Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.975
Πόντοι
19.505
Αυτή την Ιβόννη στο Κασσάνδρας την έχει πάρει κανείς να μας πει τι παίζει; Είναι πολύ ωραίο μωρό.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απότι βλέπω στο ιντερνετικό προγραμμα επανεμφανίζεται η Βαλέρια στην Ορχιδέα μετά από αρκετό καιρό.
Ανθρακας ο θησαυρος
Πληροφοριες αναφερουν πως δυτυχως ειναι συνονιμια.........

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.242
Πόντοι
2.310
Ανθρακας ο θησαυρος
Πληροφοριες αναφερουν πως δυτυχως ειναι συνονιμια.........

Κριμα!

Μπέρδεμα όμως. Χτες στο banner είχε τη φωτο της. Μάλιστα σήμερα έχουν ανέβει οι φωτο της (οι τελευταίες πριν αποχωρήσει) στο σαιτ (ΚΟΠΕΛΕΣ) του Ορχιδεά (χτες δεν τις είχαν βάλει)

mellani1212

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
[size=20pt]MELANI[/size]

:kissass: :kissass: :kissass:
[size=10pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 23/02  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]/Σουεντη - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Σαρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/zeta]Ζετα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/ilona]Ιλονα[/url] - Ρομινα/Λολιτα - www.kassandras4-kato.com/irena]Ιρενα/Σονια[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ιβοννη - www.kassandras4c.com/alexia]Αλεξια (ρωσιδα)[/url] - Καρολινα/Λολιτα
Κασσανδρας 4(πανω): Αμιρα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Μελινα - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): ? - ? - ?
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/paola]Παολα[/url] - www.vrilissou60.com/sonia]Σονια[/url] - www.vrilissou60.com/alexia]Αλεξια (Ρωσιδα)[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Στελλα[/URL] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Στελλα/Σαντρα[/URL] Love/www.thiseos40.com/sofia]Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Σαντρα[/URL] Love

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Κριμα!

Μπέρδεμα όμως. Χτες στο banner είχε τη φωτο της. Μάλιστα σήμερα έχουν ανέβει οι φωτο της (οι τελευταίες πριν αποχωρήσει) στο σαιτ (ΚΟΠΕΛΕΣ) του Ορχιδεά (χτες δεν τις είχαν βάλει)

Φιλε αυτο ειδα και εγω και μαλιστα εκανα επισκεψη ,αλλα οντωs καμμια σχεση δεν ηταν η βαλερια που ξερουμε ολοι φανταζομαι ,ετσι πηρα την απογοητευση μου και εφυγα ,αφου φυσικα εκανα ενα μαθημα στην τσα2 ( με ευγενεια ) διοτι εκανα πολλα χλμ. για παρτη τηs ,σημερα ομωs ειδα οτι εχουν ανεβασει τιs φωτογραφιεS τηs .... τι γινεται τελικα ????

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.975
Πόντοι
19.505
Πρωινή αναγνωριστική τσάρκα στο Βιλησσού 55. Παρούσες Αλίνα (νεαρό ρουμανοπιπινάκι με ωραίο σώμα) και Τζούλια (αν δεν με απατά η μνήμη η γνωστή πιπινοΤζούλια από Παιωνίου 10).

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 8η

Εικόνες, περάσματα, σαλόνια, ματιές, χαμόγελα... Οι ψηφίδες που συνθέτουν το μωσαϊκό της μνήμης μας...

ΤΑΤΟΪΟΥ 71: η Νικόλ. Νεαρή, αδυνατούλα, με ανοιχτόχρωμο μαλλί και κανονικό σώμα. Μεσαίο status.

ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ 64: η Τζούλια. Ωραία, με σκούρα μακριά μαλλιά, με ωραίο...χορταστικό σωματότυπο, και ενδιαφέρον πίσω σύστημα.

Λ. ΑΘΗΝΩΝ 373: η Μαρία. Μελαχρινή, ωραία παρουσία, ψηλή, με γλυκά πιασίματα και λαχταριστό σώμα. Είναι το στυλ της φοιτήτριας της Φιλοσοφικής που δεν είναι μοντέλα ή φαντεζί γκόμενα, αλλά η παρουσία της αποσπά την προσοχή σου την ώρα του μαθήματος και γεμίζει το μυαλό σου με...υγρές φαντασιώσεις!.
Μαζί της η Τζέσσικα. Ελαφρώς πιο αδύνατη, ελαφρώς πιο χαμηλή, πιο προστυχόφατσα και πολύ καλό σώμα.

ΚΗΦΙΣΟΥ 60: η Κάρλα. Μαύρα μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, με καλό στήθος και καλό πισινούλη.

