zidane68
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σταμάτα να σπαμάρεις λαγέ......ομοιος ομοιω αεί πελαζει(κ οποίος κατάλαβε κατάλαβε) ;)
Σταμάτα να σπαμάρεις λαγέ......ομοιος ομοιω αεί πελαζει(κ οποίος κατάλαβε κατάλαβε) ;)
Σταμάτα να σπαμάρεις λαγέ......
άντε να δεις εσύ και ενημέρωσέ μας
όταν η κοπέλα είναι επαγγελματίας και αυτή που πρέπει να είναι, βλέπε Λίντα Πένυ κλπ, δε πάνε να χτυπάνε το κώλο τους κάτω η υπηρεσία και τα αφεντικάΓια το θέμα που αναφέρθηκε πιο πάνω, αν δηλαδή το μαγαζί επηρεάζει την συμπεριφορά της κοπέλας, επειδή έχω δεί πολλές φορές την ίδια κοπέλα σε διαφορετικά μαγαζιά η απάντηση είναι ναι την επηρεάζει. Τώρα βέβαια αν την κοπέλα την βλέπεις συνεχώς,είσαι δηλαδή προσωπικός πελάτης εκεί θα αγνοήσει τα πάντα. Μου εχει τύχει κοπέλα να τσακωθεί μπροστά μου με την υπηρεσία λέγοντας της " εσύ μπορεί να μην τον ξέρεις αλλά σε εμένα έρχεται συνέχεια". Αλλά αν η κοπέλα δεν σε ξέρει θα πάει με την πολιτική του μαγαζιού. Και βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει και η υπηρεσία. Μου έχει τύχει και το αντίθετο, η υπηρεσία να με ξέρει η κοπέλα όχι, αλλά η υπηρεσία την ενημέρωσε.
Καποια στιγμη θα ξανακανω.
φιλος τη δοκίμασε κ εμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις...φιλιά παντού, στοματικό για σεμινάρια, πολύ πάθος στο κρεβάτι, της αρέσουν τα προκαταρτικά κ δε βιάζεται...θα την τιμήσω σύντομα. Κ το κυριότερο, πολύ γλυκιά κοπέλα...για τη Βερόνικα από Κασσάνδρας καμιά πληροφορία υπάρχει άραγε??
Γλυκια σαν παγωτο....... Κ το κυριότερο, πολύ γλυκιά κοπέλα...
Πέρασε κανείς από Βριλλησού 42,να μας πει για την Βίβιαν;
Συμφωνώ απόλυτα!!Για το θέμα που αναφέρθηκε πιο πάνω, αν δηλαδή το μαγαζί επηρεάζει την συμπεριφορά της κοπέλας, επειδή έχω δεί πολλές φορές την ίδια κοπέλα σε διαφορετικά μαγαζιά η απάντηση είναι ναι την επηρεάζει. Τώρα βέβαια αν την κοπέλα την βλέπεις συνεχώς,είσαι δηλαδή προσωπικός πελάτης εκεί θα αγνοήσει τα πάντα. Μου εχει τύχει κοπέλα να τσακωθεί μπροστά μου με την υπηρεσία λέγοντας της " εσύ μπορεί να μην τον ξέρεις αλλά σε εμένα έρχεται συνέχεια". Αλλά αν η κοπέλα δεν σε ξέρει θα πάει με την πολιτική του μαγαζιού. Και βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει και η υπηρεσία. Μου έχει τύχει και το αντίθετο, η υπηρεσία να με ξέρει η κοπέλα όχι, αλλά η υπηρεσία την ενημέρωσε.