Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
αφου εχει γνωμη ο ιδιος των αλλων τη τον απασχολη?

Εσένα τί σε ενδιαφέρει γιατί με απασχολεί εμένα;
Θα παίξουμε την κολοκυθιά;

Θα μπορούσα π.χ. να ήμουν ο "μάνατζέρ" της και να με ενδιέφερε η γνώμη του κοινού για την "προστατευόμενή μου! ;)
Που ξέρεις;

Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0

Θα μπορούσα π.χ. να ήμουν ο "μάνατζέρ" της και να με ενδιέφερε η γνώμη του κοινού για την "προστατευόμενή μου! ;)
Που ξέρεις;
Χμ …….
Προσπαθείς να ανακαλύψεις τι παραμύθι σου έχουν σερβίρει ε  ????? :headbang: :headbang:
Μην το παίρνεις βαριά ,,,,,,,, όλες οι κυρίες του χώρου σερβίρουν παραμύθια !!!!!!!!!!!!!  :tickedoff:

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Που ξέρεις;
θα μπορουσε η εισαι ?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Mια απορία. Η κοπέλα έχει στα Κασσάνδρας ένα χρόνο και Μ.Ο. πελατών 15 στη βάρδια μας κάνει 4.500 πελάτες! Πως στο καλό δεν έχει ούτε μία κριτική (εκτός από τις παλιές της Βριλλησού). Πολύ καλή είναι και το κρύβετε, πολύ κακή και δεν θέλετε να την θυμάστε, ή εντελώς αδιάφορη;

Δεύτερη απορία (άσχετη). Η Μελίνα του ιδίου ομίλου είναι Ελληνίς-Ελληνίς, ή Ελληνίς-Αλβανίς. Δεν έχει τεράστια σημασία αλλά αν ξέρει κάποιος απαντά.

γιατρέ αφού σε κόπτει τόσο πολύ να μάθεις,εγώ προσωπικά την έχω βάλει στο στόχο για άμεση δοκιμή τις προσεχείς ημέρες ;)

Υ.Γ θα γράψω και κριτική για να σου φύγει η απορία.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Τίποτις από τα δύο...... Believe me!

Μην του το χαλάς τώρα!
Πλάκα έχουν οι διάφορες υποθέσεις ορισμένων!
Και περί προστασίας, "παραμυθιών" κλπ.

Λοιπόν για να φεύγουν οι απορίες! Τη κοπέλα την έχω συναντήσει αρκετές φορές, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού που μας πέρασε, εκτός στούντιο.
ΔΕΝ είμαι νταβατζής της, ΟΥΤΕ μου έχει πουλήσει κανένα παραμύθι. Απλά την θεωρώ πολύ αξιόλογο άτομο και μάλιστα η γνώμη μου είναι πως η θέση της δεν είναι στα ντέλα με την προϊστορία που έχει στο χώρο της τέχνης και της σόου μπιζ.
Καμιά βίζιτα εν τάξει, λίγο πολύ όλες οι καλλιτέχνιδες και οι της σοόυ μπιζ κάνουν πλέον, λόγω κρίσης.

Έχω να την συναντήσω αρκετούς μήνες πλέον και πιθανότατα ίσως δεν την ξανασυναντήσω.
Αυτά!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Μπορεί να φαίνεται ότι είναι για γέλια, αλλά κάθε άλλο έτσι είναι. Ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του gian δε μπορούν να φτάσουν οι περισσότεροι από εδώ μέσα (σε οποιοδήποτε επίπεδο).

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
θα μπορουσε η εισαι ?

Κύριε εξυπνάκια!
Αν όντως ήμουν θα είχα φιάξει ο ίδιος 4-5 προφίλς και θα είχα γράψει κριτικές και θα είχα ζητήσει να κάνουν το ίδιο πολλοί φίλοι μου από εδώ μέσα. Και να είσαι σίγουρος πως έχω πάρα πολλούς και θα το είχαν κάνει αν τους το ζητούσα! ;)

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μην του το χαλάς τώρα!
Πλάκα έχουν οι διάφορες υποθέσεις ορισμένων!
Και περί προστασίας, "παραμυθιών" κλπ.

Λοιπόν για να φεύγουν οι απορίες! Τη κοπέλα την έχω συναντήσει αρκετές φορές, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού που μας πέρασε, εκτός στούντιο.
ΔΕΝ είμαι νταβατζής της, ΟΥΤΕ μου έχει πουλήσει κανένα παραμύθι. Απλά την θεωρώ πολύ αξιόλογο άτομο και μάλιστα η γνώμη μου είναι πως η θέση της δεν είναι στα ντέλα με την προϊστορία που έχει στο χώρο της τέχνης και της σόου μπιζ.
Καμιά βίζιτα εν τάξει, λίγο πολύ όλες οι καλλιτέχνιδες και οι της σοόυ μπιζ κάνουν πλέον, λόγω κρίσης.

