Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
πάντως οι "άτιμοι" έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας....όποια κοπέλα θέλουν...την έχουν...
Λαγέ δίκιο έχεις ,το νέα κοπέλα δεν ταιριάζει, θα το διορθώσω άμεσα, όσο για το όποια θέλουμε την έχουμε...ένα πρέπει να ξέρεις :2funny:...ότι μας θέλουν και αυτές ;) να είσαι καλά σε περιμένουμε να σου δώσουμε λίγο από κοκαλάκι, κομματάκι κοκαλάκι άλλος? :2funny:

prokkroustis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλά εκεί στους "Γερμανούς" μας περνάνε για χαιβάνια εντελώς?? άκου η Τζοβάνα νέα κοπέλα.... :2funny: :2funny: εκτός αν εννοούν για τον όμιλο...

αν είναι αυτή που νομίζω δούλευε μέχρι πρότινος στο συγγρού 108

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αν είναι αυτή που νομίζω δούλευε μέχρι πρότινος στο συγγρού 108
Για αυτη μιλαμε.
Την γνωστη Τζοβαννα με μεγαλη θητεια στον Μεγαλεξανδρο, συνεχεια στον ομιλο Μελαντίας κλπ και μεχρι προσφατα στο Συγγρου 108.
Πλεον στην "Γερμανικη"αλυσιδα.

;) ;) ;) ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.158
Πόντοι
25.467

Στον "όμιλο" σας τα προκαταρκτικά χρεώνονται πλέον ως έξτρα και περιλαμβάνονται μόνον στα πιο ακριβά προγράμματα;

Άν όχι, παρακαλώ πληροφορήστε και την δίδα Άρτεμη.  :)

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Ετυχε σημερα κατά τις 9 να περασω με ένα φιλο μου από Κασσάνδρας,δεν είμαι στουντιάκιας και δεν ξερω τιποτε για τις κοπέλλες εκει,ηθελε να δει καποια για να περασει σε καποιες μερες,αν του αρεσε. Δε θα γραψω λοιπον τιποτε,μιας και δε μου πεφτει λογος για τις κοπελλες εκει,απλά μας εκανε εντυπωση η ομορφιά μιας κοπελλας,Ελενα την ειπε  η τσατσά,στο ισογειο που δουλευει συνηθως η γνωστη Λαουρα. Ηταν ισαξια της σε γκέλ,με υπεροχο στηθος . Αυτά  για να ενημερωσω οσους τυχον ενδιαφέρονται για κατι το εξαιρετικο. Μεσα δεν ξερω τι κανει,μονο για εμφανιση μιλαω. Να πω ότι  οι φωτογραφιες της είναι εντελως αποτυχημένες και την αδικουν.Ας κοιταξουν να κανουν μια φωτογραφιση της προκοπης.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ετυχε σημερα κατά τις 9 να περασω με ένα φιλο μου από Κασσάνδρας,δεν είμαι στουντιάκιας και δεν ξερω τιποτε για τις κοπέλλες εκει,ηθελε να δει καποια για να περασει σε καποιες μερες,αν του αρεσε. Δε θα γραψω λοιπον τιποτε,μιας και δε μου πεφτει λογος για τις κοπελλες εκει,απλά μας εκανε εντυπωση η ομορφιά μιας κοπελλας,Ελενα την ειπε  η τσατσά,στο ισογειο που δουλευει συνηθως η γνωστη Λαουρα. Ηταν ισαξια της σε γκέλ,με υπεροχο στηθος . Αυτά  για να ενημερωσω οσους τυχον ενδιαφέρονται για κατι το εξαιρετικο. Μεσα δεν ξερω τι κανει,μονο για εμφανιση μιλαω. Να πω ότι  οι φωτογραφιες της είναι εντελως αποτυχημένες και την αδικουν.Ας κοιταξουν να κανουν μια φωτογραφιση της προκοπης.
είναι πολύ καλή και στα ενδότερα...χαλαρή, ήρεμη, με πολύ καλές υπηρεσίες και ιδιαίτερα στοματικό ενώ και στο σεξ είναι "δυνατή", δεν τεμπελιάζει...από τις πολύ αξιόλογες περιπτώσεις..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Απογευματινή καταδρομική μετά από καφέ με τον bk1981, στην περιοχή της Δάφνης και συγκεκριμένα στο Μπουζιάνη2. Στόχος η Λίντα, μετά από αρκετούς μήνες μετά την πρώτη μας συνάντηση...Καθότι πρώτη μέρα Αθήνα μετά τις διακοπές, ήθελα ένα δυνατο start up για την νέα πορνική σεζόν.  Και πράγματι η Λίντα μου το προσέφερε...Κορμάρα, με ενισχυμένο στήθος, εκπληκτική περιφέρεια και καλοσχηματισμένη, ωραίο πρόσωπο και πεντακάθαρη...Πολύ χιούμορ, ωραίες ατάκες και από υπηρεσίες....η γνωστή Λίντα....Στοματικό και καραμέλωμα...αρκιντάκια για ώρα, καλή ανταπόκριση στο δικό μου και στο σεξ ακούραστη και συμμετοχική...άνεση χρόνου αξιοσημείωτη και υπέροχη συμπεριφορά...Λεπτομέρειες στην κριτική... :cheesy: :cheesy:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Λαγέ δίκιο έχεις ,το νέα κοπέλα δεν ταιριάζει, θα το διορθώσω άμεσα, όσο για το όποια θέλουμε την έχουμε...ένα πρέπει να ξέρεις :2funny:...ότι μας θέλουν και αυτές ;) να είσαι καλά σε περιμένουμε να σου δώσουμε λίγο από κοκαλάκι, κομματάκι κοκαλάκι άλλος? :2funny:
άμα φέρεις μια συγκεκριμένη...θα σε γεμίσω...χρυσάφι.... :grin: :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Στον "όμιλο" σας τα προκαταρκτικά χρεώνονται πλέον ως έξτρα και περιλαμβάνονται μόνον στα πιο ακριβά προγράμματα;

