Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μεταμεσονύκτια τσάρκα στο βουνό παρέα με τον lex80 και ευχάριστη συνάντηση με τον  Nick025 για να συμπορευτούμε :

Βριλησσού 24 : Λίντα. Νεαρή μαυρισμένη με ίσια μαύρα μακριά μαλλιά. Αδύνατος σωματότυπος, φουλ πρόγραμμα. Καμία σχέση με την γνωστή για αποφυγή παρεξηγήσεων..

Βριλησσού 55: Μαργαρίτα. Νεαρή ξανθη ρωσίδα κατά δήλωση της μόνιμα ευγενικής υπηρεσίας του ιδρύματος, Ντυμένη σε λευκό fish net, με αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Αν είχε λίγο μεγαλύτερο στήθος…….
Μαζί της η Ντιάνα. Νεαρή καστανή με ίσια μαλλιά, γλυκό αλλά και kinky ταυτόχρονα πρόσωπο, αρκετα sexy στο μαυρο κομπινεζόν που φορούσε., με «συγκίνησε». Ισως μια άλλη φορά.

Βριλησσού 57 : Νανσυ. Η γνωστή ψηλή ξανθιά. Όμορφη κοπέλα, ωραίο σώμα, πλούσιο στήθος. Ευδιάθετη και φιλική στο σαλόνι.

Βριλησσού 36Α : Ανέτα. Το νέο ανερχόμενο αστέρι των Αθηναϊκών studio. Εκ Πολωνίας, ξανθή, με κοντά μαλλιά, μαυρισμένη γελαστή και ευδιάθετη. Σώμα σφιχτό και γυμνασμένο. Με πολύ καλές αναμνήσεις από τον γράφοντα από την προ μηνών συνάντηση μας στο Αριστομένους 72

Βριλησσού 36 : Μαριάννα. Ή αλλοιώς Αλίκη από Πιπίνου 118 παλιότερα και Σπύρου Πάτση 40. Όμορφη ψηλή μελαχρινή κοπέλα. Μίνι sex show στο σαλόνι. Με αναγνώρισε από προηγούμενες τσάρκες και επισκέψεις μου και μιλήσαμε αρκετά. Πονηρές και σκανδαλιστικές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου, αλλά συγκρατήθηκα.

Βριλησσού 42 : Λουΐζα. Ξανθή με ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα αρκετα βελτιωμένη στο σαλόνι συγκριτικά με τις προηγούμενες φόρες που την είχα δει. Η Μονικα ήταν η δεύτερη κοπέλα της βραδιάς, πρωτοεμφανιζόμενη κατά τα λεγόμενα του Τάκη, αρκετα ντροπαλή και συνεσταλμένη στο σαλόνι. Μελαχρινή με ίσια πολύ μακριά μαλλιά σχεδόν μέχρι την περιφέρεια. Θυμήθηκα τον φίλο μου τον  farkeli μόλις την είδα. Κατά τα αλλά, μέτρια στο πρόσωπο με σωστές αναλογίες, χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό.

Βριλησσού 46: Βαλέρια. Νεαρή ξανθιά με ισια μαλλιά. Συμπαθητική παρουσία, αλλά μέχρι εκεί κατά την ταπεινή μου άποψη.

Βριλησσού 60 (πανω) : Ζετα. Ψηλή αδύνατη καστανόξανθη, με σκληρά χαρακτηριστικά προσώπου.

Βριλησσού 60 (κατω) : Λάουρα. Η μελαχρινή καλλονή με το υπέροχο στήθος, γνωστή από το Κασσάνδρας 3. Η τσάρκα τελείωσε εδώ. Λεπτομέρειες στην κριτική μου.

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Κατάθεση πριν λίγο Ισμηνης 2 στην Αντριάννα.
Φιλική, ομιλιτική της αρεσει βασικα να μαθαινει και να μιλάει τη γλώσσα μας.
Καλα προκαταρκτικά, όχι πολλά αλλά με τσαχπινια
Μου τον έκανε δοκάρι και το τσιμπουκι εκπληκτικό με μερικά ''βαθια βυθισματα''
Με ίππευσε θεσπέσια, μετα στα 4 και καταθεση με ιεραποστολικό με ορθανοιχτα τα πόδια...
ΚΑΥΛΑ...
Σα να βιαζόταν ελαφρως προς το τελος, χωρις ομως να με ενοχλησει
Πολύ ικανοποιημένος γενικά!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 11/07  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ρουσλανα - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα/Ρουσλανα[/URL] - www.kassandras3-pano.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - Σαμπρινα/Λορενα - www.kassandras4-kato.com/alexia-ru]Αλεξια (ρωσιδα)[/url]/www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλαουντια - Μιχαελα - Λολιτα/Σαρα
Κασσανδρας 4(πανω): Νεα αφιξη/Νεα αφιξη - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Σουεντη[/URL] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Λιντα - Τανια
Βριλησου 60(πανω): Αμιρα - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/efi]Εφη/Σαρα/Αλινα[/url] - www.thiseos40.com/sara]Σαρα/Ζωη/Αντριανα/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα/Ζωη[/url]

Σολωμου 32(κατω): www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url] - www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url]
Σολωμου 32(πανω): Μπιανκα - Μπιανκα

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 11/07  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ρουσλανα - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα/Ρουσλανα[/URL] - www.kassandras3-pano.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - Σαμπρινα/Λορενα - www.kassandras4-kato.com/alexia-ru]Αλεξια (ρωσιδα)[/url]/www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλαουντια - Μιχαελα - Λολιτα/Σαρα
Κασσανδρας 4(πανω): Νεα αφιξη/Νεα αφιξη - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Σουεντη[/URL] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Λιντα - Τανια
Βριλησου 60(πανω): Αμιρα - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/efi]Εφη/Σαρα/Αλινα[/url] - www.thiseos40.com/sara]Σαρα/Ζωη/Αντριανα/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα/Ζωη[/url]

Σολωμου 32(κατω): www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url] - www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url]
Αλλαγη:

Βριλησου 60(κατω): Μαριανα - Παολα - Τανια

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλημέρα!  :tits2:

Σημερινό πρόγραμμα 11/7
Σπύρου Πάτση 40
Πρωινή βάρδια (10:00-17:00) Μπιάνκα
Απογευματινή βάρδια (17:00-23:00) www.studio40-gr.com/jessica-ruslana]Jessica-Ρουσλάνα[/url]
Βραδινή βάρδια (23:00-8:00) www.studio40-gr.com/amanda]Αμάντα[/url]

Σπύρου Πάτση 50
Πρωινή βάρδια (10:00-17:00) Χριστίνα
Απογευματινή βάρδια (17:00-23:00) www.studio40-gr.com/xenia]Ξένια[/url]
Βραδινή βάρδια (23:00-8:00) Κλεοπάτρα + Βίκυ

Πειραιώς 121
Πρωινή βάρδια (10:00-17:00) Βίκυ
Απογευματινή βάρδια (17:00-23:00) Αλίς + Μπιάνκα
Βραδινή βάρδια (23:00-8:00) www.peiraios121.com/ruslana]Ρουσλάνα[/url] + Τζένη

:-* :-* :-*

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
kalimera... sweet angels 10h-19h nina

Συνημμένα

• pic_1021130874181671280lathen.jpg
    pic_1021130874181671280lathen.jpg
    165,8 KB · Εμφανίσεις: 46

Kifisou60

Ιερόδουλη
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Like
0

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Μεταμεσονύκτια τσάρκα στο βουνό παρέα με τον lex80 και ευχάριστη συνάντηση με τον  Nick025 για να συμπορευτούμε :

Βριλησσού 24 : Λίντα. Νεαρή μαυρισμένη με ίσια μαύρα μακριά μαλλιά. Αδύνατος σωματότυπος, φουλ πρόγραμμα. Καμία σχέση με την γνωστή για αποφυγή παρεξηγήσεων..

Βριλησσού 55: Μαργαρίτα. Νεαρή ξανθη ρωσίδα κατά δήλωση της μόνιμα ευγενικής υπηρεσίας του ιδρύματος, Ντυμένη σε λευκό fish net, με αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Αν είχε λίγο μεγαλύτερο στήθος…….
Μαζί της η Ντιάνα. Νεαρή καστανή με ίσια μαλλιά, γλυκό αλλά και kinky ταυτόχρονα πρόσωπο, αρκετα sexy στο μαυρο κομπινεζόν που φορούσε., με «συγκίνησε». Ισως μια άλλη φορά.

Βριλησσού 57 : Νανσυ. Η γνωστή ψηλή ξανθιά. Όμορφη κοπέλα, ωραίο σώμα, πλούσιο στήθος. Ευδιάθετη και φιλική στο σαλόνι.

