Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (5 μέλη και 13 επισκέπτες)

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Άντε να δούμε και στην πράξη τι θα πει,εγώ πάντως τη φοβάμαι την δουλειά...ξεπετοκατάσταση προβλέπω,μακάρι να βγω ψεύτης.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.491
Πόντοι
506
Σαββατο στο Βριλησσου 42 - Σαμανθα + Γκαμπριελα. Φριντα + Αλεξια. Μαργκω + Μονικα  :-* :-* :-*

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Λοιπόν αναγνωριστικό πέρασμα από το Ισμήνης για την πορνοστάρ...

Αρκετά εντυπωσιακή με ωραίο σώμα αλλά όχι τόσο μεγάλο στήθος όπως στις φώτος...Φορούσε ένα κορμάκι μαύρο όταν βγήκε στο σαλόνι...Τυπικό σαλονάρισμα με ένα απλό ciao...Ήμουν σε σκέψεις να περάσω να μην περάσω τελικά αποχώρησα και το άφησα για άλλη μέρα...Μαζί μου στο σαλόνι και ένας συναγωνιστής ο οποίος την επέλεξε...Μόλις δε πλήρωσε η Reggina τον ακολούθησε στο δωμάτιο αλλά την σταμάτησε η υπηρεσία εξηγώντας της πως δεν πρέπει να πάει κατευθείαν...  :grin: Λέτε και οι υπηρεσίες να είναι σύντομες...Το πρόγραμμα μαζί της ξεκινάει από 60!
Κοντά της η Μορένα η οποία ήταν απασχολημένη και η Κέντρα η οποία ήταν αρκετά σέξυ σήμερα αλλά δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα για τις υπηρεσίες της... :huh:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αφου αφενος :

δεν εχει νοημα να αρχισω να γραφω ονοματα γιατι σε αυτες τις περιπτωσεις δεν μπορεις να εισαι σιγουρος και πολυ ευκολα πεφτεις εξω αλλα ορισμενες ειναι εντελως αντροφατσες ρε παιδι μου......δεν ξερω......

τοτε πως με τοση σιγουρια παροτρυνεις τους υπευθυνους της αλυσιδας πως :

παντως μερικες απο τις κοπελες σας βγαζουν ματι πως ειναι πρωην αγορακια........πρεπει να το δειτε λιγο αυτο το θεμα........

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Λοιπόν αναγνωριστικό πέρασμα από το Ισμήνης για την πορνοστάρ...

Αρκετά εντυπωσιακή με ωραίο σώμα αλλά όχι τόσο μεγάλο στήθος όπως στις φώτος...Φορούσε ένα κορμάκι μαύρο όταν βγήκε στο σαλόνι...Τυπικό σαλονάρισμα με ένα απλό ciao...Ήμουν σε σκέψεις να περάσω να μην περάσω τελικά αποχώρησα και το άφησα για άλλη μέρα...Μαζί μου στο σαλόνι και ένας συναγωνιστής ο οποίος την επέλεξε...Μόλις δε πλήρωσε η Reggina τον ακολούθησε στο δωμάτιο αλλά την σταμάτησε η υπηρεσία εξηγώντας της πως δεν πρέπει να πάει κατευθείαν...  :grin: Λέτε και οι υπηρεσίες να είναι σύντομες...Το πρόγραμμα μαζί της ξεκινάει από 60!
Κοντά της η Μορένα η οποία ήταν απασχολημένη και η Κέντρα η οποία ήταν αρκετά σέξυ σήμερα αλλά δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα για τις υπηρεσίες της... :huh:
θα συμφωνησω απολυτα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Τι ωρα περασες βρε ?
Εγω πηγα γυρω στις 23:30 και τις ειδα..........
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
παντως μερικες απο τις κοπελες σας βγαζουν ματι πως ειναι πρωην αγορακια........πρεπει να το δειτε λιγο αυτο το θεμα........
Μερικές; τι εννοείς καλέ μας φίλε; "Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα" παραφράζοντας το άσμα του δάντη αλλιώς πάει η βαλίτσα για να εκτεθείς ανεπανόρθωτα, εκτός από αυτές, που σου έγραψε ο ινδιάνος και την Ντόρα που φωνάζει από μακριά δεν παίζει καμμιά άλλη. Όσο για τις προαναφερθείσες δεν το κρύψαμε άλλωστε ούτε εμείς ούτε αυτές. Καλημέρα σε όλους και παρακαλώ πολύ να είμαστε πιο τεκμηριωμένοι και με πραγματικά περιστατικά να αιτιολογούμε τα γραφόμενα μας και όχι να χρησιμοποιούμε την τεχνική του πυροτεχνήματος.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Τζινα Ελληνιδα ετων 30, λεει στις κυριες.....Θα ειναι στην πρωϊνη σημερα στο Συγγρου 144
Απο τις φωτο και την ηλικια φτιαχνομαι απιστευτα, αλλα μια και εργαζεται στην "αλυσιδα" λεω να ρωτησω τους ειδημονες για να μην τα κλαψω τα €€€
Ξερει κανεις τπτ;
Σε τρώει παλικάρι μου να ξαναγίνεις κοψοχέρης.......και ζητάς ευλογία!!!
Υπάρχει περίπτωση καμμια απο αυτες να παιξει διπλα στα δικά σου στανταράκια? Και δεν έχεις και ένα ......
Λιγος αυτοσεβασμός δεν βλάπτει!!!

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.061
Πόντοι
5.845
Σε τρώει παλικάρι μου να ξαναγίνεις κοψοχέρης.......και ζητάς ευλογία!!!
Υπάρχει περίπτωση καμμια απο αυτες να παιξει διπλα στα δικά σου στανταράκια? Και δεν έχεις και ένα ......
Λιγος αυτοσεβασμός δεν βλάπτει!!!
Προσπαθω να διευρινω τους οριζοντες δρασης μου.....να μη μενω στασιμος, αλλα δε βοηθας.
Οπως και να εχει, ο Λαγος ειπε "οτι βλεπεις και χαμογελο που μαγνητιζει", ηλικιακα ειναι εκει που πρεπει 30+ , συνεπως ..... :knockinb: :knockinb:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Studio 12: New Renata

Πολύ καλό σαλονάρισμα και στησιμο!! Κατι που η Αννιτα ήταν απασχολημένη κάτι που με τράβηξε το χαμόγελο πέρασα. Ομορφο παιδί με ωραιο σωμα και στηθος!! Πολύ ωραίο τρίψιμο και χαμουρεμα. ΑΛΛΑ: Ειναι καθαρά περίπτωση hard PSE σε δυνατούς ρυθμούς και όσο και να προσπάθησα να αλλάξω το στυλ δεν έπαιξε....
Θεωρώ οτι καποιος που ψάχνει PSE στυλ θα περάσει πολύ καλά γιατί το έχει και απο διάθεση και απο στύλ, αλλά για GFE δεν.....

Να περνάτε καλά!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Προσπαθω να διευρινω τους οριζοντες δρασης μου.....να μη μενω στασιμος, αλλα δε βοηθας.
Οπως και να εχει, ο Λαγος ειπε "οτι βλεπεις και χαμογελο που μαγνητιζει", ηλικιακα ειναι εκει που πρεπει 30+ , συνεπως ..... :knockinb: :knockinb:
Προχώρα ελεύθερα ο γκρεμός είναι μπροστά σου.........
Επειδή όμως ο ορίζοντας είναι 360 μοιρες θα σου πρότεινα να ξανακοιτάξεις!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
.χθες βράδυ με συνοδεία καλών φίλων όπως ο cheyenne, mpouzoklidos,sotirof και άρχοντα69 στο Xbar επικρατούσε σχετιική ησυχία, οπότε μετά από μικρή αναμονή, ήρθε και η μελαχροινή καμπυλόγραμμη Βραζιλιάνα, η Μαριάννα στο τραπέζι μας...Αφού "τα είπαμε", ανεβήκαμε επάνω όπου πέρασα αρκετά καλά, χωρίς να μπορώ να πω ότι ήταν η αξέχαστη εμπειρία...πολύ ωραίο κορμί και με καλοσχηματισμένη περιφέρεια, ενισχυμένο στήθος αλλά με μέτρια δουλειά, καθαρό και ευωδιαστό αιδοίο....Η κοπέλα έκανε ό,τι ήξερε και μπορούσε για να περάσω καλά, με πολλές εναλλαγές στάσεων, αρκετό πάθος και υπομονή...αλλά κάτι...έλειπε...Λεπτομέρειες στην κριτική...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
To studio και το προσωπικό του έχοντας μια πολυετή γνώση και εμπειρία σε παροχή σεξουαλικών και χαλαρωτικών υπηρεσιών προς το "κυρίαρχο" φύλο...
για άλλη μια φορά καινοτομεί και παρουσιάζει για πρώτη φορά σε πανευρωπαικό επίπεδό ένα μοναδικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα αποκλειστικά και μόνο για άντρες άνω των σαράντα ετών., το 40plus.

