black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.975
- Πόντοι
- 19.505
Αυτή την Ιβόννη στο Κασσάνδρας την έχει πάρει κανείς να μας πει τι παίζει; Είναι πολύ ωραίο μωρό.
Ανθρακας ο θησαυροςΑπότι βλέπω στο ιντερνετικό προγραμμα επανεμφανίζεται η Βαλέρια στην Ορχιδέα μετά από αρκετό καιρό.
Αυτο καταλαβα και εγω. Τοσο γρηγορο περασμα δεν θα εκανε νομιζω... ;)Ανθρακας ο θησαυρος
Πληροφοριες αναφερουν πως δυτυχως ειναι συνονιμια.........
Ανθρακας ο θησαυρος
Πληροφοριες αναφερουν πως δυτυχως ειναι συνονιμια.........
Κριμα!
Μπέρδεμα όμως. Χτες στο banner είχε τη φωτο της. Μάλιστα σήμερα έχουν ανέβει οι φωτο της (οι τελευταίες πριν αποχωρήσει) στο σαιτ (ΚΟΠΕΛΕΣ) του Ορχιδεά (χτες δεν τις είχαν βάλει)
1)Μουνάρα Μάθιου η κυρά1) ΣΥΓΓΡΟΥ 144: η Ρωξάνα. Βγήκε στο σαλόνι topless, φορώντας ένα καυτό καυτό καυτό σκισμένο τζην σορτσάκι!!! Άουτς!!! Ο πόθος και το πάθος ξεκίνησαν μια τρομερή πάλη μέσα μου, με έπαθλο την κυριαρχία των αισθήσεων μου! Μελαχρινή, πολύ όμορφη με το μαλλί χτενισμένο προς τα πίσω. Επίσης, καταπληκτική ρόγα! Το απόλυτο θέλγητρο της!
2) ΚΑΡΕΑ 30: η Σάρα. "Νυν απολύεις τον δούλον σου δέσποτα, κατά το ρήμα Σου εν ειρήνη, [size=14pt]ότι είδον οι οφθαλμοί μου το σωτήριον Σου!"[/size] ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ 2, 29-33, αναφώνησα ως άλλος Συμεών μόλις είδα την Σάρα Wild thing ολοζώντανη μπροστά μου, στο σαλόνι του Καρέα 30. Η δωδέκατη προσπάθεια μου να την συναντήσω, ήταν και η τυχερή.
Τι περίεργη που είναι στ' αλήθεια η ζωή... Όλο αυτό το διάστημα πίστευα ότι μόλις θα την συναντούσα θα ούρλιαζα μες στην τρελή χαρά: "θάλαττα, θάλαττα" όπως οι μύριοι του Ξενοφώντα όταν αντίκρυσαν τον Εύξεινο Πόντο, αλλά τελικά...
Μάλλον φταίει το γεγονός ότι την επισκίασε απόλυτα με την παρουσία της η Σουζάνα!!! Την κερδίζει κατά κράτος σε όλους τους τομείς! Στο ίδιο στυλ μεν, αλλά πιο όμορφη, πιο ωραίο σώμα, πιο Τσεχόφατσα, πιο χαμογελαστή, πιο τσαχπίνα, πιο πεταχτούλα και πιο λάγνα! Με μια φράση: απίστευτη καυλιάρα!!!
Αμέσως μόλις την είδα υποκλίθηκα στην ευνοούμενη της Θείας Χάριτος!!! Το αίμα άρχισε να τρέχει σαν τρελό στις φλέβες μου!!! Ένα παράφορο αίσθημα γέμισε την ψυχή μου με τρέλα για κάθε είδους ηδονή!!! Σβήνωωωωωωωωω...
Ειναι αυτη που δουλευε Φυλης 86;ΣΥΓΓΡΟΥ 144: η Ρωξάνα. Βγήκε στο σαλόνι
1)Μουνάρα Μάθιου η κυρά
2)Τύπε η Σάρα κάνει καλό κρεβάτι όμως στάνταρ.Η Σουζάνα ίσως ναι,ίσως όχι ;)
Κανόνισε να τραβηχτώ εκεί κάτω και να'ναι καμιά μέτρια τύπε,θα σε καταρρίψω
Το άθλημα έχει ρίσκο τύπε.
Το άθλημα έχει ρίσκο τύπε. Άμα ήταν να βιαιοπραγώ για κάθε φόλα που μου είχαν προτείνει φίλοι μου, τώρα θα έκανα παρέα στον Εφραίμ.