ωχ....οσμίζομαι ότι φάγατε "άγια" φόλα?? :grin: :grin:

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0

Καλημέρα ,θα το ψάξω, στο υπόσχομαι, αν γίνεται στείλε μου π.μ., με λεπτομέρειες, στούντιο, ημερομηνία να όχι ακριβώς στο περίπου, τι της ζήτησες και σου είπε ότι χρεώνεται εξτρά κ.τ.λ., για να είμαι πιο συγκεκριμένος μαζί της, σε ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση, και φυσικά όχι τα προκαταρτικά δεν χρεώνονται επιπλέον.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Καλημέρα ,θα το ψάξω, στο υπόσχομαι, αν γίνεται στείλε μου π.μ., με λεπτομέρειες, στούντιο, ημερομηνία να όχι ακριβώς στο περίπου, τι της ζήτησες και σου είπε ότι χρεώνεται εξτρά κ.τ.λ., για να είμαι πιο συγκεκριμένος μαζί της, σε ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση, και φυσικά όχι τα προκαταρτικά δεν χρεώνονται επιπλέον.
επιτέλους "καρφώθηκες" μόνος σου... :2funny: :2funny: είσαι άντρας λοιπόν.... :grin: :grin:ξέρεις τι γίνεται?? ό,τι και να πεις σε κάποια κοπέλα, δεν πρόκειται να αλλάξει εάν η ίδια αρχικά δεν το κατέχει το "άθλημα" και αν κατά δεύτερον αν δε θέλει κιόλας..είναι θέμα το πόσο σοβαρά βλέπει η κάθε κορασίδα τη δουλειά της και πως αντιμετωπίζει τον πελάτη/παρτενέρ της....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.158
Πόντοι
25.467

Kαλημέρα και σε εσάς.

Επειδή (από ό,τι βλέπω), το ύφος και η διατύπωση του σχολίου μου σας οδήγησε σε κάποια παρανόηση, εξηγούμαι.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε χτές Δευτέρα 11/8/2014, στο Στούντιο Κατεχάκη 8. Πλήρωσα το αντίτιμο που αντιστοιχεί στο "βασικό" πρόγραμμα. Τα "προκαταρκτικά" της κυρίας περιορίστηκαν σε κάποια σκόρπια αγγίγματα, και σε κάποιες "πόζες" που λάμβανε για να  θαυμάσω την ομολογουμένως όμορφη εικόνα της και να την θωπεύσω εγώ.  Στην παρότρυνση μου να γίνει κάπως πιο "διαχυτική", φυσικά και δεν μου ζήτησε χρηματα. Ανταποκρίθηκε όμως από διστακτικά έως αρνητικά.

Για να είμαι ακριβοδίκαιος μαζι της, στο υπόλοιπο μέρος ήταν αρκετά πιο συμμετοχική. Βέβαια, με τον τρόπο που "δουλεύει*", δηλαδη διπλή προφύλαξη και περισσή ποσότητα λιπαντικού κατά την κολπική συνουσία,  η αίσθηση είναι κάπως περιορισμένη.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

*Δικός της χαρακτηρισμός.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Tωρα το μεσημερι στη κωνσταντινουπολεως
92α δυο κοπελες,η στελλα και η εβελινα
Η στελλα ειναι φοβερος μελαγχροινος κοντοπουτανος mlf μ εντονη σεξουαλικη αυρα παρομοια με αυτη που ειχε μια παλια καταπληκτικη κινεζορωσιδα στην αριστομενους 72 πριν παρα πολλα χρονια
Απορω πως δεν εχει γραφτει κατι γι αυτη..μειον το μετριο προσωπο αλλα φοβερο πισω συστημα
Η εβελινα,επισης απο τσεχια οπως αναφερθηκε,ειναι πανεμορφη καστανη κοπελα,ψηλη με κορμι πλουσιο σε καμπυλες.Παραπεμπει εμφανισιακα στην κελυ του ιδιου ομιλου
94 η εμιλυ,ξανθια,αλλο κορμι,λεπτο,γυρω στο 1,70,φοβερη επιδερμιδα λεια στην αφη,ιδανικη για την εφαρμογη ολων των στασεων του καμα-σουτρα
92 οροφος αννα,ξανθια παχουλη με ζουμερο στηθος
Με ειχαν καβλωσει τοσο πολυ οι αλλες κοπελες που μ ενα αγγιγμα της εγκεφαλικα τουλαχιστον μ ερεθισε και αυτη=)
130 μαιρη,μελαγχροινη με μαυρα μακρια μαλλια,εμφανιστηκε με κοκκινο διαφανες φορεμα στ οποι φαινοταν ο ευμεγεθης σε νορμαλ πλαισια πισινος της σε σχεση με το υπολοιπο κορμι
Γυρω στο 1,70 ,ομορφο σχετικα προσωπο,αμιλητη στο σαλονι
Ο χωρος και η εισοδος της κοπελας μου θυμισε την ατμοσφαιρα των οικων ανοχης τη δεκαετια του 80

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα μαθαινω τα στουντιο και επειδη ειχα τρακ δεν την αναγνωρισα
Η ιζαμπελα που ξερω εγω στη φωκαιας 17 παντως δεν ηταν

Απογευμα
Φωκαιας
17 οροφος ιζαμπελα από φυλης 92 παλιοτερα ως τζουλια και φυσικα από το ισογειο του 17

poutanocarnivore

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες. Έχουμε τίποτα πληροφορίες για αυτή ?
Έχω καιρό να την δω στο rotation των μαγαζιών. Μας άφησε για άλλες πολιτείες?
Επίσης δεν έχει καμία σχέση με την Νικολ από Θησέως 35 am I right?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Η στελλα ειναι φοβερος μελαγχροινος κοντοπουτανος mlf μ εντονη σεξουαλικη αυρα παρομοια με αυτη που ειχε μια παλια καταπληκτικη κινεζορωσιδα στην αριστομενους 72 πριν παρα πολλα χρονια
Απορω πως δεν εχει γραφτει κατι γι αυτη..μειον το μετριο προσωπο αλλα φοβερο πισω συστημα
Η εβελινα,επισης απο τσεχια οπως αναφερθηκε,ειναι πανεμορφη καστανη κοπελα,ψηλη με κορμι πλουσιο σε καμπυλες.Παραπεμπει εμφανισιακα στην κελυ του ιδιου ομιλου
Mαλλον ειδες την Σισυ...που οντως φερνει πολυ στην Κελυ....κι οχι την Εβελινα(πρωην Τζανα,Τζουλια,Ιζαμπελα)απο Κασσανδρας,Φυλης 92,Φωκαιας 17 κλπ που ξεκινησε την καριερα της πριν απο 3 χρονια περιπου! :thumbsup:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697

πολυ ομορφη ενημερωση φιλε xilnik!!!
αυτη η ρωσιδα που λες με τα ασιατικα χαρακτηριστικα ξεκινησε οντως σαν στουντιοκοριτσο απο το Αριστομενους 72, εκανε καποια περασματα απο βριλησου 36 και καποια αλλα στουντιο και μεχρι και πριν 1 χρονο και κατι κατα περιοδους εμφανιζοτανε σε καποια παρακμιακα μασατζιδικα
ειχε παρει πολλα κιλα προς το τελος και ειχε γινει αγνωριστη δυστυχως. εκτοτε χαθηκαν τα ιχνη της
ηταν πολυ καλη αλλα και ιδιαιτερη περιπτωση εκδιδομενης

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
επιτέλους "καρφώθηκες" μόνος σου... :2funny: :2funny: είσαι άντρας λοιπόν.... :grin: :grin:ξέρεις τι γίνεται?? ό,τι και να πεις σε κάποια κοπέλα, δεν πρόκειται να αλλάξει εάν η ίδια αρχικά δεν το κατέχει το "άθλημα" και αν κατά δεύτερον αν δε θέλει κιόλας..είναι θέμα το πόσο σοβαρά βλέπει η κάθε κορασίδα τη δουλειά της και πως αντιμετωπίζει τον πελάτη/παρτενέρ της....
Καλά εσύ δεν το ήξερες ε?? :2funny: πονηρούλη είσαι και μαρτυριάρης ;)

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Καλησπέρα παίδες. Έχουμε τίποτα πληροφορίες για αυτή ?
Έχω καιρό να την δω στο rotation των μαγαζιών. Μας άφησε για άλλες πολιτείες?
Επίσης δεν έχει καμία σχέση με την Νικολ από Θησέως 35 am I right?
Καλησπέρα φίλε μας  αποσύρθηκε  οριστικά από ότι φαίνεται, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και ένα σωρό κόσμο να αναστενάζει για πάρτη της ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom