118Afroditi118
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αξιος studio scouter.
Respect
CHEYENNE....... μιά δεξαμενή κηροζίνη έκαψε ό Σμήναρχος !!!!
ΕΥΓΕ !!!!!!
Άξιος, άξιος!!! Ένας νέος τσεγιέν γεννιέται. Από το Αχαρνών 106 δεν περνάει κανείς πιά;
μεγαλε δεν παιζεσαι!!
Αλλαγη:[move] Σημερα 10/02 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Σαρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/tzoulia]Τζουλια[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): Σουεντη - Σονια/Σουεντη - Λολιτα/Νεα αφιξη
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Νταιανα - www.kassandras4c.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4c.com/sara]Σαρα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/ilona]Ιλονα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Τατιανα[/URL] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Ιβοννη - www.kassandras6.com/claudia]Κλαουντια[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ/Ιζαμπελα[/URL]
Βριλησου 60(κατω): ? - ? - www.vrilissou60-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/sonia]Σονια[/url] - Τζουλια - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]
Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/paola]Παολα/Στελλα[/URL] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη/Σοφια[/url]
Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]
φυλιανε τυπε τι εγινε?το γυρισες στα στουντιο?ντροπη δικε μουΕνα έκφυλο ξανθό αδύνατο με όνομα Κλαούντια από Βριλ36 και λοιπή αλυσίδα έχει τεστάρει κανείς σας?
τυπε νομιζα οτι απο επαγγελματιας πουτανιαρης το γυρισες στον ερασιτεχνισμοΟχι δικέ μου προς Θεού , είμαι ταγμένος στην κατουρημένη ηδονή της Φυλής , του κυνηγητού με μπιλιαρδοστέκες μεταξύ Κούρδων και στο Φρέντο καπουτσίνο με 1 ευρώ απο τη Ρουμανοκαφετέρια. Απλά έκανα μια βόλτα και ρώτησα κάτι.
ώπα,ώπα!Οχι δικέ μου προς Θεού , είμαι ταγμένος στην κατουρημένη ηδονή της Φυλής , του κυνηγητού με μπιλιαρδοστέκες μεταξύ Κούρδων και στο Φρέντο καπουτσίνο με 1 ευρώ απο τη Ρουμανοκαφετέρια. Απλά έκανα μια βόλτα και ρώτησα κάτι.
Εχω χασει επεισοδια ???καλημερα :-*
μεχρι της 5 στο στουντιο
Κελλυ
Αλεξανδρα
Ρια
Ζιζελ
Εχω χασει επεισοδια ???