To 40plus έχει σχεδιαστεί για τους άντρες που τους ενδιαφέρει περισσότερο το ταξίδι παρά ο προορισμός , για τους άντρες που από οδηγοί αγώνων έγιναν καπετάνιοι της ζωής και ξέρουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή με έναν τρόπο μοναδικό.
Το 40plus σαν πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί και στηθεί με έμφαση στον περισσότερο χρόνο παραμονής της κοπέλας μαζί σας, στην κοινωνική επαφή/γνωριμία (social time), σε χαλαρωτικές και antistress υπηρεσίες massage ενώ η σεξουαλική του πλευρά παρέχει όλες σχεδόν τις γνωστές υπηρεσίες μας.

*Το κόστος του 40plus ανέρχεται στα 80€
*Δεν έχετε παρά να το ζητήσετε από τις υπηρεσίες υποδοχής μας ή ακόμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας με ένα mail στο filis104@hotmail.gr ρωτώντας μας για την πιο κατάλληλη κοπέλα για εσάς με βάση την ατομική σας αισθητική και φαντασίωση.
Σας ευχόμαστε και σας υποσχόμαστε ,καλές αξέχαστες στιγμές.

www.imagebam.com/image/b3c515317572641] [/URL]

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
To studio και το προσωπικό του έχοντας μια πολυετή γνώση και εμπειρία σε παροχή σεξουαλικών και χαλαρωτικών υπηρεσιών προς το "κυρίαρχο" φύλο...
για άλλη μια φορά καινοτομεί και παρουσιάζει για πρώτη φορά σε πανευρωπαικό επίπεδό ένα μοναδικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα αποκλειστικά και μόνο για άντρες άνω των σαράντα ετών., το 40plus.

Να υποθέσω ότι κι εμείς που είμαστε 40 minus μπορούμε να το απολαύσουμε το πρόγραμμα.
Δεν πιστεύω να ζητάτε και πιστοποιητικό γεννήσεως?  :)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Να υποθέσω ότι κι εμείς που είμαστε 40 minus μπορούμε να το απολαύσουμε το πρόγραμμα.
Δεν πιστεύω να ζητάτε και πιστοποιητικό γεννήσεως?  :)

:2funny: :2funny: :2funny:
αν σου αρεσει αυτο το μοτιβο προσεγγισης/επαφης γιατι οχι ? ;)
οταν ειναι στειλε και ενα προσωπικο μυν απο πριν να βρουμε ποια θα σου ταιριαξει και περισσοτερο  ;)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.314
Πόντοι
5.435
Πέρασμα μετά τις 12 το βράδυ από το Κασσάνδρας 8 και την Μαρίνα. Εμφανίστηκε με κόκκινο ολόσωμο φόρεμα, κολλητό και φαντάζεστε τι έπαθα. Ένιωθα το έμφραγμα σιγά σιγά, να μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και η θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο.
Για να μην πω η τοπ αυτή τη στιγμή στα Αθηναϊκά στούντιο από θέμα εμφάνισης και υπηρεσιών, σίγουρα στις τοπ 3.

Και για να μην αδικήσω την Βάλια που ήταν με τα πολιτικά, πολύ σέξυ και εκείνη, από τα πιο όμορφα πρόσωπα στα στούντιο.

Σύντομα επαναληπτική και με τις 2.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Πέρασμα μετά τις 12 το βράδυ από το Κασσάνδρας 8 και την Μαρίνα. Εμφανίστηκε με κόκκινο ολόσωμο φόρεμα, κολλητό και φαντάζεστε τι έπαθα. Ένιωθα το έμφραγμα σιγά σιγά, να μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και η θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο.
Για να μην πω η τοπ αυτή τη στιγμή στα Αθηναϊκά στούντιο από θέμα εμφάνισης και υπηρεσιών, σίγουρα στις τοπ 3.

Και για να μην αδικήσω την Βάλια που ήταν με τα πολιτικά, πολύ σέξυ και εκείνη, από τα πιο όμορφα πρόσωπα στα στούντιο.

Σύντομα επαναληπτική και με τις 2.
απορώ πως κρατήθηκες και δεν πέρασες με τη Μαρίνα...όλα στο κόκκινο...στο κατακκόκινο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom