natassa serbia
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2010
- Like
- 0
Εύα ΠΟΡΝΟ ΣΤΑΡ
Εύα ΠΟΡΝΟ ΣΤΑΡ
και γιατί κρύβεται αφού είναι πορνοσταρ;Ποια ειναι αυτη η Ευα παιχτες?
Emilia Barakκαι γιατί κρύβεται αφού είναι πορνοσταρ;
σωστος ο παικτης!Emilia Barak
πωπωπω φοβερό νέο....βλέπω να κλείνει όλα τα υπόλοιπα ιδρύματα με την τόση πελατεία που θα έχει....κάτσε να βγάλω χαρτάκι προτεραιότητας...Επαναλειτουργει απο την ερχομενη Παρασκευη το Κωνσταντινουπολεως 59, ανακαινισμενο, υπο νεα διευθυνση.
Τιμες απο 30 ευρω και ανεβαινει αναλογα το προγραμμα
Εργαζομενο κοριτσι η Ξενια, η γνωστη ξανθια απο Κηφισου 30 και πολλα ακομα ιδρυματα.
λαγε ελα πμ..πωπωπω φοβερό νέο....βλέπω να κλείνει όλα τα υπόλοιπα ιδρύματα με την τόση πελατεία που θα έχει....κάτσε να βγάλω χαρτάκι προτεραιότητας...
Επαναλειτουργει απο την ερχομενη Παρασκευη το Κωνσταντινουπολεως 59, ανακαινισμενο, υπο νεα διευθυνση.
Τιμες απο 30 ευρω και ανεβαινει αναλογα το προγραμμα
Εργαζομενο κοριτσι η Ξενια, η γνωστη ξανθια απο Κηφισου 30 και πολλα ακομα ιδρυματα.
Ειπαμε να την τιμησουμε στον νεο σας χωρο και φαγαμε ηττα! Η Βικαρα ειναι αλλου για αλλου!!!Σήμερα απόγευμα κοντά σας η ΒΙΚΥ
Τι εννοεις Μανωλη; Ειχε κατεβασει κανα μπουκαλι βοτκα;Ειπαμε να την τιμησουμε στον νεο σας χωρο και φαγαμε ηττα! Η Βικαρα ειναι αλλου για αλλου!!!
Μαλλον κατι τετειο! Βεβαια δεν μυριζε η αναπνοη της,επισης μου ειπε οτι Παρασκευη δουλευει στο 12 και μετα παει στην πατριδα της! Στο καλο Βικαρα μου, εχω γραψει και κριτικη για την χθεσινη φολα που εφαγα στο 16! Περιμενω εγκριση...Τι εννοεις Μανωλη; Ειχε κατεβασει κανα μπουκαλι βοτκα;
Ειναι η κοπελα που εργαστηκε σαν call girl σαν Ελπιδα.Για την Σίντυ από Βριλλησού 46 ξέρουμε τίποτα;
Δες στο Κατεχάκη 8guyw ασχετο:Για την Αρτεμις την ελληνιδα στο στουντιο de paris εχουμε καμια εντυπωση???εχει δοκιμασει κανεις???
θα βρισκομαι αθηνα σημερα και θα θελα την βοηθεια σας.ευχαριστω.