giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Στη νυχτερινή βάρδια θα είναι η Ανούσκα κ. Λίτσα?
Την Ζέτα που την είδες στο πρόγραμμα?
Σάρα λέει για το βράδυΣτη νυχτερινή βάρδια θα είναι η Ανούσκα κ. Λίτσα?
Ναι αλλά στο θρέντ δίνει άλλο πρόγραμμα!!Αν δεις www.vrilissou60-kato.com/schedule]εδώ[/url] λέει για Ζέτα
Σάρα λέει για το βράδυ
Η Ανουσκα θα επιστρεψει σε λιγες μερεςΣτη νυχτερινή βάρδια θα είναι η Ανούσκα κ. Λίτσα?
Συναγωνιστες μολις γυρισα απ το βουλιαγμενης 144 οτι και να γραψω θα ειναι λιγο για την λιντα,με διαφορα το καλυτερο στουντιοκοριτσο θα ανεβει κριτικη
τυπε μου αυτο πραγμα δεν μου εχει ξανασυμβει απ το 98 που γυρναω στην πιατσα.μονο η αγνη το πλησιαζε αυτο το επιπεδο γαμησιουΦίλε μου, άργησες λίγο να την ανακαλύψεις, αλλά πετυχες φλέβα χρυσού. Τζακποτ!
Τελικα επιβεβαιωνονται οι καλες κριτικες για τη Λιντα...τυπε μου αυτο πραγμα δεν μου εχει ξανασυμβει απ το 98 που γυρναω στην πιατσα.μονο η αγνη το πλησιαζε αυτο το επιπεδο γαμησιου
εχεις δοκιμασει σαρα απο καρεα 30 κτυπε μου αυτο πραγμα δεν μου εχει ξανασυμβει απ το 98 που γυρναω στην πιατσα.μονο η αγνη το πλησιαζε αυτο το επιπεδο γαμησιου
σωστοςτυπε μου αυτο πραγμα δεν μου εχει ξανασυμβει απ το 98 που γυρναω στην πιατσα.μονο η αγνη το πλησιαζε αυτο το επιπεδο γαμησιου
Τελικα επιβεβαιωνονται οι καλες κριτικες για τη Λιντα...
Και επισης χαιρομαι οταν ανταλλασονται καλοπροαιρετα αποψεις απο τους συναγωνιστες.
Ετσι βγαινουμε ολοι κερδισμενοι πιστευω.
τύπε και εγώ από τον Πειραιά τραβιέμαι, αλλά η Λίντα είναι κορυφή και αξίζει να πας ως εκεί.Συναγωνιστες δεν εχω δοκιμασει σαρα,αννιτα και τζοβανα σας ευχαριστω ομως που μου τις προτεινετε αλλωστε αυτο ειναι το νοημα να βοηθαμε ο ενας τον αλλο τυπε ελπιζω να εχεις δικιο για την τζοβανα γιατι η βριλησου κειτεται μακρια απ τον πειραια