Στουντιότσαρκα στην απογευματινή βάρδια σε Βριλησσού και Γκάζι.
Βριλησσού:
24: Ξανθιά με ωραίο σώμα και πρόσωπο. Εντυπωσιακότατη για τα δεδομένα του μαγαζιού.
55: 2 κοπέλες, η μία μελαχρινή αδύνατη Τζούλια και μία που δεν θυμάμαι πως είναι.
57: 2 κοπέλες, η μία καστανή με μοντελέ σώμα και ωραίο πρόσωπο και η άλλη μελαχρινή αδιάφορη.
36Α: Η τσατσά είπε ότι δεν έχει κοπέλα και μου είπε να ανέβω στο επάνω που μόλις ήρθε.
36: Μαριάννα, μόλις ήρθε στο μαγαζί και ήταν με τα ρούχα, μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόσωπο.
42: Ο τσατσοτάκης παρουσίασε 2 κοπέλες. Μάργκο, ξανθιά πανέμορφη και Λουίζα επίσης ξανθιά εντυπωσιακή.
46: Ξανθιά με ξινό ύφος.
60 πάνω: Βίκη, ξανθό τρανς, πολύ ψηλή, φανταστικό σώμα και στήθος.
60 κάτω: Κλαούντια, μελαχρινό κοντοπούτανο αδύνατο.
Σερβίων 26: Στεφανία είπε η τσατσά, αλλά δεν περίμενα γιατί ήταν σε πρόγραμμα μισής ώρας.
Σπύρου Πάτση:
27: Ζλάτα, ξανθιά milf.
40: Λίντα είπε η τσατσά που δεν μου άνοιξε λέγοντας την ίδια δικαιολογία όπως την προηγούμενη φορά ότι ήταν σε πρόγραμμα μισής ώρας. Αλλά δεν ήταν καθόλου πειστική. Το είπε λες και ήθελε να με διώξει.
50: Βίκη, μελαχρινή αδύνατη μέτριας εμφάνισης.
Κασσάνδρας:
3 πάνω: 2 κοπέλες, η μία μελαχρινή αδύνατη με αδιάφορο πρόσωπο και η άλλη μελαχρινή χοντρή με πρωκτικό. Απαράδεκτης εμφάνισης και οι 2.
3 κάτω: Λάουρα, μελαχρινή με τεράστιες φυσικές βυζάρες.
6: 2 κοπέλες. Ιρένα, μελαχρινή με μεγάλο φυσικό στήθος, ωραίο σώμα και πάντα με ένα χαμόγελο. Η άλλη ήταν ξανθιά μέτριας εμφάνισης.
4 αριστερά: Μιχαέλλα, καστανή αδύνατη με σιλικονάτο σ΄τηθος. Ωραίο σώμα και γλυκό πρόσωπο.
4 μεσσαίο: Σαμπρίνα, ξανθιά με ωραίο πρόσωπο, σώμα και στήθος. Από Ρεμούνδου 21 πάνω κάτω.
Κωνσταντινουπόλεως:
92: Αλίσα, κοκκινομάλλα από Ιεροφαντών 9.
94: Λόλα, ξανθιά αδύντατη αδιάφορη. 30ε
Μεγάλου Αλεξάνδρου 133: Ναταλί, ξανθιά πανέμορφη κοπέλα που πρέπει να έχει τα χρονάκια της. Μεγάλο στήθος, ωραίο σώμα και πανέμορφο πρόσωπο.
Ευνειδών 5: Άννα, μελαχρινό κοντοπούτανο. 20ε
Ιεροφαντών 9: Καστανή ψηλή με μεγάλο στήθος και πολύ κυτταρίτιδα.
Ιερά οδός 66: Μελαχρινή πολύ όμορφη, ωραίο μαυρισμένο σώμα και πρόσωπο. Νομίζω ότι καπου την έχω ξαναδεί, ίσως στην Φυλής, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Η τσατσά μου έδειξε με περιφάνια τα δωμάτιο του στούντιο.