Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 132 άτομα (2 μέλη και 130 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Απο το κατω βγηκε,στο πανω τιποτα,πιθανων στο κατω να αλλαζε η βαρδεια,γιατι αποχωρουσε κοπελλα αδυνατη με μαυρο σπαστο μαλλι και μας χαμογελασε,αν υποθεσω οτι αλλαζε η καινουργια και μπορη να υπηρξε μια καθυστερηση το δικαιολογο,αλλα για το πανω καθολου.Εκτος αν το εχουν συστημα να μην ανοιγουν σε παρεες!!

ωραίο μωρό με προκλητικό βλέμμα όταν την αντικρύσαμε να μπαίνει στο τζιπ ;)

η πιο κάλτ εικόνα ήτανε η τσατσά που βγήκε να μας φωνάξει να γυρίσουμε πίσω  :2funny: :2funny:

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ωραίο μωρό με προκλητικό βλέμμα όταν την αντικρύσαμε να μπαίνει στο τζιπ ;)

η πιο κάλτ εικόνα ήτανε η τσατσά που βγήκε να μας φωνάξει να γυρίσουμε πίσω  :2funny: :2funny:
Mονο να μην το βλεπουμε τακτικα :grin: :grin: :grin:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Επίσης:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 198: η Μόνικα είναι μια αρκετά ψηλή κοπέλα! Η πιο εντυπωσιακή παρουσία της τσάρκας μας! Όμορφη, με...δύο μέτρα πόδι! Το μεγαλύτερο μέρος του σώματος της ήταν κρυμμένο κι έτσι δεν μπόρεσα να δω αν έχει κάποιο τατουάζ... Μπήκε στα προσεχώς.

μαλλον σε ξεγελασαν τα παπουτσια της
κατω απο ενα 1,68 μολις κατεβει απο τα τακουνια.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
μαλλον σε ξεγελασαν τα παπουτσια της
κατω απο ενα 1,68 μολις κατεβει απο τα τακουνια.

Διόλου απίθανο  :dunno:  Μπορεί και να 'χεις δίκιο  :thumbsup:

Όταν θα την τιμήσω, θα την ρωτήσω  :)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
το στουντιο Λελας 35, πηγε το απλο προγραμμα στα 30 ευρω.... απο 50 που το ειχε στο παρελθον...

Σήμερα που τηλεφώνησα να ρωτήσω εάν ισχύει, μου απάντησαν ότι η καλύτερη τιμή  που μπορούν να κάνουν στο απλό είναι 40 ευρώ από 50.
Λειτουργεί μόνο το κινητό τηλέφωνο του μαγαζιού.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σήμερα που τηλεφώνησα να ρωτήσω εάν ισχύει, μου απάντησαν ότι η καλύτερη τιμή  που μπορούν να κάνουν στο απλό είναι 40 ευρώ από 50.
Στην Χριστινα που εχω παει δυο φορες...η δευτερη φορα, πριν 15 περιπου ημερες, το απλο 30.... και 50 με ακαποτο!!!Αν τωρα.... τις τελευταιες ημερες, κανανε κωλοτουμπα και αλλαξαν προς τα ανω τις τιμες, δεν το γνωριζω!!!!...

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 04/12  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]/Σουεντη - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλινα - Μαριανα - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αμιρα - Νταιανα/Αμιρα - www.kassandras4-kato.com/sara]Σαρα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Μαριανα - Σαρα - Καρολινα
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/roxani]Ρωξανη[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Μελινα - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ/Ιζαμπελα[/URL]

Βριλησου 60(κατω): Νταιανα - Νεα αφιξη - Σονια
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/monica]Μονικα[/url] - Σονια - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): Ανιτα/www.thiseos40.com/sofia]Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη/Σοφια/Ελλη[/URL] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Ελλη[/URL]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σήμερα που τηλεφώνησα να ρωτήσω εάν ισχύει, μου απάντησαν ότι η καλύτερη τιμή  που μπορούν να κάνουν στο απλό είναι 40 ευρώ από 50.
Σε τηλεφωνικη μου επικοινωνια πριν λιγο, στο κινητο που εχουν,.... μου ειπαν οτι ισχυει 30 ευρω το απλο προγραμμα!!! :)Γιατι εχω σκοπο να παω στην πρωινη Ρωσιδα Ντιανα,αν δεν συναντηθω με μια γκομενα που βγαινω το τελευταιο διαστημα!!!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Σε τηλεφωνικη μου επικοινωνια πριν λιγο, στο κινητο που εχουν,.... μου ειπαν οτι ισχυει 30 ευρω το απλο προγραμμα!!! :)Γιατι εχω σκοπο να παω στην πρωινη Ρωσιδα Ντιανα,αν δεν συναντηθω με μια γκομενα που βγαινω το τελευταιο διαστημα!!!

Δεν ξέρω τί γίνεται. :think:
Τηλεφώνησα στο 6939 093 355 στις 17:27 και η υπηρεσία( ; )με ξένη προφορά ,επέμεινε ότι είναι στα 50 ευρώ.
Ας πάρει τηλέφωνο και κάποιος άλλος να δούμε.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.363
Πόντοι
8.815
ρε παιδια δεν ηξερα που να κανω αυτη την ερωτηση κ την κανω εδω,λογικα λιγο πολυ σχετικο ειναι(πιστευω!),ψαχνω την αφροδιτη η οποια ηταν στανταρ στο στουντιο κηφισου 30 κ σε ενα αλλο στην πειραιως δε θυμαμαι ποιο γιατι δεν πηγα κ ποτε αλλα πηγαινα συνεχεια στη κηφισου 30.εχει ταττοο στον κωλο ειναι λιγακι νταρντανα με βυζαρες με γλυκο προσωπακι κ ναζιαρικη φωνη κατι σαν της πετρουλας.βοηθαει η περιγραφη;;;ευχαριστω guys and keep up the good work!!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Δεν ξέρω τί γίνεται. :think:
Τηλεφώνησα στο 6939 093 355 στις 17:27 και η υπηρεσία( ; )με ξένη προφορά ,επέμεινε ότι είναι στα 50 ευρώ.
Ας πάρει τηλέφωνο και κάποιος άλλος να δούμε.
To τηλ αυτο φιλε μου εχει μεταφερθει στο στουντιο 12 αν δεν κανω λαθος......οποτε πηρες εκει τηλ και οχι στο Λελας 35!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
ρε παιδια δεν ηξερα που να κανω αυτη την ερωτηση κ την κανω εδω,λογικα λιγο πολυ σχετικο ειναι(πιστευω!),ψαχνω την αφροδιτη η οποια ηταν στανταρ στο στουντιο κηφισου 30 κ σε ενα αλλο στην πειραιως δε θυμαμαι ποιο γιατι δεν πηγα κ ποτε αλλα πηγαινα συνεχεια στη κηφισου 30.εχει ταττοο στον κωλο ειναι λιγακι νταρντανα με βυζαρες με γλυκο προσωπακι κ ναζιαρικη φωνη κατι σαν της πετρουλας.βοηθαει η περιγραφη;;;ευχαριστω guys and keep up the good work!!!!
Δουλευει στα Βριλ.42 και Βουλιαγμενης 68!!!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
To τηλ αυτο φιλε μου εχει μεταφερθει στο στουντιο 12 αν δεν κανω λαθος......οποτε πηρες εκει τηλ και οχι στο Λελας 35!!!

Οντως, έχουν ένα σταθερό όμως που δεν λειτουργεί και στο σάιτ τους έχουν το λάθος κινητό.
Οπότε μάλλον ισχύει το 30αρι ;)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Ευνειδών 5 [/b]: Η μελαχρινή Μπέλλα και η ξανθιά Έλλη. Και οι δυο νεαρές αδύνατες, μέτριες σχετικά παρουσίες. Προγράμματα από 20 ευρώ, με «ταβάνι» τα 50 που περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό μόνο από την πλευρά της Έλλης όμως....
...

Εάν το κριτήριο για την κατηγοριοποίηση ενός Οίκου ταχυσυνουσίας, είναι το τίμημα παροχής υπηρεσιών, τότε ο εν λόγω Οίκος πρέπει να ενταχθεί στην κατηγορία των μπουρδέλων, καθότι το τίμημα για την παροχή αφροδίσιων υπηρεσιών ανέρχεται στα €20.

Όσον αφορά τα ως άνω θήλεα, απολαύσαμε τις υπηρεσίες της δνίδος Μπέλας (και όχι μπελάς).
Ευειδής, βραχύσωμη, νεαρότατη.

Κατά τη διάρκεια της συνουσίας, στη μεγαφωνική εγκατάσταση του Οίκου ακούγονταν το megahit "loca people", με το οποίο η νεαρά διασκέδαζε ενώ τον έπαιρνε...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
στο βουλιαγμενης 144 εχει ερθει ενα καινουργιο κομματι που ακουει στο ονομα μπελουτσι(στις φωτο δειχνει καλο)εαν εχει παει καποιος ας μας ενημερωσει

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
στο βουλιαγμενης 144 εχει ερθει ενα καινουργιο κομματι που ακουει στο ονομα μπελουτσι(στις φωτο δειχνει καλο)εαν εχει παει καποιος ας μας ενημερωσει
Τετοια Μουνια θελουμε στα στουντιο κυριοι...
Σημερα το πρωι επι της Μπουζιανη 2
Μπελουτσι κ ξαφνικα ο χρονος σταματησε!
Εχει ρεαλιστικοτατες φωτος στις Κυριες οπου δυστυχως δεν φαινεται η προσωπαρα της!
H ευγενεστατη υπηρεσια καυχιοταν σαν γυφτικο σκεπαρνι οτι τετοια γυναικα δεν εχω ξαναδει!
Εν μερει ειχε ενα δικιο...ενα απο τα 10 ωραιοτερα μουνια που εχω δει στην στουντιοζωη μου μολις σαλοναριζε μπροστα μου χαμογελαστο κ αερατο!
Γυναικαρα με κεφαλαιο Γ...οποιος την δει απο κοντα θα καταλαβει τι εννοω
Περαν τουτου ουδεν...δεν ειχα ουτε χρονο ουτε χρημα!
εμπειρος ανταποκριτης

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ειχε σημερα βαρδια αλλα δεν πηγα απο βδομαδα δεν τη γλιτωνει :fuck1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom