Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Τα πιασιματα τα λεω για την Σαρα. Το σωμα της   Τζινας  μου αρεσει περισσοτερο!
Αν σου αρεσει το σωμα της τζινας πιο πολυ τοτε επρεπε να ηξερες τη Λουσυ πριν 2 χρονια που ητανε ξανα εδω.

τοτε ητανε στεγνη σαν τη τζινα με φυσικες 3αρες βυζαρες ΚΟΛΑΣΗ. :tits: :tits: :tits:

τωρα εχει παρει 7-8 κιλα σιγουρα αλλα της πανε

τωρα ομως για να κερδισει πελατες επειδη ελειπε αρκετο καιρο στο δωματιο είναι 3 φορες καλυτερη απο τοτε  :pipa2: :pipa2:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
[move] :) :) :) Σημερα 22/08  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Σουεντη
Κασσανδρας 3(πανω): Νταιανα - Αλεξια (Ρωσιδα) - Νεα αφιξη
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - ? - Μαρια Ψηλη/Ιζαμπελα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αλινα - Γαβριελα - Ελπιδα
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras4.com/sabrina]Σαμπρινα[/url] - www.kassandras4.com/gabriela]Γαβριελα/Αλεξια (Ρωσιδα)[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/monika]Μονικα[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/zeta]Ζετα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/sabrina]Σαμπρινα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/paola]Παολα[/url] - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): Ναταλι/Κατερινα/www.thiseos40.com/sofia]Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη/Σοφια[/url] -  www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη[/url]

Σολωμου 32(πανω): Μονικα - www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url]

Ποιά είναι η Σουέντη ρε μάγκες ;

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 23/08  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Σουεντη[/URL]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλινα - Νταιανα - Καρμεν/Νεα αφιξη
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Μαρια Ψηλη/Ιζαμπελα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Νεα αφιξη - Σαμπρινα - Λολιτα
Κασσανδρας 4(πανω): Νεα αφιξη - www.kassandras4.com/gabriela]Γαβριελα/Καρμεν[/URL] - www.kassandras4.com/sabrina]Σαμπρινα/Γαβριελα[/url]
Κασσανδρας 6: ? - www.kassandras6.com/alexia]Αλεξια (Ρωσιδα)[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): Νταιανα - www.vrilissou60-kato.com/zeta]Ζετα[/url] - Ελπιδα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/paola]Παολα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): Ναταλι/Κατερινα/www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη/Σοφια/Αντριανα[/url] -  www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σοφια/Αντριανα[/url]

Σολωμου 32(πανω): Μονικα - www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url]

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Αν σου αρεσει το σωμα της τζινας πιο πολυ τοτε επρεπε να ηξερες τη Λουσυ πριν 2 χρονια που ητανε ξανα εδω.

τοτε ητανε στεγνη σαν τη τζινα με φυσικες 3αρες βυζαρες ΚΟΛΑΣΗ. :tits: :tits: :tits:

τωρα εχει παρει 7-8 κιλα σιγουρα αλλα της πανε

τωρα ομως για να κερδισει πελατες επειδη ελειπε αρκετο καιρο στο δωματιο είναι 3 φορες καλυτερη απο τοτε  :pipa2: :pipa2:

Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Δεν την ηξερα. Θα οδηγηθει παραυτα!  :grin:

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Μιχαελα ή Σουεντη....?
Ιδου το ερωτημα.....  :think: :think: :think:

gkots

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
κ. Λίτσα σήμερα λείπουν και Αννα και Μαριάννα;;;;;;

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
48
Καλημέρα  :-*

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

10.00 - 17.00  ΝΙΚΗ
17.00 - 23.00  ΝΑΤΑΛΙ
23.00 - 05.00  ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ-ΙΝΑ

ΚΗΦΙΣΟΥ 30

10.00 - 17.00  ΣΥΛΒΙΑ
17.00 - 23.00  ΜΟΝΙΚΑ
23.00 - 05.00  ΕΜΙΛΥ-ΞΕΝΙΑ

Λ.ΑΘΗΝΩΝ 318

17.00 - 23.00  ΜΑΡΙΑΝΝΑ
23.00 - 05.00  ΚΑΤΕΡΙΝΑ

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Εχεις παρει μιχαελα καραφλα?
Καλυτερα να τα καψεις τα λεφτα σου, θα πιασουν πιο πολυ τοπο

Δεν εχω παρει τυπε,αλλα την ειχα δει μια φορα και μου εφυγε το κλαπετο...τη Σουεντη την εχω τιμησει αρκετες φορες ως Νινα και καθε φορα ηταν απλα καλη εως μετρια...Απλα διαβαζω κριτικες πως και οι δυο εχουν βελτιωθει πολυ,γι'αυτο ρωταω....

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δεν εχω παρει τυπε,αλλα την ειχα δει μια φορα και μου εφυγε το κλαπετο...τη Σουεντη την εχω τιμησει αρκετες φορες ως Νινα και καθε φορα ηταν απλα καλη εως μετρια...Απλα διαβαζω κριτικες πως και οι δυο εχουν βελτιωθει πολυ,γι'αυτο ρωταω....
Για μενα τα κασσανδρας ειναι κακό κυκλωμα...
Πολλά ακου, λιγα πιστευε

Και εγω διαβαζα μερικα καλα και μερικα πολυ ασχημα για αυτην και τελικα ηταν πιο ασχημα κι απο τα χείριστα σχόλια!

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Πολλά ακου, λιγα πιστευε

Και εγω διαβαζα μερικα καλα και μερικα πολυ ασχημα για αυτην και τελικα ηταν πιο ασχημα κι απο τα χείριστα σχόλια!

Τι να πω..Οι αποψεις διιστανται...εχω να πηδηξω αρκετο καιρο στα εν λογω οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη...

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ποτε δεν καταλαβα τον ορο "εχουν βελτιωθει"!!τι σημαινει??ζαντες αλουμινιου,τουρμπισμα,χταποδι-εξατμιση..??
η το χεις η δεν το χεις!!οι εν λογο κοπελες κανουν την δουλεια καμποσα χρονια..αν ειναι βελτιονινται μεσα στο πρωτο 3μηνο οχι μετα απο 4-5 χρονια..ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεται οτι εχει πεσει διαφιμηση απο καποιους με ΔΟΛΟ?τωρα το τι κερδιζουν ρωτιστε τους.πολυ γνωστοι μπουρδελακιδες ειναι που εχουν χρυσωσει τα μαγαζια

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πολλά ακου, λιγα πιστευε

με επιβεβεωνεις εν μερη αδερφε..(τα περι διαφημισης)

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
ποτε δεν καταλαβα τον ορο "εχουν βελτιωθει"!!τι σημαινει??ζαντες αλουμινιου,τουρμπισμα,χταποδι-εξατμιση..??
η το χεις η δεν το χεις!!οι εν λογο κοπελες κανουν την δουλεια καμποσα χρονια..αν ειναι βελτιονινται μεσα στο πρωτο 3μηνο οχι μετα απο 4-5 χρονια..ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεται οτι εχει πεσει διαφιμηση απο καποιους με ΔΟΛΟ?τωρα το τι κερδιζουν ρωτιστε τους.πολυ γνωστοι μπουρδελακιδες ειναι που εχουν χρυσωσει τα μαγαζια
Συμφωνω απολυτως........η το εχει η κοπελα η δεν το εχει.

πολυ απλα πραγματα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom