kouklendes
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πηρα τηλ αλλα μου ειπανε οτι ειναι μια τζουλια αμα θυμαμαι καλα... τεσπα θα το ψαξω λιγο ακομα...thanks
Η νέα Βικυ της Τριγγετοαλυσίδας είναι η Βικυ του Κασσάνδρας σε μελαχρινό ή άσχετο?
και δυνατή μέσα. έτσι τουλάχιστον ήταν.Πω, πω! Τί αγριόμουνο έχει γίνει!
Πρέπει να είναι το πιο εντυπωσιακό μουνί στην Ελλάδα, αν και "εκ μετατροπής"...
και δυνατή μέσα. έτσι τουλάχιστον ήταν.
και πόσο είχε πάει το "έξω " τύπε; αν επιτρέπεται...Και "έξω" (εκτός στούντιο) που την είχα πάρει κάποιες φορές πέρυσι, "άγριο άλογο" ήταν η Βικάρα!
Τσαντίζεται βέβαια εύκολα και τα παίρνει, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος...
Βαριοτανε τοτε που επαιρνε 200αρια. Φαντασου με τα 50ρικα....Για να την ακουμπησεις θα ειναι εξτρα χρεωση.
Ειδικα στα συγκεκριμενα μαγαζια που μετρανε το δευτερολεπτο, η τυπισσα ταιριαζει μια χαρα
και πόσο είχε πάει το "έξω " τύπε; αν επιτρέπεται...
thanks man100 full service, με άνεση ώρας, ενδεχομένως και σε δικό της χώρο. Δεν ξέρω αν τον έχει ακόμα τον ίδιο, αλλά αυτός δεν ήταν και πολύ της προκοπής, οπότε την επόμενη προτίμησα να δώσω ακόμα 22 ευρώ στο Λακόμπα.
Το ειχε κατεβασει στα 250 μια εποχη λογω κρισης!!Τώρα είναι όντως η γνωστή Κίμπερλυ σε ντέλο; Υπάρχουν φωτός της, γιατί δεν είδα.
Αν είναι πάντως τα 200άρια δεν φτάνανε όταν ήταν σιτιτούρι. 300 έπαιρνε! ;)
Βραδυ - Μαργκω + Σασα :-*Τεταρτη στο Βριλησσου 42 :-* Παολα. Παολα + Ρεγγινα. Μονικα + Σασα. :-* :-* :-*
δεν την ειδα με τα ματια μου, αλλα εμαθα πως προκειται οντως για την ΚΙΜ.Αν δεν μπει υπευθυνη/ος να το επιβεβαιωσει δεν το πιστευω!. Θα ηθελα να ηξερα πως εβγαλε χαρτια γιατρου και αδεια (σικ) για να δουλεψει!
Κανεις κατι ερωτήσεις .....Αν δεν μπει υπευθυνη/ος να το επιβεβαιωσει δεν το πιστευω!. Θα ηθελα να ηξερα πως εβγαλε χαρτια γιατρου και αδεια (σικ) για να δουλεψει!
δεν την ειδα με τα ματια μου, αλλα εμαθα πως προκειται οντως για την ΚΙΜ.
γιατι λες ομως για την αδεια και τα χαρτια γιατρου? δεν σε καταλαβα.
Φιλε Lucent,Δεν υποννοω τιποτα για υγεια αλλα για τις πιο πολλες κοπελες τα στουντιο εχουν χαρτια απο γιατρο αν τα ζητησεις. Εβγαλε μηπως αδεια εργασιας σαν ιεροδουλη η Κιμπερλυ?
Ο μπουρδελιαρης τεντεν το επιασε το νοημα!!
Αααααααα και αν διαβασεις την δευτερη κριτικη μου, το μωρο αντεχει "κακουχιες". Τωρα τι βγαζει στον καθενα ειναι εντελως υποκειμενικο. Αλλοι την βγαζουν ψυγειο αλλοι παγοβουνο
δεν την ειδα με τα ματια μου, αλλα εμαθα πως προκειται οντως για την ΚΙΜ.
γιατι λες ομως για την αδεια και τα χαρτια γιατρου? δεν σε καταλαβα.