Έχω να την συναντήσω αρκετούς μήνες πλέον και πιθανότατα ίσως δεν την ξανασυναντήσω.
Αυτά!
Mια απορία. Η κοπέλα έχει στα Κασσάνδρας ένα χρόνο και Μ.Ο. πελατών 15 στη βάρδια μας κάνει 4.500 πελάτες! Πως στο καλό δεν έχει ούτε μία κριτική (εκτός από τις παλιές της Βριλλησού). Πολύ καλή είναι και το κρύβετε, πολύ κακή και δεν θέλετε να την θυμάστε, ή εντελώς αδιάφορη;

Δεύτερη απορία (άσχετη). Η Μελίνα του ιδίου ομίλου είναι Ελληνίς-Ελληνίς, ή Ελληνίς-Αλβανίς. Δεν έχει τεράστια σημασία αλλά αν ξέρει κάποιος απαντά.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Κύριε εξυπνάκια!
Αν όντως ήμουν θα είχα φιάξει ο ίδιος 4-5 προφίλς και θα είχα γράψει κριτικές και θα είχα ζητήσει να κάνουν το ίδιο πολλοί φίλοι μου από εδώ μέσα. Και να είσαι σίγουρος πως έχω πάρα πολλούς και θα το είχαν κάνει αν τους το ζητούσα! ;)
εγω ειμαι εξυπνακιας η εσυ που μια τα λες ετσι και μια τα λες αλλιως?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
εγω ειμαι εξυπνακιας η εσυ που μια τα λες ετσι και μια τα λες αλλιως?

Φίλε δεν το συνεχίζω! Ο ένας από τους δυο μας είναι λίγο λειψός στο μυαλό, ίσως να είμαι κι εγώ.
Πάντως δεν είμαι χθεσινός εδώ μέσα και η πορεία μου είναι γνωστή. Δεν γράφτηκα προχθές στο σάιτ.
Ξεκίνα να διαβάζεις τα 5.000+ ποστς μου και μετά ξαναπές μου την γνώμη σου, διότι τώρα δεν δικαιούσαι!

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
  Απλά την θεωρώ πολύ αξιόλογο άτομο και μάλιστα η γνώμη μου είναι πως η θέση της δεν είναι στα ντέλα με την προϊστορία που έχει στο χώρο της τέχνης και της σόου μπιζ.

Ήταν κάποια γνωστή φίλε; Γιατί παρόλο που έχει και πρόσωπο στις φωτογραφίες δεν μου θυμίζει κάτι..

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε δεν το συνεχίζω! Ο ένας από τους δυο μας είναι λίγο λειψός στο μυαλό, ίσως να είμαι κι εγώ.
Πάντως δεν είμαι χθεσινός εδώ μέσα και η πορεία μου είναι γνωστή. Δεν γράφτηκα προχθές στο σάιτ.
Ξεκίνα να διαβάζεις τα 5.000+ ποστς μου και μετά ξαναπές μου την γνώμη σου, διότι τώρα δεν δικαιούσαι!
μην τρελενεσαι ολοι εχουμε περασει ασχημη φαση στη ζωη μας.....το οτι εχεις 5000 ποστ δεν μου λεει τιποτα...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
μην τρελενεσαι ολοι εχουμε περασει ασχημη φαση στη ζωη μας.....το οτι εχεις 5000 ποστ δεν μου λεει τιποτα...

Ελπίζω τουλάχιστον να σου λέει κάτι το γεγονός ότι έχει "πάρει" ότι (αξιόλογο) κινείται. :rolleyes:

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Ελπίζω τουλάχιστον να σου λέει κάτι το γεγονός ότι έχει "πάρει" ότι (αξιόλογο) κινείται. :rolleyes:

παίχτες ο γιατρός ξέρει τι και γιατί το γράφει...είναι από τους πιό εγκυρους εδώ μέσα, μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι τέτοιοι...όσο για τη Ζέτα, απλά δνε παίζετια και σαφώς είναι επιπέδου cg ή ακόμα και ct....φυσικά για όσους δεν τους ενδιαφέρουν τα διορθωμένα ατυχήματα, όπως εγώ.....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ήταν κάποια γνωστή φίλε; Γιατί παρόλο που έχει και πρόσωπο στις φωτογραφίες δεν μου θυμίζει κάτι..

Ήταν "μούσσα" του Κώστα Ρήγου και είχε χορέψει (και χορογραφήσει) σε αβάν γκαρντ παραστάσεις σύγχρονου κλασσικού χορού.
Δεν είχε τύχει να την δω γιατί αυτά παραείναι "προχωρημένα" για το γούστο μου.
Παράλληλα χόρευε σε νυχτερινά μαγαζιά. Πάολα, Μαζωνάκη.

Αλλά φαίνεται πως ο χορός δεν έχει λεφτά...

Από κάποιον έχω μάθει πως και η άλλη κοπέλα που ανέφερα, η Μελίνα (που δεν την έχω καν συναντήσει) έχει παιδεία κλασσικού χορού.

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                                                 
PROGRAMMA GIA TRITI 22.01.2013.

*KATEXAKI 8:
11-20 NIKOL    20-06 IMAN

*THISEOS 35:
10-20 BIANCA  20-06 VICTORIA

makrixeris

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δουλευει η πενη σημερα στο 36 ?

ενα τηλ να παρω να ρωτησω ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom