CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εχουμε τον τροπο και τα μυσυικα μας.....Καλα βρε ινδιανε πως και δεν τρομαζουν οταν μπουκαρετε σε σπιτι?
Εχουμε τον τροπο και τα μυσυικα μας.....Καλα βρε ινδιανε πως και δεν τρομαζουν οταν μπουκαρετε σε σπιτι?
Ισως την Βάλια, η την Φαιη αμα την βρω σήμερα.που σκοπευεις ινδιανε??
Ισως την Βάλια, η την Φαιη αμα την βρω σήμερα.
Ισως κατι εκτος προγραμματος
Αναλογα που θα "κινηθουμε"
θα δειξει......
καποιες φορες περναω απο εκει γυρνωντας απο τη δουλεια, ή παμε και παιρνουμε να φαμε στη δουλεια απο διπλα απο τους Κοτοπουλαδες κανα βρωμικο αυτες τις πονηρες ωρες, οποτε θα εχω το νου μου αν σας πετυχω καμμια φορα, θα μου κανετε την τιμη να εχω την αποκλειστικοτητα να μαθω πρωτος την ενημερωση πριν δημοσιευτει στο μπου?Η περιοδεία τελείωσε στις 03:15 στον "πειναλεο" για σουβλακια φυσικά.
Οχι χθες ειχαμε αποκλειστικα τσαρκα ανευ καταθεσεως.
Σημερα ισως..........
σε πια στουντιο εργάζονται αυτες???Ισως την Βάλια, η την Φαιη αμα την βρω σήμερα.
Η Φαιη ηταν χθες στο Κωνσταντινουπολεως 92Α, η βαλια στο Κασσανδρας 8σε πια στουντιο εργάζονται αυτες???
Φυσικακαποιες φορες περναω απο εκει γυρνωντας απο τη δουλεια, ή παμε και παιρνουμε να φαμε στη δουλεια απο διπλα απο τους Κοτοπουλαδες κανα βρωμικο αυτες τις πονηρες ωρες, οποτε θα εχω το νου μου αν σας πετυχω καμμια φορα, θα μου κανετε την τιμη να εχω την αποκλειστικοτητα να μαθω πρωτος την ενημερωση πριν δημοσιευτει στο μπου?
Ισως την Βάλια, η την Φαιη αμα την βρω σήμερα.
Ισως κατι εκτος προγραμματος
Αναλογα που θα "κινηθουμε"
θα δειξει......
την διαβασα βιαστικα....Η Φαιη ηταν χθες στο Κωνσταντινουπολεως 92Α, η βαλια στο Κασσανδρας 8
Τα εχω γραψει αναλυτικα στην ενηεμρωση
Μαλλον δεν την διαβασες
Οκ, θα εχω το νου μου ;)Φυσικα
;) ;) ;) ;)
Αυτο δεν το ξερωδουλεύει σήμερα η Φαίη ;
δεν την έχω δει πουθενά σε βάρδιες
Το καλυτερο, ειναι τηλεφωνακι...Αυτο δεν το ξερω
Πολλες φορες ομως τα προγραμματα ειναι αναξιοπιστα
Το καλυτερο, ειναι τηλεφωνακι...
Ναι συμφωνω απολυτα, απλως εννοουσα μονο για καταθεσηναι αλλα έτσι χάνεται η μαγεία της τσάρκας
εκτος αν έχεις στόχο μονο την κατάθεση
Ναι συμφωνω απολυτα, απλως εννοουσα μονο για καταθεση
Ξεχωρα οτι η τσαρκα αποτελει ιεροτελεστια για εναν συναγωνιστη και η στοχευμενη καταθεση θεωρειται το ιδιο ιεροτελεστια για μενα προσωπικα...
δουλεύει σήμερα η Φαίη ;
δεν την έχω δει πουθενά σε βάρδιες