Νυχτερινή καταδρομικη με τον bouzoklido στο Γκαζοχωρι στην 3η βάρδια. Είδαμε τα εξής.
Κ4 πάνω η Άννα η μελαχρινή καλλονή του ομίλου σαλοναρισε με μαύρα εσώρουχα, πάθαμε την πλάκα μας αμφότεροι. Έχει ομορφυνει παρα πολύ και μπήκε στο πρόγραμμα για νέα δοκιμή καθότι είχε τιμηθεί στο παρελθόν αρκετές φορές.
Κ4β κάτω. Η Μίκη, ξανθιά με λίγα κιλά παραπάνω από την τελευταία φορά που την είχαμε δει.
Κ4γ η Σαβίνα γνωστή και ως Αλεξάνδρα, λεπτή μέση δαχτυλίδι με ενίσχυση στο στήθος φέρνει λίγο στην Ελένη Φουρειρα
Κ6 η Ιρενα το τσεχικο καθαρόαιμο.
Κ3 κάτω η Λουίζα όχι κάτι το εντυπωσιακό, το κορίτσι της διπλανής πόρτας.
Κ3 πάνω η Ναταλυ η ξανθιά εντυπωσιακή γυναίκα με εμφανώς λιγότερα κιλά από την τελευταία φορά που την είχα δει στο βουνό. Μας καυλαντισε αρκετά και τους 3 και ήθελε να μας πάρει παρτούζα. Το σκεφτόμασταν αρκετά σοβαρά, αλλά λίγο ότι το μαγαζί έχει μικρά δωμάτια, λίγο ότι δεν είχαμε τελειώσει την τσάρκα μας δεν ενδωσαμε. Πάντως η γυναίκα με καυλωσε αρκετά με αποτέλεσμα να γυρίσω και να την τιμήσω λίγο αργότερα. Θα ακολουθήσει κριτική.
Κ8 δεξιά η Τζούλια το πολωνικό τανκς.
Κ8 αριστερά η Ελίζα όμορφη με φοβερό σώμα τιμήθηκε από τον 3ο της παρέας με όχι καλές εντυπώσεις. Τελικά το μάτι μου έμαθε να κόβει αρκετά καθότι κάτι μου έλεγε μέσα μου όταν την είδα να μην προχωρήσω και δικαιωθηκα.
Κροκεών 6 η Σελινα ξανθιά ψηλή κοπέλα με ενισχυμένο στήθος, σανιδοκωλλα, και Μάγια η καινούρια κοπέλα πολύ όμορφη για το γούστο μου, καστανοκοκκινα μαλιά, κορμαρα με μικρό στήθος φοβερό πίσω σύστημα και όμορφο πρόσωπο. Ο mpouzoklidos δεν μπόρεσε να αντισταθεί και προχώρησε στα ενδότερα. Στα συν της κοπέλας ότι έμεινε μέσα περίπου στη μισή ώρα.
Σε ερώτηση προς την τσα2 για το ενδεχόμενο να μπούμε και οι 3 για παρτούζα και με τις 2 κοπέλες αρνήθηκε λέγοντας μας αν θέλουμε μόνο 2 με μία κοπέλα. Και Ναταλυ μας κατάφερνε και τους 3 μόνη της.
Φυσικά στο τέλος ακολούθησε βρώμικο στο γνωστό στέκι μας. Che & px για λίγο δεν σας πρόλαβα καθότι είχε περάσει η ώρα και είχα καβαλήσει τον τυφώνα γιατί έπρεπε να σηκωθώ νωρίς. Τα χαιρετίσματα μου και στους 2.