Βριλησσού 36Α : Ανέτα. Το νέο ανερχόμενο αστέρι των Αθηναϊκών studio. Εκ Πολωνίας, ξανθή, με κοντά μαλλιά, μαυρισμένη γελαστή και ευδιάθετη. Σώμα σφιχτό και γυμνασμένο. Με πολύ καλές αναμνήσεις από τον γράφοντα από την προ μηνών συνάντηση μας στο Αριστομένους 72

Βριλησσού 36 : Μαριάννα. Ή αλλοιώς Αλίκη από Πιπίνου 118 παλιότερα και Σπύρου Πάτση 40. Όμορφη ψηλή μελαχρινή κοπέλα. Μίνι sex show στο σαλόνι. Με αναγνώρισε από προηγούμενες τσάρκες και επισκέψεις μου και μιλήσαμε αρκετά. Πονηρές και σκανδαλιστικές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου, αλλά συγκρατήθηκα.

Βριλησσού 42 : Λουΐζα. Ξανθή με ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα αρκετα βελτιωμένη στο σαλόνι συγκριτικά με τις προηγούμενες φόρες που την είχα δει. Η Μονικα ήταν η δεύτερη κοπέλα της βραδιάς, πρωτοεμφανιζόμενη κατά τα λεγόμενα του Τάκη, αρκετα ντροπαλή και συνεσταλμένη στο σαλόνι. Μελαχρινή με ίσια πολύ μακριά μαλλιά σχεδόν μέχρι την περιφέρεια. Θυμήθηκα τον φίλο μου τον  farkeli μόλις την είδα. Κατά τα αλλά, μέτρια στο πρόσωπο με σωστές αναλογίες, χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό.

Βριλησσού 46: Βαλέρια. Νεαρή ξανθιά με ισια μαλλιά. Συμπαθητική παρουσία, αλλά μέχρι εκεί κατά την ταπεινή μου άποψη.

Βριλησσού 60 (πανω) : Ζετα. Ψηλή αδύνατη καστανόξανθη, με σκληρά χαρακτηριστικά προσώπου.

Βριλησσού 60 (κατω) : Λάουρα. Η μελαχρινή καλλονή με το υπέροχο στήθος, γνωστή από το Κασσάνδρας 3. Η τσάρκα τελείωσε εδώ. Λεπτομέρειες στην κριτική μου.

ενταξει διαβασα τα σχολια σου για τις κοπελες τι να σου πω ρε φιλε δεν αξιζεις να λεγεσαι ανθρωπος... δεν εισαι και τοσο γαματος που γαμας σ μπουρδελα πως λες ατακες πχ "αν ειχε λιγο μεγαλυτερο στηθος" (θα ηταν καλη ενω τωρα δεν ειναι...) σ εχουν καψει το μυαλλο οι τσοντες φιλαρακο

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ενταξει διαβασα τα σχολια σου για τις κοπελες τι να σου πω ρε φιλε δεν αξιζεις να λεγεσαι ανθρωπος... δεν εισαι και τοσο γαματος που γαμας σ μπουρδελα πως λες ατακες πχ "αν ειχε λιγο μεγαλυτερο στηθος" (θα ηταν καλη ενω τωρα δεν ειναι...) σ εχουν καψει το μυαλλο οι τσοντες φιλαρακο

Πέσιμο ράϊτ θρού, στον CHEYENNE ? Δεν νομίζω να έχεις δίκιο !

Δεν λέει τπτ τέτοιο, ο άθρωπας (ή όχι;) ! Ψυχραιμία !

Δεν παριστάνω το δικηγόρο του,(δεν έχει τέτοια ανάγκη), αλλά  αν το δεις πιο ψύχραιμα, θα το διορθώσεις ! :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το τελευταιο που περιμενα να "κατηγορηθω" ειναι πως τα κειμενα μου ειναι προσβλητικά για τις κοπελες για τις οποιες γράφω. Αν εχεις παρακολουθησει καποια κειμενα ή κριτικές μου, θα δεις πως δεν αναφερω τις λεξεις "μουνι, πιπα, γαμησι, ξεσκισα, γαμισα κλπ κλπ, οχι επειδη ειμαι σεμνοτυφος ή πουριτανος αλλα επειδη προσπαθω να αποφευγω χαρακτηρισμους που ενδεχομενως να μειωνουν και να προσβαλουν τα κοριτσια.
Τωρα πως εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν αξιζω να λεγομαι άνθρωπος.....

Ποτε δεν ισχυριστηκα οτι ειμαι γαμάτος. θα σε παρακαλουσα να δημοσιευσεις ενα μου post στο οποιο να ισχυριζομαι κατι τετοιο. Δεν ειμαι τιποτα παραπανω παρα ενα μελος του site, οπως και τοσοι αλλοι.
Απλα καταγραφω την προσωπικη μου αποψη η οποια δεν ειναι απαραιτητα συμφωνη με ολων αυτων που την διαβαζουν.

Επειδη ισως δεν ημουν σαφης στην συγκεκριμενη προταση που αναφερεις, να συμπληρωσω "αν ειχε λιγο μεγαλυτερο στηθος, θα μου αρεσε πολυ περισσότερο" και οχι οτι τωρα δεν ειναι καλη οπως εσυ συμπερανες με τα δικα σου κριτιρια.

Καλη σου νυχτα.

Επισκέπτης
καλησπερα σε ολους αυριο δεν θα ειμαι στο σπ πατση 50 ,ρεπο.
ινδιανακο μου οπιος σε ξερει σε καταλαβενι....

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310

Καθεσε και απαντας κιολας......
:2funny:

Τύπε, μετά το τρίτο ποτήρι καλό είναι ν'αφήνουμε το λάπτοπ και να βάζουμε το κεφάλι κάτω απ'τη βρύση.
Αρχηγε μου και που να σφιξουν οι ζεστες!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Παίχτη προχώρα και ας τους να λένε....
Χίλια δίκια έχεις!!!!
Δεν είναι δυνατόν σε θρεντ της Μητρόπολης Αθηνών για τον Αρχιμπίσοπ, να γράφει ο άλλος για πουτάνες....
Χάθηκε ο σεβασμός και το φιλότιμε λέμε!!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ρε συ !!!
Διαβάζεις το θρεντ ή μας δουλεύεις ;    :grin:

Για να μην μακρυγορώ...

Θεωρώ ότι λες μαλακίες ...  :headbang: :headbang: :headbang:

Άντε και γαμίσου που θα πεις ότι ο ινδιάνος δεν αξίζει να λέγεται άνθρωπος ...  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παίχτη προχώρα και ας τους να λένε....
Χίλια δίκια έχεις!!!!
Δεν είναι δυνατόν σε θρεντ της Μητρόπολης Αθηνών για τον Αρχιμπίσοπ, να γράφει ο άλλος για πουτάνες....
Χάθηκε ο σεβασμός και το φιλότιμε λέμε!!!!
Ποιος να προχωράει ρε Geopa ;

Μας δουλεύεις που λες και για φιλότιμο ;

:grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πέσιμο ράϊτ θρού, στον CHEYENNE ? Δεν νομίζω να έχεις δίκιο !

Δεν λέει τπτ τέτοιο, ο άθρωπας (ή όχι;) ! Ψυχραιμία !

Δεν παριστάνω το δικηγόρο του,(δεν έχει τέτοια ανάγκη), αλλά  αν το δεις πιο ψύχραιμα, θα το διορθώσεις ! :grin:

Να πάει να γαμηθεί ο μαλάκας !!!

απλά λέει μαλακίες ...  :headbang: :headbang: :headbang:

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
για λυπηση εισαστε ρε κακομοιρηδες ΟΛΟΙ παρτε το χαμπαρι
μην τσακωνεστε

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 12/07  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/flora]Φλωρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ/Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Νεα αφιξη/Νεα αφιξη - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα/Ρουσλανα[/URL] - www.kassandras3-pano.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - Λιντα/Λορενα - www.kassandras4-kato.com/alexia-ru]Αλεξια (ρωσιδα)[/url]/www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ρουσλανα - Ιλονα/Σαμπρινα - Λολιτα/Σαρα
Κασσανδρας 4(πανω): Μπεατρις/Κλαουντια - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Σουεντη[/URL] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα/Σαρα[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Αλεξια (ρωσιδα) - Τανια
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα/Εφη/Σαρα/Αλινα[/url] - www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Σαρα/Ζωη/Αντριανα/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα/Ζωη[/url]

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Κατάθεση πριν λίγο Ισμηνης 2 στην Αντριάννα.
Φιλική, ομιλιτική της αρεσει βασικα να μαθαινει και να μιλάει τη γλώσσα μας.
Καλα προκαταρκτικά, όχι πολλά αλλά με τσαχπινια
Μου τον έκανε δοκάρι και το τσιμπουκι εκπληκτικό με μερικά ''βαθια βυθισματα''
Με ίππευσε θεσπέσια, μετα στα 4 και καταθεση με ιεραποστολικό με ορθανοιχτα τα πόδια...
ΚΑΥΛΑ...
Σα να βιαζόταν ελαφρως προς το τελος, χωρις ομως να με ενοχλησει
Πολύ ικανοποιημένος γενικά!
H "σαλονικιά" η Αντριάννα; με τα φτιαγμένα χείλη;
Την είχα πετύχει στη Θεσ/νίκη. Ολίγον ξεπέτα και με ξενερωτικά χαχανητά ώρες-ώρες, αλλά είναι κόμματος η άτιμη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom