Επ'ευκαιρία καθόδου μου στο Γκάζι για να παρακολουθήσω τον αγώνα της Εθνικής, μίνι τσάρκα στα περίχωρα.
Κασσάνδρας 3(κάτω): Το θαύμα της φύσης που ακούει στο όνομα Λάουρα. Αν ζούσαμε στην Αμερική το στήθος της θα ήταν αντικείμενο επιστημονικής μελέτης και θα χρησιμοποιούνταν ως πρότυπο στην κατασκευή της τέλειας γυναίκας. Δεν περιγράφω άλλο!!!
Κασσάνδρας 3 (πάνω): Αλίκη και Μαρίζα. Αδύνατες, αδιάφορο πρόσωπο και μικρό στήθος, ξανθιά η μία, μελαχρινή η άλλη. Γενικώς πολύ μακριά απ'τα στάνταρ τα δικά μου και γενικά της αλυσίδας.
Κασσάνδρας 6: Το δίδυμο πορνοστάρ Εμμανουέλα και Τζούλια. Πληθωρική η πρώτη, μελαψή και πιο αδύνατη η δεύτερη, και οι δύο όμως με πολύ προκλητικό σαλονάρισμα. Οι φαν της PSE θα ενθουσιαστούν.
Κασσάνδρας 4Γ: Καταλίνα, ήτοι η γνωστή Τζούλια του Αμνέζια, η οποία επανέκαμψε μετά από αποχή ενός μήνα περίπου. Ψηλή, εντυπωσιακή γυναικάρα με καμπύλες που ονειρεύεται ο κάθε άντρας. Πραγματική κρεβατογεμίστρα. ;) Μιλώντας εκ'πείρας πρόκειται για έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς εμφάνισης-απόδοσης που κυκλοφορούν στην πιάτσα.
Κασσάνδρας 4Β: Μόνικα. Ξανθιά, μεσαίου ύψους, με (μάλλον) ενισχυμένο στήθος. Δε με συγκίνησε ιδιαίτερα.
Κασσάνδρας 4 (πάνω): Η γνωστή και μη εξαιρετέα μελαχρινή καλλονή Άννα.
Μεγ. Αλεξάνδρου 133: Δύο κοπέλες από τη Ρουμανία παρούσες. Πρώτη βγήκε η
Μικαέλα, η γνωστή μελαχρινή κούκλα του Αμνέζια. Μ'ένα σώμα ανατομικό θαύμα που ανταγωνίζεται επάξια αυτό της Λάουρας, και έχοντας αποκομίσει άριστες εντυπώσεις από τις πρόσφατες συνευρέσεις μας, τη θεωρώ μία από τις τοπ στουντιοεπιλογές αυτή την εποχή. Μαζί της η Νικόλ, πιπίνι με μικρό στήθος και μεγάλη περιφέρεια.
Κωνσταντινουπόλεως 94: Παρούσα ήταν μια ακόμη Λάουρα, αγνώστου εθνικότητας, για την οποία η ευγενέστατη υπηρεσία είπε πως της έχουν πει (ποίοι;) ότι είναι "αστέρι στο δωμάτιο". Μεσαίου ύψους, με μεγάλο φυσικό στήθος, γλυκό πρόσωπο αλλά και με μια κομπινεζόν που θα ταίριαζε περισσότερο στη θεία μου την Αννιώ. Πολύ συνεσταλμένη επίσης.
Κωνσταντινουπόλεως 92Α: Εργαζόμενες κορασίδες ήταν η Μαρία η ψηλή και η Έμιλυ. Πολύ επιθετικό σαλονάρισμα, όπως συνηθίζεται στη συγκεκριμένη αλυσίδα, αλλά παρότι και οι δύο έχουν καλές κριτικές στο ενεργητικό τους, εντούτοις ο σωματότυπος τους είναι μακριά απ'αυτό που αναζητάω.
Κωνσταντινουπόλεως 80: Το πασίγνωστο πλέον δίδυμο Ντορίνα και Λάουρα.
Μετά το θρίαμβο της Εθνικής επίσκεψη σε δύο ακόμη ευαγή ιδρύματα.
Φυλής 104: Μαρίνα, Ελένη και Πάμελα στελέχωναν τη νυχτερινή βάρδια του στούντιο. Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν το ψυχρό και αδιάφορο σαλονάρισμα τους. Και να πεις ότι οι κοπέλες ήταν Ρωσσίδες.
Αθηνών 318: Η υπηρεσία μας παρουσίασε την Γκαλίνα/Γαλήνη και την Έμιλυ. Κοντούλα, με εντυπωσιακό στήθος αλλά ανύπαρκτη περιφέρεια η πρώτη, μελαψή με αδύνατο καλογυμνασμένο σώμα και πολύ ευχάριστη παρουσία η δεύτερη. Η υπηρεσία δυστυχώς δεν υπήρξε ιδιαίτερα διαφωτιστική σε ερώτηση μου σχετικά με την τύχη των Νίκι, Σιμόνα ("λείπουν σε διακοπές").