Το γνωριζω, γιατι τις εχω διαβασει, οσες βεβαια εχεται γραψει !!!Ευχαριστουμε πολυ.
Εχουμε κανει και καλυτερες.....
Δεν μπορω να φανταστω, ποσο χρονο κανεται !!!
Χαρας την υπομονη σας !!!
Το γνωριζω, γιατι τις εχω διαβασει, οσες βεβαια εχεται γραψει !!!Ευχαριστουμε πολυ.
Απογευματινή τσαρκούλα με συνοδοιπόρο τον Μάθιου :
Αθανασίας 3 : Βανέσα. Νεαρή μελαχρινή αδύνατη, με ίσια μαλλιά. Καμία σχέση με την Βανέσα από Κηφισού 30 κλπ
Κορέα 30: Ο κυρ Βασίλης άνοιξε την τζαμόπορτα και μας είπε, πως λογω των γεγονότων θα άνοιξαν μετά τις δώδεκα. Θα είναι η Τζίνα με μια άλλη κοπέλα που ακόμα δεν ήξερε ποια θα είναι.
Βουρβαχη 19: Αλίνα. Η γνώση μελαχρινή σταθερή άξια του ομίλου. Ευδιάθετη φιλική και sexy, μιλήσαμε για λίγο στο σαλόνι.
Βουλιαγμένης 83: Σάρα. Αδύνατη καστανή, με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους.
Βουλιαγμένης 68: Λουΐζα. Νεαρή ξανθή, με ίσια μαλλιά, γλυκιά κοπέλα, πολύ ευγενική και ναζιάρα στο σαλόνι. Παλιότερα ατό Μεγάλου Αλέξανδρου 133, και πρόσφατα στο Βριλησσου 42.
Μελαντιας 50: Καρολίνα. Ένα από τα γνωστά ονόματα των Αθηναϊκών studio. Ξανθιά, με ίσια μαλλιά, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, ωραία περιφέρεια. Ευγενική, ομιλητική, πρόσχαρη έκατσε για αρκετή ώρα μαζί μας στο σαλόνι και τα είπαμε.
Μπουζιανη 2: Λολίτα. Ίσως η πιο εντυπωσιακή παρουσία της βραδιάς, μελαχρινή, με σπαστά μακριά μαλλιά σώμα λαμπάδα, ωραίο πρόσωπο. Μαζί της η Τζόυ, η μελαχρινή Ρουμάνα με μακρά θητεία στο Βριλησσου 55. Νομίζω ότι έχει πάρει κάποια κιλά στην περιφέρεια.
Ισμήνης 2: Βικτώρια εκ Πολωνίας. Ξανθιά προ-milf με ωραία σώμα και όμορφα χαρακτηριστεί πρόσωπου. Εντύπωση μας έκανε η τιμή των 80 ευρώ για το 69.
Ηλία Ηλιού 82: Βάρβαρα. Η μελαχρινή Ουκρανή Milf, αρκετά γνωστή στον μεσο στουντιάκια.
Ιππόνακτος 14:Η Ελληνίδα Άντζελα, ξανθιά με μακριά σπαστά μαλλιά, σε ξανθό - πλατινέ χρώμα, συμπαθητικό πρόσωπο, παραλίγο να σκοντάψει με τα ψηλοτάκουνα.
Φραντζή 47: Άννα Μαρία, χωρίς άλλα λόγια
Θαρυπου 10: Γιούλη. Η μελαχρινή milf με το πλούσιο στήθος, γνωστή από πολλά ιδρύματα, αρκετα εκνευρισμένη και επιθετική στο σαλόνι.
Τριγγετα 3: Πάρις από Λουξεμβούργο, κατά δήλωση. Όμορφη ξανθιά κοπέλα, με ίσια μαλλιά, ωραία περιφέρεια, με τατουάζ στην μέση,
Συγγρού 144 Μορενα. Νεαρή αδιάφορη μελαχρινή. Με ίσια μαλλιά, μετρίου αναστήματος και εμφάνισης γενικότερα, με τατουάζ στην μέση.
Αριστοτέλους 6: Δέσποινα, νεαρή μελαχρινή με πλούσιο στήθος, γνωστή από το πέρασμα της στο group Κασσάνδρας
Αριστοτέλους 5: : Δυο κοπέλες με κοινά χαρακτηριστικά. Γιασμιν και Εύα. Και οι δυο ξανθές, με ίσια μαλλιά, ντυμένες μόνο με το στριγκοί τους, Η Εύα πιο αδύνατη, συγκριτικά με την Γιασμιν, χωρίς όμως να έχουν το απαραίτητο sex appeal που θα σε κάνει αν αποφασίσεις το πέρασμα στα ενδοτέρα. Tην Γιασμιν καπου την εχω ξαναδει, αλλα τωρα δεν μπορω αν θυμηθω....
Ερώτηση - Απορία:Ευχαριστουμε πολυ.
Αγαπητοί συναγωνιστές,
υπάρχει κάποια ενημέρωση για μια μελαχρινή Άντζη από Ισμήνης και Ηρ. Πολυτεχνείου, όπως από που κρατάει η σκούφια της και τι λέει στο κρεβάτι? Μου έχει μπει στο μάτι και θα ήθελα αν την έχει πάρει κανεί, τις εντυπώσεις σας να αξίζει το 50άρικο.
Αγωνιστικοί χαιρετισμοί!
Kαναμε με το παπακι κατι λιγοτερο απο 2 ωρες.Ερώτηση - Απορία:
1. Πόση ώρα κάνετε να τα γυρίσετε όλα τα στούντιο?
2. Και κάθε φορά που βγαίνετε από το κάθε ένα, παίζει σημιωματάριο με όνομα, περιγραφή και τοποθεσία?
Πολύ θα ήθελα να παρεβρεθώ σε μία από τις τσάρκες
Η Αντζη ειναι η κοπελα που δουλευε προσφατα στα Κασσανδρας με το ιδιο ονομα και παλιοτερα στο Φυλης 80 με το ονομα Μαρια η Βουλγαρα.(οποτε η σκουφια της κραταει απο την Βουλγαρια)Αγαπητοί συναγωνιστές,
υπάρχει κάποια ενημέρωση για μια μελαχρινή Άντζη από Ισμήνης και Ηρ. Πολυτεχνείου, όπως από που κρατάει η σκούφια της και τι λέει στο κρεβάτι? Μου έχει μπει στο μάτι και θα ήθελα αν την έχει πάρει κανεί, τις εντυπώσεις σας να αξίζει το 50άρικο.
Αγωνιστικοί χαιρετισμοί!
Αγαπητοί συναγωνιστές,
Αγωνιστικοί χαιρετισμοί!