kolomagoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αφου εχει γνωμη ο ιδιος των αλλων τη τον απασχολη?Την κάτωθι:
αφου εχει γνωμη ο ιδιος των αλλων τη τον απασχολη?Την κάτωθι:
αφου εχει γνωμη ο ιδιος των αλλων τη τον απασχολη?
Χμ …….Εσένα τί σε ενδιαφέρει γιατί με απασχολεί εμένα;
Θα παίξουμε την κολοκυθιά;
Θα μπορούσα π.χ. να ήμουν ο "μάνατζέρ" της και να με ενδιέφερε η γνώμη του κοινού για την "προστατευόμενή μου! ;)
Που ξέρεις;
θα μπορουσε η εισαι ?Εσένα τί σε ενδιαφέρει γιατί με απασχολεί εμένα;
Θα παίξουμε την κολοκυθιά;
Θα μπορούσα π.χ. να ήμουν ο "μάνατζέρ" της και να με ενδιέφερε η γνώμη του κοινού για την "προστατευόμενή μου! ;)
Που ξέρεις;
Mια απορία. Η κοπέλα έχει στα Κασσάνδρας ένα χρόνο και Μ.Ο. πελατών 15 στη βάρδια μας κάνει 4.500 πελάτες! Πως στο καλό δεν έχει ούτε μία κριτική (εκτός από τις παλιές της Βριλλησού). Πολύ καλή είναι και το κρύβετε, πολύ κακή και δεν θέλετε να την θυμάστε, ή εντελώς αδιάφορη;
Δεύτερη απορία (άσχετη). Η Μελίνα του ιδίου ομίλου είναι Ελληνίς-Ελληνίς, ή Ελληνίς-Αλβανίς. Δεν έχει τεράστια σημασία αλλά αν ξέρει κάποιος απαντά.
θα μπορουσε η εισαι ?
Τίποτις από τα δύο...... Believe me!
Τίποτις από τα δύο...... Believe me!
θα μπορουσε η εισαι ?
Mια απορία. Η κοπέλα έχει στα Κασσάνδρας ένα χρόνο και Μ.Ο. πελατών 15 στη βάρδια μας κάνει 4.500 πελάτες! Πως στο καλό δεν έχει ούτε μία κριτική (εκτός από τις παλιές της Βριλλησού). Πολύ καλή είναι και το κρύβετε, πολύ κακή και δεν θέλετε να την θυμάστε, ή εντελώς αδιάφορη;Μην του το χαλάς τώρα!
Πλάκα έχουν οι διάφορες υποθέσεις ορισμένων!
Και περί προστασίας, "παραμυθιών" κλπ.
Λοιπόν για να φεύγουν οι απορίες! Τη κοπέλα την έχω συναντήσει αρκετές φορές, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού που μας πέρασε, εκτός στούντιο.
ΔΕΝ είμαι νταβατζής της, ΟΥΤΕ μου έχει πουλήσει κανένα παραμύθι. Απλά την θεωρώ πολύ αξιόλογο άτομο και μάλιστα η γνώμη μου είναι πως η θέση της δεν είναι στα ντέλα με την προϊστορία που έχει στο χώρο της τέχνης και της σόου μπιζ.
Καμιά βίζιτα εν τάξει, λίγο πολύ όλες οι καλλιτέχνιδες και οι της σοόυ μπιζ κάνουν πλέον, λόγω κρίσης.
Έχω να την συναντήσω αρκετούς μήνες πλέον και πιθανότατα ίσως δεν την ξανασυναντήσω.
Αυτά!
εγω ειμαι εξυπνακιας η εσυ που μια τα λες ετσι και μια τα λες αλλιως?Κύριε εξυπνάκια!
Αν όντως ήμουν θα είχα φιάξει ο ίδιος 4-5 προφίλς και θα είχα γράψει κριτικές και θα είχα ζητήσει να κάνουν το ίδιο πολλοί φίλοι μου από εδώ μέσα. Και να είσαι σίγουρος πως έχω πάρα πολλούς και θα το είχαν κάνει αν τους το ζητούσα! ;)
εγω ειμαι εξυπνακιας η εσυ που μια τα λες ετσι και μια τα λες αλλιως?
Απλά την θεωρώ πολύ αξιόλογο άτομο και μάλιστα η γνώμη μου είναι πως η θέση της δεν είναι στα ντέλα με την προϊστορία που έχει στο χώρο της τέχνης και της σόου μπιζ.
Καμιά βίζιτα εν τάξει, λίγο πολύ όλες οι καλλιτέχνιδες και οι της σοόυ μπιζ κάνουν πλέον, λόγω κρίσης.
μην τρελενεσαι ολοι εχουμε περασει ασχημη φαση στη ζωη μας.....το οτι εχεις 5000 ποστ δεν μου λεει τιποτα...Φίλε δεν το συνεχίζω! Ο ένας από τους δυο μας είναι λίγο λειψός στο μυαλό, ίσως να είμαι κι εγώ.
Πάντως δεν είμαι χθεσινός εδώ μέσα και η πορεία μου είναι γνωστή. Δεν γράφτηκα προχθές στο σάιτ.
Ξεκίνα να διαβάζεις τα 5.000+ ποστς μου και μετά ξαναπές μου την γνώμη σου, διότι τώρα δεν δικαιούσαι!
μην τρελενεσαι ολοι εχουμε περασει ασχημη φαση στη ζωη μας.....το οτι εχεις 5000 ποστ δεν μου λεει τιποτα...
Ελπίζω τουλάχιστον να σου λέει κάτι το γεγονός ότι έχει "πάρει" ότι (αξιόλογο) κινείται.
Ήταν κάποια γνωστή φίλε; Γιατί παρόλο που έχει και πρόσωπο στις φωτογραφίες δεν μου θυμίζει κάτι..