμφανισιακώς, μινιόν πετίτ...αλλά όταν την πήρα προ έτους (? είχε εμφανιστεί πάλι για λίγο καιρό), το λάστιχό μου βγήκε ματωμένο και ξενέρωσα...όπως πάντα ξενερώνω με τα ματωμένα λάστιχα, βαμπίρ δεν είμαι, όχι ακόμη τουλάχιστον.
σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!!

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
Το που βρισκει τον χρονο για να κανει το call girl ειναι οντως αποριας αξιον.
Το τι μπορει να γινεται στο δωματιο, αμα πεφτουν εξτραδακαι με το αντιστοιχο δωρακι δεν το ξερω.

Εγω θυμομουνα οτι η Μονικα κανει πρωκτικο Αλλα αμα αυτη το αρνειται πιθανον θα θυμαμαι λαθος.
πριν 3 χρονια εκανε και δεν εκανε ελευθερο στοματικο...ετσι θυμαμε εγω!!!

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Ξερετε απο υπηρεσιες τι λεει η sunny wild η πορνοσταρ.αχιξει.καμια επισκεψη?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ιανουαριος, περιοδος μεταγραφων.........
;) ;) ;) ;)

Ετσι λοιπον η Μαρινα η Ελληνιδα, απο την Γερμανικη αλυσιδα, ¨μεταπηδησε" στον ομιλο Μελαντιας 50, ΛΑ 373, Κατεχακη 5, golden.
Οπως προκυπτει και απο τα banner, σημερα αγωνιζεται στο Λ. Αθηνων 373.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Ιανουαριος, περιοδος μεταγραφων.........
;) ;) ;) ;)

Ετσι λοιπον η Μαρινα η Ελληνιδα, απο την Γερμανικη αλυσιδα, ¨μεταπηδησε" στον ομιλο Μελαντιας 50, ΛΑ 373, Κατεχακη 5, golden.
Οπως προκυπτει και απο τα banner, σημερα αγωνιζεται στο Λ. Αθηνων 373.
δεν ειχαμε πει οτι δεν αξιζει η συγκεκριμενη.....?  :think:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Άρα λαθος θυμαμαι

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αν παραβλεψει  κανείς  το γεγονός ότι είναι γεματουλα  με τασεις  προς το χοντρουλα,κατά τ'αλλα είναι μέσα στην καυλα  η γκομένα. ..  :bigdick: :bigdick: :pipa3:  :kissass:
Μονο στην περιφερεια/γλουτους θα ελεγα εχει καποιες επιπλεον καμπυλες, κατι που προσωπικα δεν με χαλαει.
Το υπολοιο σωμα, στηθος, κοιλια ειναι μια χαρα και το προσωπο της αρκετα kinky.........

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Μονο στην περιφερεια/γλουτους θα ελεγα εχει καποιες επιπλεον καμπυλες, κατι που προσωπικα δεν με χαλαει.
Το υπολοιο σωμα, στηθος, κοιλια ειναι μια χαρα και το προσωπο της αρκετα kinky.........
Ενταξει  υποκειμενικά είναι αυτά, άλλος μπορεί να πάει και να τη δει και να πει ότι είναι χοντρουλα ,άλλος ότι είναι ακριβώς όπως τη θελει..προσωπικά ούτε εμένα δε με χαλανε  τα "περιττά "που έχει και όσο για το πρόσωπο συμφωνώ απόλυτα, σκέτη τσοντα  ειναι,ειδικά όταν τον καταπίνει μέχρι το λαρύγγι και πνιγεται και σε κοιτάζει στα μάτια.. :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom