ουτε εγω ξερω φιλε ινδιανε.
και δεν σε αμφισβητω
ας παραθεσουν και αλλοι τις αποψεις εμπειριες τους μπας και βγει ακρη
Να συγκαλέσουμε το συμβούλιο των σοφών της φυλής (των πουτανιάριδων)
ουτε εγω ξερω φιλε ινδιανε.
και δεν σε αμφισβητω
ας παραθεσουν και αλλοι τις αποψεις εμπειριες τους μπας και βγει ακρη
Να συγκαλέσουμε το συμβούλιο των σοφών της φυλής (των πουτανιάριδων)
Δάσκαλε που δίδασκες...λες και δεν την ήξερες την ΒΡΩΜΟ-ΓΕΡΜΑΝΟ-ΞΕΠΕΤΟ-ΤΡΙΓΓΕΤΟ-ΑΛΥΣΙΔΑ:ΣΥΓΓΡΟΥ 144, ΙΣΜΗΝΗΣ 2, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37, ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 198ζανετ απο τριγγρετοαλυσιδα
με λιγα λογια
μην κανετε το λαθος και πεταξετε ενα 50αρικο
ισως το πιο βαρετο γαμησι ever
Δάσκαλε που δίδασκες...λες και δεν την ήξερες την ΒΡΩΜΟ-ΓΕΡΜΑΝΟ-ΞΕΠΕΤΟ-ΤΡΙΓΓΕΤΟ-ΑΛΥΣΙΔΑ:ΣΥΓΓΡΟΥ 144, ΙΣΜΗΝΗΣ 2, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37, ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 198
Αλλά σκέφθηκες και συ, "μπας και..."
Με λιγη παροτρυνση μπορει να γινει καλη η Ζανετ. Ξεπετα δεν ειναι παντως. Ακολουθει κριτικη.
Δεν το εκλαψα το 50ρι αλλα δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα.
Εμεινα καπως μπερδεμενος μπορω να πω.
Εγω παντως σε αυτα τα μαγαζια περναω μια χαρα....Δάσκαλε που δίδασκες...λες και δεν την ήξερες την ΒΡΩΜΟ-ΓΕΡΜΑΝΟ-ΞΕΠΕΤΟ-ΤΡΙΓΓΕΤΟ-ΑΛΥΣΙΔΑ:ΣΥΓΓΡΟΥ 144, ΙΣΜΗΝΗΣ 2, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37, ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 198
Αλλά σκέφθηκες και συ, "μπας και..."
Αν την καθοδηγησεις ισως παρει λιγο μπρος. Το καλο ειναι οτι την κανεις οτι θελεις αλλα εγω μαλλον δεν θα την ξαναπροτιμησω. Για μια φορα καλα ειναι πιστευω...ξεπετα δεν ειναι
απλα ειναι εντελως ψοφια
Πεστα χρυσοστομε!ΒΑΣΙΚΑΙ ΟΔΗΓΙΑΙ
Αυτό είναι το καβλί
και μπαίνει στο μουνί
του βάζεις τη καπότα
να σηκωθεί όμως πρώτα !
Σε πούτσα μαραμένη
δε μπαίνει η γαμημένη!
Αν την καθοδηγησεις ισως παρει λιγο μπρος. Το καλο ειναι οτι την κανεις οτι θελεις αλλα εγω μαλλον δεν θα την ξαναπροτιμησω. Για μια φορα καλα ειναι πιστευω...
Να αγιασει το στομα σου ρε koko!!αν ειναι να καθοδηγω μηπως παρει μπροστα χεσε μεσα
παω να την πεσω τοτε σε κανα πιπινι στο μπαρ για να το μαθω να γαμιεται.
οταν πληρωνεις πρεπει η κοπελα να ξερει να γαμιεται και να θελει.
αν δεν πληρει αυτες τις προυποθεσεις το γαμησι ειναι αποτυχια