ΚΡΟΚΕΩΝ 6: η Σόνια. Όμορφη, ωραίο σώμα με καλογραμμένες καμπύλες και καμαρωτό σαλονάρισμα. Πολύ καλή συνολικά.
Στην ίδια βάρδια και η Τζέσσικα. Πολύ καλό σώμα, αλλά όσο πλησίαζε προς το μέρος μου, άρχισα να μετράω τα τατουάζ της. Ένα στο δεξί ώμο, ένα στον αριστερό, ένα από δω, ένα από κει... κι έτσι στο τέλος δεν πρόλαβα να παρατηρήσω κάτι άλλο απ' αυτήν...

ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ 40: η Εβελίνα. Γλυκιά και όμορφη παρουσία, σαν τριανταφυλλένια πολιτεία! Ξανθά μακριά μαλλιά, βορειοανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά προσώπου, με επιδερμίδα σαν φίνα λευκή πορσελάνη και άσπρες κίνκυ μπότες ως το γόνατο!
Τρομερά θετική εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι την στιγμή που πλησίαζα στην έξοδο, παραμέρισε την κουρτίνα και εμφανίστηκε και πάλι στην πόρτα της κουζίνας για να με καληνυχτίσει με ένα πολύ ζεστό και γλυκό χαμόγελο, παρόλο που δεν πέρασα στο δωμάτιο. Συμπεριφορά φαινόμενο! Γεγονός πιο σπάνιο κι από...σπάνιο!

ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ 50: η Βίκυ. Μελαχρινή, με κανονικό ύψος και ωραίο κορμί. Με topless μπριόζικο σαλονάρισμα!

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 198: η Άντζυ. Συμπαθητικό πρόσωπο, μαύρα μακριά μαλλιά, κανονικό στήθος και απόλυτα επιθυμητός πισινός! Δυστυχώς με μεγάλο τατουάζ ψηλά στην λεκάνη της...

ΣΥΓΓΡΟΥ 144: η Ρωξάνα. Βγήκε στο σαλόνι topless, φορώντας ένα καυτό καυτό καυτό σκισμένο τζην σορτσάκι!!! Άουτς!!! Ο πόθος και το πάθος ξεκίνησαν μια τρομερή πάλη μέσα μου, με έπαθλο την κυριαρχία των αισθήσεων μου! Μελαχρινή, πολύ όμορφη με το μαλλί χτενισμένο προς τα πίσω. Επίσης, καταπληκτική ρόγα! Το απόλυτο θέλγητρο της!

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 5: η Αλίσια. Νότα από Ρίο στην Αθήνα. "Σοκολατί" παρουσία, αρκετά ψηλή, μελαχρινή, με βραζιλιάνικο πισινό και λοιπά χαρακτηριστικά. Έτοιμη για πασαρέλα στο Σαμπαδρόμιο! Τατουάζ στη μέση της...
Δίπλα της η Σύλβια. Αδυνατούλα, κοντό μαλλάκι. Μεσαίο status στο σύνολο της.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 6: Κλειστό

ΚΑΡΕΑ 30: η Σάρα. "Νυν απολύεις τον δούλον σου δέσποτα, κατά το ρήμα Σου εν ειρήνη, [size=14pt]ότι είδον οι οφθαλμοί μου το σωτήριον Σου!"[/size] ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ 2, 29-33, αναφώνησα ως άλλος Συμεών μόλις είδα την Σάρα Wild thing ολοζώντανη μπροστά μου, στο σαλόνι του Καρέα 30.
Η δωδέκατη προσπάθεια μου να την συναντήσω, ήταν και η τυχερή.
Τι περίεργη που είναι στ' αλήθεια η ζωή... Όλο αυτό το διάστημα πίστευα ότι μόλις θα την συναντούσα θα ούρλιαζα μες στην τρελή χαρά: "θάλαττα, θάλαττα" όπως οι μύριοι του Ξενοφώντα όταν αντίκρυσαν τον Εύξεινο Πόντο, αλλά...
Μάλλον θα φταίει το γεγονός ότι την επισκίασε απόλυτα με την παρουσία της η Σουζάνα!!!
Την κερδίζει κατά κράτος σε όλους τους τομείς! Στο ίδιο στυλ μεν, αλλά πιο όμορφη, πιο ωραίο σώμα, πιο Τσεχόφατσα, πιο χαμογελαστή, πιο τσαχπίνα, πιο πεταχτούλα και πιο λάγνα! Με μια φράση: απίστευτη καυλιάρα!!!
Αμέσως μόλις την είδα υποκλίθηκα στην ευνοούμενη της Θείας Χάριτος!!! Το αίμα άρχισε να τρέχει σαν τρελό στις φλέβες μου!!! Ένα παράφορο αίσθημα γέμισε την ψυχή μου με τρέλα για κάθε είδους ηδονή!!! Σβήνωωωωωωωωω...

ΜΕΛΑΝΤΙΑΣ 50: η Αντζελίνα. Όμορφη ξανθιά. Νεαρή, με ωραίο μοντελέ σώμα και πεταχτό πισινούλη. Χαμογελαστή και ευδιάθετη στο σαλόνι. Εντυπωσιακή παρουσία που σε κερδίζει αμέσως.
Και η Μαρκέλα. Επίσης ομορφούλα. Λίγο πιο αδύνατη απ' την πρώτη, με το ίδιο όμως γλυκό χαμόγελο.

Υ.Γ. Η πτήση έγινε σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Επισκέπτης
1) ΣΥΓΓΡΟΥ 144: η Ρωξάνα. Βγήκε στο σαλόνι topless, φορώντας ένα καυτό καυτό καυτό σκισμένο τζην σορτσάκι!!! Άουτς!!! Ο πόθος και το πάθος ξεκίνησαν μια τρομερή πάλη μέσα μου, με έπαθλο την κυριαρχία των αισθήσεων μου! Μελαχρινή, πολύ όμορφη με το μαλλί χτενισμένο προς τα πίσω. Επίσης, καταπληκτική ρόγα! Το απόλυτο θέλγητρο της!

2) ΚΑΡΕΑ 30: η Σάρα. "Νυν απολύεις τον δούλον σου δέσποτα, κατά το ρήμα Σου εν ειρήνη, [size=14pt]ότι είδον οι οφθαλμοί μου το σωτήριον Σου!"[/size] ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ 2, 29-33, αναφώνησα ως άλλος Συμεών μόλις είδα την Σάρα Wild thing ολοζώντανη μπροστά μου, στο σαλόνι του Καρέα 30. Η δωδέκατη προσπάθεια μου να την συναντήσω, ήταν και η τυχερή.
Τι περίεργη που είναι στ' αλήθεια η ζωή... Όλο αυτό το διάστημα πίστευα ότι μόλις θα την συναντούσα θα ούρλιαζα μες στην τρελή χαρά: "θάλαττα, θάλαττα" όπως οι μύριοι του Ξενοφώντα όταν αντίκρυσαν τον Εύξεινο Πόντο, αλλά τελικά...
Μάλλον φταίει το γεγονός ότι την επισκίασε απόλυτα με την παρουσία της η Σουζάνα!!! Την κερδίζει κατά κράτος σε όλους τους τομείς! Στο ίδιο στυλ μεν, αλλά πιο όμορφη, πιο ωραίο σώμα, πιο Τσεχόφατσα, πιο χαμογελαστή, πιο τσαχπίνα, πιο πεταχτούλα και πιο λάγνα! Με μια φράση: απίστευτη καυλιάρα!!!
Αμέσως μόλις την είδα υποκλίθηκα στην ευνοούμενη της Θείας Χάριτος!!! Το αίμα άρχισε να τρέχει σαν τρελό στις φλέβες μου!!! Ένα παράφορο αίσθημα γέμισε την ψυχή μου με τρέλα για κάθε είδους ηδονή!!! Σβήνωωωωωωωωω...
1)Μουνάρα Μάθιου η κυρά
2)Τύπε η Σάρα κάνει καλό κρεβάτι όμως στάνταρ.Η Σουζάνα ίσως ναι,ίσως όχι ;)
Κανόνισε να τραβηχτώ εκεί κάτω και να'ναι καμιά μέτρια τύπε,θα σε καταρρίψω :grin: :grin: :grin: :grin:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
1)Μουνάρα Μάθιου η κυρά
2)Τύπε η Σάρα κάνει καλό κρεβάτι όμως στάνταρ.Η Σουζάνα ίσως ναι,ίσως όχι ;)
Κανόνισε να τραβηχτώ εκεί κάτω και να'ναι καμιά μέτρια τύπε,θα σε καταρρίψω :grin: :grin: :grin: :grin:

1) Αυτό το καυτό σορτσάκι της lithin, πω πω πω πω πω! Με έστειλεεεεεεεε!!!!!!!

2) Αυτή είναι η ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΟΥ άποψη   :dunno:

Η ζωή είναι γεμάτη ρίσκα και..."καταρρίψεις"   :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Όταν ρώτησα για την Τζίνα, η απάντηση που πήρα ήταν: "λείπει σε διακοπές στην πατρίδα της".

Το άθλημα έχει ρίσκο τύπε.

Όπως άλλωστε και η ζωή η ίδια, ένα ρίσκο είναι...   :dunno:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom