gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μονη σου?....καλησπερουλια...αλλαγη προγραματος θα ειμαι απω της 8 το βραδυ μεχρι 6 το πρωη στην μεγαλο αλεξανδρος 133....φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μονη σου?....καλησπερουλια...αλλαγη προγραματος θα ειμαι απω της 8 το βραδυ μεχρι 6 το πρωη στην μεγαλο αλεξανδρος 133....φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μονη σου?
καποια μου θυμιζει,,,,ξερουμε κατι για αυτο ?
Αλλαγη:[move] Σημερα 26/09 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αμιρα - Μισελ - Σουεντη
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Σαμπινα/Βερονικα - Σαμπινα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Μαρινα - Μαρινα - Λολιτα/Μισελ
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]/Νεα αφιξη
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - Κασσανδρα - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ/Βερονικα[/URL]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - Λιντα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/paola]Παολα[/url] - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - Σαρα
Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Αντριανα[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Ζωη/Αντριανα/Σοφια/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Ζωη/Εφη[/url]
Σολωμου 32(πανω): Μπιανκα - Μπιανκα
Μηπως το ονομα αυτης που σου θυμιζει αρχιζει απο "Α" ?καποια μου θυμιζει,,,,
απω της 7 το βραδυ....φιλιαααα
καλησπεραααα....σημερα θα ειμαι στην βριλισου 36....θας περημενω....καλη ευδομαντα...φιλια παντου
Βυζι 4,5αρι..ολιγον τι πεσμενο αλλα βαρβατο!ξερουμε κατι για αυτο ?
ξερουμε κατι για αυτο ?
καποια μου θυμιζει,,,,
Μηπως το ονομα αυτης που σου θυμιζει αρχιζει απο "Α" ?
Βυζι 4,5αρι..ολιγον τι πεσμενο αλλα βαρβατο!
Κορμι ατσουμπαλο!Κωλος πλακε κ..
παραηταν ¨κορδωμενη¨ στο σαλοναρισμα της!
Θα ηταν επειδη ρουφουσε την κοιλια της..λεω εγω τωρα!
Φατσα μετρια προς το ασχημουτσικο!
Αν την πετυχαινα στο 20αρικο θα δοκιμαζα λογω οπλισμου κ μονο!
Στο 50αρικο με τιποτα